Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...49505152535455...190
Dolů
Téma: Společně den po dni :)
Re: Společně den po dni :) Před 6 rok, 5 měsíce  
tak to vis, ze mi je to lito:-)dnesek dam, jeste jsem se nevzpamatoval z ty posledni ostudy...ja tu mam jeste nejakou vodku, ale tvrdy mi nechutna, ja jsem na to pivo.ale ty vodky se radsi taky zbavim:-)...horsi bude vikend, mam tri dny volna a sam jsem zvedavej, jak se s tim poperu. myslim, ze je dulezity se nejak zamestnat. to je asi muj problem, mam prakticky veskerej volnej cas pro sebe a mam ho dost...ted tady procitam ruzny pribehy a optimisticky to moc neni...ale mam napriklad kamose, kterej lil mnohem vic nez ja,klidne nekolik dni a ani pak nesel do prace. strasne mu vadilo, ze nemuze v hospode kourit, tak se na to skoro ze dne na den vykaslal. obcas si prej pivo da, ale prej uz mu to ani nechutna. nejak tak bych si to predstavoval, ale kazdej jsme jinej. je taky fakt, ze uz nikam skoro nechodi, ale to je asi proste nutna dan...ja popravde ani nepocitam s tim,ze to vydrzim trvale, ale je pravda, ze kazdej den se pocita...jak uz jsem psal, ja nemyslim, ze bych byl na dne, ale problem s alkoholem proste mam a chtel bych to vyresit nez se na to dno dostanu...jinak chut samozrejme mam, citim jak jsem nervozni a potim se, ale to budou jeste dozvuky ty posledni pijatyky a neni to podle me to, ze jsem vylil pivo do hajzlu...ikdyz jsem ho pro jistotu nesplach:-)
Olda
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Tak snad nestojis s brčkem u mísy
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

uz jsem radsi splachnul:-)...vim, ze to je jen jeden, prvni den, kdy sem si nedal ani jedno pivo. ale to je snad po dvou letech a ja jsem fakt rad:-)
Olda
Fresh Boarder
graphgraph

Ahoj ve spolek, děkuji Vám za postřehy. Dnes šílený den, dceru odvezla sanitka do nemocnice, vdechla žvýkačku a nedýchala asi 2 minuty, než jí učitelka dala první pomoc, že pochopila, že už to asi není sranda. Když jsem tam přilítla, byla v bezvědomí a taková namodralá. Strašný pohled, o pocitech nemluvim. Odvezli nás do Krče a když jsem tam čekala, až jí udělají všelijaká vyšetření, viděla tam ty nemocný děti....co já tu řeším za ptákoviny. Dnes nejím, nepiju, nic z toho nejde. Zítra jí snad pustí. Drže mi palce.
Karolína
Platinum Boarder
graphgraph

Ježiš Karolino tak snad to dobře dopadne.To musela být šílená hruza.Držím pěsti,holka.Ať je malé dobre a je zdravá.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Maris, hrůza to byla, nepřála bych nikomu zažít. Mluvila jsem s ní a je jí dobře. Ale stačilo pár vteřin...ale to sem nepatří, díky moc za podporu.
Karolína
Platinum Boarder
graphgraph

Jesis Karolíno, ještě že to dobře dopadlo. ..
Allie
Platinum Boarder
graphgraph

Krasne strizlive rano vsem.
Karolinko myslim ze to sem patri.
Je to stresujici vypjata situace.Mohl by to byt duvod k napiti.Drz se.Je fajn ze to dobre dopadlo.Vim co jsi prozivala,taky mam deti.
A co ty Zuzi?Drzis se?Ja zatim bez alka.
Judita
Junior Boarder
graphgraph

Ahoj všichni! Kájo, ozvi se - jak je na tom dcera! Držím palce, ať ji máš brzo doma u sebe a v pořádku. To si člověk uvědomí raz dva co je skutečně důležité. Jak jsou ty naše boje, které můžeme ovlivnit, vlastně malicherné a směšné.
Já jsem taky zjistila, že ti moji "kamarádi z hospody" se až na vyjímky (a to vlastně ještě spíš něco potřebovali) se za celou dobu neozvali (a to teď zažívám nepříjemné věci a tu podporu bych uvítala). Takže lidi, nebuďme naivní. Jsem za vás tady ráda...
Hezké ráno všem
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Ahojky,
tak holku mám doma, je ještě připitomělá z těch benzáků, co tam do ní dávali, ale je v pohodě.
Já mám nějáký pošokový stav, dochází mi, co se mohlo stát. Klepu se, chvílema brečím. už jsem v ruce držela xanax, ale zatím jedu bez něj. Mějte se a držte mi palečky.
Karolína
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...49505152535455...190
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter