Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...12131415161718...63
Dolů
Téma: Tak, jdeme na to...
**
Re: Tak, jdeme na to... Před 3 rok, 4 měsíce  
Meggie přesně tak. Pijeme tak dlouho, že to nejde hned. Ale já poprvé cítím, že je něco jinak. Nelžu tentokrát sama sobě. Nwzapila jsem první blbou náladu a fakt mám každé ráno tak dobrý pocit. Kdybych secetla všechny chvíle, které si kvůli opilosti nepamatuju... Uff, ani nechci vědět kolik by to dohromady hodilo. O kolik svého života jsem přišla. A chci to jinak. Velkou motivaci je mi Krtko a další, kteří abstinuji už dlouho. Děkuji
Pisinka
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Mam rovnaký pocit Pisinka, taký že teraz je to "naozaj" a nie len blbé sluby že už si nedám....
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

Akú scénku Krtko?Neviem o čom je reč lebo som ten film nevidela

Film Dobří holuby se vracejí. Pacienti mali zahrať scénku, ako budú odmietať ponúknutý alkohol. No a nezadarilo sa....

To je stará klasika. Na liečení nám ten film púšťali. Vlastne na každom, kde som bol.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10
Poslední úprava: 27/12/2021 08:29 Provedl: Maťo.

To aby som si pozrela potom potom keď dojdem z chaty, už sa tu kalí a ja som o.k.
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

ahoj holky
pár měsíců jsem tu nebyla, ale poslední týdny teda jedu "bomby" a už je manžel fakt naštvaný, protože večer už se se mnou nedá bavit.. nikdy jsem nepila v práci a už jsem i tohle pravidlo odpoledne porušila, takže cítím, že je zle.. navíc už delší dobu nepiju víno ani pivo, ale ředím si Tvrdé a klidně celý půllitr denně loni jsem vydržela nepít 14 dní, to je můj rekord.. jinak ráno mi bývá samozřejmě blbě, když mám volno, tak si dám klidně i dopoledne.. No jak to tak čtu, tak mám slušný problém. Dnes piju mátový čaj, jsem v práci a doma mám nedopitou falšku jégra, myslím, že jsem tam včera nechala tak poslední dva panáky.. mám předsevzetí si další láhev nekoupit. To samé zítra i ve čtvrtek.. Ale co budu dělat na oslavě na Silvestra nevím, možná to pojmu jako poslední "rozlučku" a do nového roku s čistým štítem.. Přemýšlím, že bych poprvé zkusila na silvestra abstinovat, ale moc představit si to neumím... jak se držíte vy?
Lucie
Senior Boarder
graphgraph

Ahoj Lucko.
Je mi líto, určitě tohle asi slyšet nechceš, ale myslíš, že od 1.1 se Ti bude abstinovat líp?
Erika
Platinum Boarder
graphgraph

vím, že ne..
Pořád ve mně hlodá takové to - třeba by to stačilo jen omezit, nepít denně a když ano, tak jen normálně a ne celou láhev... vím, že pár dní vydržím, ale nějak si vůbec neumím představit, že si nedám už Nikdy..
Lucie
Senior Boarder
graphgraph

Ahoj Lucka, no ako tak pozerám máš pekne našlápnuté na problém....
Toto je presne to že si veľa ľudí povie že od nového roku piť nebude....ale koľko z nich to vydrží?
Pozri ja som prestala pred mesiacom a tiež som si mohla povedať že veď si ešte dám na silvestra a potom to utnem...to tak nefunguje podľa mňa....
Ja som momentálne na tej chate ako som už písala, a 1.večer mám za sebou bez jedinej kvapky....dnes mi je parádne, nemusím rozmýšlať čo som komu povedala za nezmysly a nemusím sa za nič hanbiť a všetko si pamätám...ráno som vstala, spravila raňajky všetkým a mám super pocit....
Lucka je to len v hlave, ale k tomu musíš dospieť sama, sama si uvedomiť problém a začať ho riešiť...
Daj vedieť ako si na tom aj ďalej....krásny tiezvy deň prajem všetkým...
Pisinka, Ožralok a ostatní ako sa máte?
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

Ahoj Lucko, já to mám taky tak. Vždycky si říkám, že to jen omezim a budu prostě pít normálně, příležitostně, trochu.... Jenže já to prostě neumím. Okamžitě skloznu do starých kolejí a možná i hůř. Takže PROSTĚ NE. Včera mi říká kámoška, že mě chápe a dodala : ale na Silvestra si dáš ne? Nechápe. Prostě nedám. Strašně to chci vydržet. Chci zahnat to vrtání vzadu v mozku, že se zase napiju, jen se trochu sklidnim. Je to 11.dem co nepiju. Vydržela jsem i Vánoce. Jsem na sebe pyšná,ale vím, že to nejtěžší mě ještě čeká.
Pisinka
Junior Boarder
graphgraph

Lucko, jsi tu od května 2018.
A postoupila jsi někam?
Zkusila jsi to omezit a nebo kontolované pití?
A to že si už nikdy nedám, to je to nejhorší, co si můžeš říkat.
Říká se DNES NE!!
A vůbec, jak dlouho si myslíš, že to manžel ještě ustojí?
Erika
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...12131415161718...63
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter