Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...48495051525354...190
Dolů
Téma: Společně den po dni :)
Re: Společně den po dni :) Před 6 rok, 5 měsíce  
Jó a ty časové údaje máme úplně stejné! Věk a pijáckou kariéru. Ona ta čtyřicítka možná je i zlomová v tom rozhodování
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: ČR
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

asi hodne podobny to mame:-)...ja se s tim musim pokusit neco delat, protoze ty ostudy uz nedavam.a uz jich bylo hodne a nechci to zazivat znovu..kdyz jsem to prehnal v nedeli, tak jsem na schodech potkal sousedku. stara pani a ja ji chtel zatahnout domu. to snad byl pokus o znasilneni. byl jsem tak znicenej, ze asi nemela praci se me zbavit.aspon, co si pamatuju.nevim, co to do me vjelo. neublizil jsem ji,ale je to strasny. jsem zvedavej, jak se ji budu omlouvat, az ji potkam...tohle je teda extrem, ale je mi trapny se furt nekomu omlouvat a pocitat ztraty. ja toho tolik poztracel...jinak ziju celkem v pohode, mam slusne placenou praci,docela sportuju,ale to piti mi zacalo prinaset vic trapeni nez radosti...tri mesice je slusny, cim si to nahradila? ja myslim, ze tu zavislost musis necim nahradit
Olda
Fresh Boarder
graphgraph

No jo. Člověk pak hledá jinou berlicku. Ale ona moc nen Oldo. Tak piju o hodně víc kafe a jím sladké. Bylinky atd taky. Nejdřív jsem Oto víc kouřila, to ale není řešení . Najednou je víc času, to mě překvapilo. Najednou se všechno stíhá (já jsem teda hned chtěla všechno rychle a dokonale a to nešlo a semlelo mě to, na to pozor). Jestli jsi jako já, bude ti spíš chybět ta společnost. Už to ale tak neberu, je to jiný život prostě. Časem se to nějak vyvíjí, třeba to půjde i bez chlastu - ty konzerty a zabavy a akce. Zatím se na to ale necítím.
Žiješ sám nebo??
No sousedka - třeba ji to polichotilo
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

ja si porad namlouvam, ze na tom nejsem tak spatne a ze jednou si zas to pivo budu moc dat...ale slysel jsem, ze kdyz znovu zacnes pit, tak zacinas v bode, kde jsi skoncil(a) a ja myslim, ze uz jsem v bode, kde je nejvyssi cas s tim prestat...jj, ziju sam ale chci to zmenit, precejen bych chtel dite a cas leti...mozna,ze v tom je ten problem. mam pomerne dost volnyho casu a prijde mi, ze ho cim dal castejc travim s pivem...sousedka zatim nepodekovala,ale mozna proto,ze si vzdy jen proplizim:-)jednou ji ale potkat musim, ikdyz na druhou stranu, aspon to budu mit za sebou...ty ale deti mas, to ti nepomaha?to musi byt motivace,ne?
Olda
Fresh Boarder
graphgraph

..."TO si naozaj len nahováraš, Oldo!"

..."tie návraty bývajú (spravidla) horšie a akčnejšie ako predošlé ústupy zo scény!"
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

asi jo...ja teda nikdy nezkousel uplne prestat a nakonec jsem si to odpustil, vzdycky jsem si dal nejakou pauzu nebo popijel doma...ale kdyz jsem pak vyrazil mezi lidi, byl z toho prusvih...no, uvidime, ale kdyz to nezkusim...ja to tady procitam a jsou tu lidi na tom hur nez ja a bojujou...ja si rikam, mozna se pletu, ale porad jsem schopnej chodit do prace a plnit povinnosti. mimo piva mam i jiny zaliby, ktery ale upozaduju...proste porad doufam, ze je to jeste na hrane. mozna nebudu uz moc chodit na pivo jako driv, ale porad myslim, ze mam sanci z toho vyskocit
Olda
Fresh Boarder
graphgraph

Oldo,

...odporúčam Ti prečítať si toto:

1url.cz/oMo09

...možno sa o sebe dozvieš viac.
(Zaujímavá je aj diskusia, pod článkom.)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

A jses si jisty, ze tu praci a povinnosti plnis tak dobre, jako kdybys nepil?
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

hele, praci urcite. ja si pred praci dam petku, nekdy dve, ale rano musim 20km autem, tak si to hlidam. ani v praci nepiju, ikdyz bych bez problem moh...taky uz jsem pred lety prisel o papiry diky chlastu a huleni. nerikam, ze jsem se nekdy nekde nezasek a rano jel se zbytkacem, ale to fakt vyjimecne...jinak povinnosti by se daly zvladat urcite lip, ale myslim, ze to, co musim udelat udelam...horsi je, ze jsem si na tech par piv denne zvyk. a kdyz jdu mezi lidi, tak se parkrat udrzim, ale driv nebo pozdejc se zprasim...takze prace urcite stoprcentni, povinnosti slabsi, ale takovej ten osobni zivot na to doplaci...jinak asi diky registraci na tomhle foru, jsem vsechno pivo co jsem mel doma splach do hajzlu. nedelam si iluze. predstava, ze uz si nikdy nedam mi prijde divna. ale ja budu rad za kazdej den, kdy vynecham...takze vlastne diky
Olda
Fresh Boarder
graphgraph

Oldo,tak to jsi udelal dobře, snad tě to ted nemrzí ,žes to spláchl a nešel sis pro další.Mít suchý dům je zaklad.Abys furt nemyslel na pivo v lednici.To je tak neodbytná myslenka ,ze by sis ho stejně otevřel. Každý další střízlivý den je pokrok.Držím Ti pěsti ,abys to vydržel a predstava abstinence se Ti vryla pod kůži.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...48495051525354...190
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter