|
Re: Tak, jdeme na to... Před 3 rok, 11 měsíce
|
|
Lucka ja som si tiež nevedela predstaviť že uz si nikdy nemam dať...ale zatial to ide a snáď sa mi to v hlave zrovná a vyrovnám sa s tým....to čo píšeš je kotrolované pitie ale to zvládne len pár jedincov ale nie takých čo už majú problém a prekročili už určitú hranicu čo sa týka pitia...
My alkáči si už nikdy nesmieme dať ani kvapku, čím skôr na to prídeš tým lepšie pre teba  držím place
|
|
Meggie
Gold Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
Meggie zdravím tě a velmi ti fandim. Jsi skvělá. Ta střízlivá rána jsou k nezaplaceni, že? Já odjíždím 30 s manželem do hotelu. Na Silvestra. Jsem přesvědčená, že se nenapiju. Pamatuju si jeden náš hotelový pobyt, kdy si pamatuju právě jen záblesky a ráno picurane kalhotky. Ano, až tak může žena klesnout. Rychle jsem je vyhodila a do dnes se stydím. Tyhle chvíle si připomínám, když mám slabou chvíli.
|
|
Pisinka
Junior Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
Lucie, tak si to nepredstavuj a nepij jen ten konkretni den a zitra uvidis.
|
|
MichalB
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
Lucka ja som si tiež nevedela predstaviť že uz si nikdy nemam dať...ale zatial to ide a snáď sa mi to v hlave zrovná a vyrovnám sa s tým....to čo píšeš je kotrolované pitie ale to zvládne len pár jedincov ale nie takých čo už majú problém a prekročili už určitú hranicu čo sa týka pitia...
My alkáči si už nikdy nesmieme dať ani kvapku, čím skôr na to prídeš tým lepšie pre teba  držím place
|
|
Meggie
Gold Boarder
|
|
|
|
|
|
|
jj, to jediné může fungovat.. jeden den.. to se nezdá hrozné  zatím jsem v práci, tak to je OK, doma to bude horší.. Ale takhle to dál už nejde, hlavně kvůli rodině a zdraví. Taky pod vlivem mám často ve zvyku telefonovat/psát "strašně upřímné" věci rodině či kámoškám a pak ráno zírám, co jsem zas řešila za sr-čky a stydím se, takže i kvůli tomuhle toho chci nechat.. Navíc moje eskapády po firemních večírcích taky nejsou nic, čím by se člověk chlubil.. letos jsem se vzdudila s odraným loktem, kolenem, roztrhlým kabátem, bez mobilu a bez klíčů a vše jsem šla hned ráno zas do práce hledat.. no bych se viděla fakt v pr-deli.. přitom za střízliva dáma a madam a pak tohle... 
|
|
Lucie
Senior Boarder
|
|
|
|
|
|
|
Pisinka moc ďakujem, veľmi si ma povzbudila a potešila, krásne sa to číta
Ja som si volakedy nevedela predstsviť že si nedám, a teraz si neviem predstaviť že by som si dala 
Držím ti moc palce a budem na teba myslieť neboj to zvládneš a s manželom si to užiješ krásne triezva  daj vedieť potom
|
|
Meggie
Gold Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
Lucka sorry poslala som jednu spravu omylom 2x
|
|
Meggie
Gold Boarder
|
|
|
|
|
|
|
Ahoj Lucko a všichni. Jeden z hlavních důvodů, proč přestat pít je zdraví rozhodně! Pitím jsem si způsobila chronické zdravotní problémy a poznala jsem, jak je ta rovnováha křehká a když se překročí, tak se velmi těžko obnovuje. Vždy jsem si řikala, tohle vydřím, tohle taky, jsem hustá. DDD No a najednou rup a nemoc. Ne, opravdu to za to nestojí. A taky, když člověk vystřízliví a vidí co dělal rodině, tak to chvíli pěkně bolí. Doporučuju na tyhle důvody neustále myslet, hlavně ve chvílích bažení.))
Btw byla tady diskuze o tom, že člověk má euforii ze střízlivost a pak přijde stereotyp. Tak já hlásim, že u mě to neni tak jednoznačný, taková ta nuda mě přešla a pocity se střídají a jsou živé. Euforie se mi zatim vrací. Chvíli nuda, pak zase pocit štěstí, že to všechno zvládam. Určitě to neni jenom nuda pro mě:) Jen ty lidi mě nějak nebaví, raději knihu
Krásný den všem. A nad silvestrem moc nepřemejšlet. No já to oslavim 1.1. ráno bez kocoviny nějakou procházkou a silvestr zaspim, nejsem na ty vožraly zvědaváá hahaha 
|
|
Rachel
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak se vám všem dnes daří? Píšete o euforii z abstinence. Tak ta se u mě nějak nekoná. Radost z čistě hlavy ráno ano, ale o euforii mluvit nemůžu. Dnes mě zase přepadla nálada, že nevím co s ní. Je mi do pláče, rikam si dám si jen skleničku ať je mi líp. Večer jdeme ke známým a já se chci strašně napit. Neudělám to, ale co ta psychika umí. Jak mě ty nálady skáčou. Kdy tohle skončí??? Má to někdo taky tak?
|
|
Pisinka
Junior Boarder
|
|
|
|
|
|
|
Ahoj Pisinka, pozdravujem z chaty  zatiaľ všetko v poriadku, mám sa super, dnes som varila 10l vareného vína a dochucovala som to len od oka ale ani ma nenapadlo si dať...potom to okoštovali baby a povedali že je dobré (asi mám dosť praxe) ha ha 
Ten jeden pohárik by ti nič nedal a zbytočne by si mala chuť na ďalší takže to ani neriskuj a kašli na to....načo si to kaziť?Pozri keď to zvládam ja tu kde sa kalí uz od obeda a ja to mám na háku tak to zvládneš aj ty, budem na teba myslieť a daj vedieť ako si dopadla, verím ti a mysli na mňa ked ti to pomôže  držím palce
|
|
Meggie
Gold Boarder
|
|
|
|
|