Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...51525354555657...190
Dolů
Téma: Společně den po dni :)
Re: Společně den po dni :) Před 6 rok, 4 měsíce  
Ty se také drž, Maris.
Karolína
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Zdravim vsechny,ja mam zatim uklizeno tak z poloviny,nijak to letos nehrotim,mam upecene pernicky a cukrovi jsem si objednala.S darky to taky moc neprehanim.Dcera tu nebude,tak dostala penize uz min.tyden-at ma na cestovani,pro syna nejaka drobnost a taky penizky,nejvic darku bude mit vnucka/jako babicka se ale necitim-jeste mi neni 50/.Obchodum se v tomto shonu taky vyhybam,koupit pecivo,syry a rychle pryc.Pristi tyden douklizim a ujizdime na chalupu co nejdal od lidi a hodit se do klidu.Zatim jsem bez alka a ani me nejak nelaka.Stale si rikam ze nechci kvuli chlastu skoncit s plenkama na voziku nekde v ustavu,procitam pribehy lidi,kterym chlast znicil zdravi a snazim se si z toho neco vzit.Nepila jsem 18 dnu,je to sice jen kapka v mori ale doufam ze mi to vydrzi co nejdyl.Preji vsem strizlivy vecer a jeste strizlivejsi zitrejsi rano.
Judita
Junior Boarder
graphgraph

Zdravím všechny!Dnes jsem dělala na oběd kachnu s bramborovým knedlíkem a červené zelí,teda jsme se napapkali.Jak se všichni máte?Já už si užívám klídečku ,pouštěli jsme si vánoční klipy,máme předvánoční pohodičku.Dnes je celkem zataženo,tak se válíme v posteli.Nikam nespěcháme. Už nejsem ani nervozni,že něco nestihnu.Všechno jde v klidu bez alkoholu a bez bažení a chuti na něj.Pište ,jak Vám jde abstinence a jak se máte?
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj po dlouuuhé době všem abstinujícím moc gratuluji! Jste dobří...já bohužel piju. Ahoj
Michal
Platinum Boarder
graphgraph

Michale,to je mi líto,že jsi zas začal. Už jsi byl celkem dobrej.Tak vylej pivo do záchodu ,udělej čistku doma a začni ráno střízlivě.Přeji pevnou vůli.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj Michale, chjo. 16.12. Je fajn datum na nový start co ty na to? Pojď zpátky!
Allie
Platinum Boarder
graphgraph

Michal, píšeš:
Ahoj po dlouuuhé době všem abstinujícím moc gratuluji! Jste dobří..."já bohužel piju." Ahoj
..."tak dopi, prefiltruj, energeticky spracuj,
odstreď, vypusti sa... a začni triezvo → znova!"

"Zmákneš TO!!!"

(Nie si na TO už sám!)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Ahoj Maris. Já jsem pekla kachnu minuly týden.
I já nechávám život plynout a jeto fajn. Na chlast si ani nevzpomenu, jen někdy, jako dnes odpoledne, když jsem dostala strašnou chuť na brambůrky a jela jsem si je koupit. Vzpomnela jsem si na takoveto výjezdy pro chlast. Ted před Vanocema a Silvestrem to bylo super, jsem si nakupovala chlast ve velkém a vůbec se u pokladny necítila blbe. Před svatkama to dela kazdej.
A pak si člověk celý svátky skoro nepamatoval. Super.
Ted si uzivam klid a takovej řád nebo jak to nazvat. Proste strizliva mám spoustu času si všechno naplánovat a nachystat, promyslet, co je dulezite atd.
No, po Stedrem dnu jede dcera na týden pryč, takže budu mít čas uplne pro sebe, teda skoro a tak nebudu muset slavit Silvestra a to jsem ráda.
Allie
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj Allie,jo to szřízlivé prožívaní je úžasné.Teď kdybych do košíku dala pivo,víno nebo něco podobného bych si připadala moc divně.Už to prostě ke mě nepatří.Jo a taky jsem včera chroupala brambůrky.No a jinak jsem ted líná cvicit.Venku je tma skoro pořád.Ale přijde slunovrat a den se začne prodlužovat.
Tento týden jsem koukala na pořad V siedmom nebi. No slzy v očích jsem měla.Když si vzpomenu jak jsem si dobrovolně ničila zdraví a kolik lidí je co by dali za to být zdraví. Vím ,že alkoholismus je taky ne-moc. A jde porazit.Tak holky kluci bojujte ,nepijte nefetujte ,nehazardujte.Opravdu být zdravý je to nejcennější na tom našem životě. Já jsem strašně vděčná, že se mi to daří. Tak střízlivosti zdar!!!!!a pište!!!
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Maris,ja dnes pekla kachni stehna,bile zeli a domaci houskovy knedlik,prijel syn s vnuckou /je rozvedeny/jsme na chalupe,v klidku,sankovani,odpoledne prijeli znami,manzel si dal s kamoskou stamprdli,ja jen kafco a taky probehly bramburky,jinak jsme odpocivali u telky.Svatky taky nechci hrotit a prozit je strizliva.
Alli minule svatky si taky moc nepamatuju coz je mi lito uz kvuli vnucce.Letosni prozijem strizlive.
Michale nezoufej ja taky zacinala nekolikrat nepit a vzdycky tak po mesici do toho vlitla znovu,snad mi to ted vydrzi dele.
zatim 3 tyden bez piti
Judita
Junior Boarder
graphgraph

Stránka: 1...51525354555657...190
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter