Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...54555657585960...190
Dolů
Téma: Společně den po dni :)
Re: Společně den po dni :) Před 6 rok, 4 měsíce  
.. myslíš, že už je ten pravý čas?
zdenek.dry
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 01/24
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Jo myslím ,že je načase,už znáš svou cestu a musíš na ni koukat.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Maris, proc bychom se trapili?
Sice clovek mini a zivot meni, ale zatim jsem s tou zmenou spokojeny - potkal jsem novou "manzelku"
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj holky a kluci,tak jak se všem daři?Já už se trochu nudím už mám vše hotovo a nakoupeno,tak už jen vymýšlím co ještě.Obchodním centrům se už vyhýbám a tak si jen bloumám kolem kádí s kapry a pozoruju lidi jak běhají a kupují.Jsem ráda ,že jsem se už dostatečně předzásobila.Kapr sice je v mražáku,ale mi to nevadí ,že nebude přímo čerstvý.I tak bude dobrej.A to cukroví jsem stejně pekla.Zas jsem se neudržela,no.To se zas budou kila shazovat.Ale co.Jinak dodržuji zásadu suchého domu a ani na svátky se tu žáden alkohol neobjeví.Do rumových koulí jsem dala rumovou tresť.
Krtku,no když jsem četla ,žes to vypil,brrr.Lízla jsem si na jazyk trochu a to je tak hnusné,fuj.Ještě,že jsi nedostal otravu,když to bylo staré.
Jinak chuťe se u mně neobjevily a ani jinak nepociťuji ,že by mi alkohol chyběl.Tak.lidičky pište jak se Vám daří ??!!
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj všichni, jedu šestý měsíc, a přestože je to jedno z mých psychicky nejnáročnějších životních období.. Vážná nemoc v rodině, tak držím a nemám potřebu to řěšit chlastem. Až sama sebe prekvapuji. Alkohol doma máme, nechci ostatní omezovat, oni to nikterak nepřehanejí,všichni pijí maličko a výjimečně, a už si zvykli, že já prostě nepiji. A rádi .. Kouřim teda fakt dost, ale to mi prostě stále nejde. Uff, když si vzpomenu, jak jsem vypadala loni touto dobou.. A před loni a před.... No nic, přeji Vám všem moc krásné a "svobodné" Vánoce a hlavně ať jste zdrávi .
Agi
Gold Boarder
graphgraph

Ahoj vsichni.
Maris taky mam kapra v mrazaku.
Nechce se mi do toho mumraje,stat fronty,vsude cloveka masiruji k nakupovani-od hracek vystavenych hned u vchodu,predrazenych cokoladovych figurek az po koledy ze supermarketoveho rozhlasu.Uplne se ztratilo kouzlo vanoc ktere znam z detstvi.Dnes jsou uz vanoce spis komercni.Je to o penezich-kdo koupil nebo dostal drazsi darek.Prijde mi ze se lidi neumi radovat z malickosti.Pohadky na ktere jsme se tesili cely rok davaji ted nekolikrat do roka.
Jinak ja uz se blizim k mesici nepiti.Jsem za to rada.A vubec mi ten chlast nechybi.Posledni dobou se ptam sama sebe proc sem ten chlast nekdy tak valila,vzdyt mi to vlastne nic nedavalo a vse /ba mnohem vic/se da zvladnout i bez piti.Jinak jsme uz ve stredu odjeli na chalupu.Taze neco dobreho uvarim,jdeme se psem na prochazku,s vnuckou sankovat,Proste relax.Tak se mejte vsichni strizlive a hezke a klidni svatky ve zdravi.
Judita
Junior Boarder
graphgraph

Dnes som sa zastavil u nás v malom obchodíku, blízko pokladne rôzne alkoholy, na chvíľku mi preblesklo hlavou že čo tak... týždeň nejdem do roboty, nikto sa to nedozvie... ale bola to len chvíľka, hovorím si že čo ti šibe, toľko ľudí sklamať vrátane seba, a čo by som z toho mal, a veď mne sa ozaj vôbec nechce piť, dajte mi s tým pokoj vy draci zákerní. A vybavené.
Nespoznaný
Expert Boarder
graphgraph

Taky to tak někdy mám..to bylo Kouzlo Vánoc panejo
zdenek.dry
Gold Boarder
graphgraph
Narozeniny: 01/24

Nespoznaný, píšeš:
Dnes som sa zastavil u nás v malom obchodíku, blízko pokladne rôzne alkoholy, na chvíľku mi preblesklo hlavou že čo tak... týždeň nejdem do roboty, nikto sa to nedozvie... ale bola to len chvíľka, hovorím si že čo ti šibe, toľko ľudí sklamať vrátane seba, a čo by som z toho mal, a veď mne sa ozaj vôbec nechce piť, dajte mi s tým pokoj vy draci zákerní. "A vybavené."
N.,

...aktívne (môžeš aj intenzívne) sa prefackaj (preventívne) pred zrkadlom a máš aj bezprostredné vianočné kultúrne intermezzo.

"Až potom TO bude vybavené!"

(...s triezvou pointou.)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Ahoj Maris, holky, kluci.
Já jsem se hodila do klidu, přes týden jsem byla nemocna, tak to bylo na prd, nákup, poslední dárky atd.s teplotou, ještě poslední narocne dny v práci. No, a dneska už mám volno, konecně už je mi i líp a tak jsem měla i chuť si pouklizet a uvařit. A vsechno stíhám - protože nechlastam a o těch svátcích to byl vždycky takovej vrchol ozirani. .. a blbe do pul ledna.... hnus....
Allie
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...54555657585960...190
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter