Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...53545556575859...190
Dolů
Téma: Společně den po dni :)
Re: Společně den po dni :) Před 6 rok, 4 měsíce  
Judito,vždy je jeden den první,já taky nemám roky ,ale pouze 1rok bude a také jsem záviděla,a nechapala jak to mohli dokázat,že já to nedokážu,pořad jsem se točila jak pes za ocasem,děsné stavy každou chvíli.A přesto jsem moc chtěla,nevěřila si až najednou přišel ten den,kdy jsem řekla dost.!!!!Jdu do PAL,ať si každý říká co chce,byla jsem 6 tydnů,pak jsem chtěla antabus,chodím pravidelně k psychiatrovi a ono to jde ,být k sobě upřímný a říct si když to sama nezvladnu.Je to můj ,zivot a žiju ho jen jednou a nikdo a nic mi nestojí za to vratit se xo toho bludného kruhu.Jedu dál den po dni,szřízlivost je součast každého mého dne.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Maris, tak ono to chce taky pořádný "koule" jít s pravdou ven, PAL, psychiatr, přiznat všem, že ten problém máš.
To jsem ja nedokázala. Jediný, komu jsem to přiznala jste vy tady.
Nevím proč, asi blok vuci rodině, s něčím se svěřit a psychiatr asi vůbec. Špatná zkušenost. Byla jsem v PL kdysi, 2x, dva pokusy o sebevraždu, ani nevím, jestli jsem to tehdy myslela važně nebo to bylo jen volání o pomoc. Každopádně PL nepomohla, pamatuju si, že to bylo furt dokolečka o tom, že za to muže spatna parta a experimentování s drogama, ja jsem přitom byla až po uši v jiném problemu. ...
No, to je jedno. Každopádně mi tehdy došlo, že jediný, kdo mi muže pomoct jsem ja sama. A tak to vnímám i teď. ....
Allie
Platinum Boarder
graphgraph

Smekám před lidma co to dají sami, máte můj obdiv,já sám nikdy ani náhodou,a když,tak na sílu.Uměl jsem přestat,ale jenom proto abych za měsíc nebo pár byl zas ve formě.Rozsvitilo se mi až v léčebně,a to až tak po měsíci,ale díky za to.To byla strašná úleva, když jsem znal termín přijetí,a ten týden co do léčby zbýval jsem se nechal zavřít pro sichr na detox.Ne žádná kuráž jak píše Allie,u mně pouhá nutnost abych přežil,jednak absťák,ale hlavně jsem už nemohl pobývat na svobodě,nerozhodoval jsem o tom,co dělám.Dnes lituju,že jsem na léčbu nešel už tak před pěti lety,ale naštěstí to vše dobře dopadlo,a dík za to.
zdenek.dry
Gold Boarder
graphgraph
Narozeniny: 01/24

Ano ,to más pravdu,ale neznám nikoho kdo to sám.dokázal,bez lékaře nebo léků podporujících abstinenci.A vse prišlo v pravý čas.Před 5 lety by to možná nepomohlo.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

A ooravdu si každý musí pomoct sám,ve své hlavě.Mi teda PL nic nedala, ale přesto jsem vděčná,že jsem se tam.odhodlala jít,protože vím ,že uz tam nikdy nechci ani za nic.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

..jo,v pravý čas.. Tvůj profil.obrázek,tak to jsem já každé ráno a večer,a mnohokrát i přes den.Moji andělé,to bývali pane dříči..
zdenek.dry
Gold Boarder
graphgraph

Ano Zdenku,můj profilový obrázek je to co ted cítím,VDĚK.za to ze jsem byla vyslyšena.za to ,že mě neovládá alkohol.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

zdenek.dry napsal:
..jo,v pravý čas.. Tvůj profil.obrázek,tak to jsem já každé ráno a večer,a mnohokrát i přes den."Moji andělé,to bývali pane dříči"...
..."si ich strhal, zničil a dohnal do invalidného dôchodku?" (Všetkých?)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

.. řekněme spíše "zcela zaměstnával"
zdenek.dry
Gold Boarder
graphgraph

Už bys měl tu hlavu z písku vytáhnout Zdenku
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...53545556575859...190
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter