Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...13141516171819...63
Dolů
Téma: Tak, jdeme na to...
**
Re: Tak, jdeme na to... Před 3 rok, 4 měsíce  
Lucka ja som si tiež nevedela predstaviť že uz si nikdy nemam dať...ale zatial to ide a snáď sa mi to v hlave zrovná a vyrovnám sa s tým....to čo píšeš je kotrolované pitie ale to zvládne len pár jedincov ale nie takých čo už majú problém a prekročili už určitú hranicu čo sa týka pitia...
My alkáči si už nikdy nesmieme dať ani kvapku, čím skôr na to prídeš tým lepšie pre teba držím place
Meggie
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Meggie zdravím tě a velmi ti fandim. Jsi skvělá. Ta střízlivá rána jsou k nezaplaceni, že? Já odjíždím 30 s manželem do hotelu. Na Silvestra. Jsem přesvědčená, že se nenapiju. Pamatuju si jeden náš hotelový pobyt, kdy si pamatuju právě jen záblesky a ráno picurane kalhotky. Ano, až tak může žena klesnout. Rychle jsem je vyhodila a do dnes se stydím. Tyhle chvíle si připomínám, když mám slabou chvíli.
Pisinka
Junior Boarder
graphgraph

Lucie, tak si to nepredstavuj a nepij jen ten konkretni den a zitra uvidis.
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Lucka ja som si tiež nevedela predstaviť že uz si nikdy nemam dať...ale zatial to ide a snáď sa mi to v hlave zrovná a vyrovnám sa s tým....to čo píšeš je kotrolované pitie ale to zvládne len pár jedincov ale nie takých čo už majú problém a prekročili už určitú hranicu čo sa týka pitia...
My alkáči si už nikdy nesmieme dať ani kvapku, čím skôr na to prídeš tým lepšie pre teba držím place
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

jj, to jediné může fungovat.. jeden den.. to se nezdá hrozné zatím jsem v práci, tak to je OK, doma to bude horší.. Ale takhle to dál už nejde, hlavně kvůli rodině a zdraví. Taky pod vlivem mám často ve zvyku telefonovat/psát "strašně upřímné" věci rodině či kámoškám a pak ráno zírám, co jsem zas řešila za sr-čky a stydím se, takže i kvůli tomuhle toho chci nechat.. Navíc moje eskapády po firemních večírcích taky nejsou nic, čím by se člověk chlubil.. letos jsem se vzdudila s odraným loktem, kolenem, roztrhlým kabátem, bez mobilu a bez klíčů a vše jsem šla hned ráno zas do práce hledat.. no bych se viděla fakt v pr-deli.. přitom za střízliva dáma a madam a pak tohle...
Lucie
Senior Boarder
graphgraph

Pisinka moc ďakujem, veľmi si ma povzbudila a potešila, krásne sa to číta
Ja som si volakedy nevedela predstsviť že si nedám, a teraz si neviem predstaviť že by som si dala
Držím ti moc palce a budem na teba myslieť neboj to zvládneš a s manželom si to užiješ krásne triezva daj vedieť potom
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

Lucka sorry poslala som jednu spravu omylom 2x
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

Ahoj Lucko a všichni. Jeden z hlavních důvodů, proč přestat pít je zdraví rozhodně! Pitím jsem si způsobila chronické zdravotní problémy a poznala jsem, jak je ta rovnováha křehká a když se překročí, tak se velmi těžko obnovuje. Vždy jsem si řikala, tohle vydřím, tohle taky, jsem hustá. DDD No a najednou rup a nemoc. Ne, opravdu to za to nestojí. A taky, když člověk vystřízliví a vidí co dělal rodině, tak to chvíli pěkně bolí. Doporučuju na tyhle důvody neustále myslet, hlavně ve chvílích bažení.))

Btw byla tady diskuze o tom, že člověk má euforii ze střízlivost a pak přijde stereotyp. Tak já hlásim, že u mě to neni tak jednoznačný, taková ta nuda mě přešla a pocity se střídají a jsou živé. Euforie se mi zatim vrací. Chvíli nuda, pak zase pocit štěstí, že to všechno zvládam. Určitě to neni jenom nuda pro mě:) Jen ty lidi mě nějak nebaví, raději knihu

Krásný den všem. A nad silvestrem moc nepřemejšlet. No já to oslavim 1.1. ráno bez kocoviny nějakou procházkou a silvestr zaspim, nejsem na ty vožraly zvědaváá hahaha
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Jak se vám všem dnes daří? Píšete o euforii z abstinence. Tak ta se u mě nějak nekoná. Radost z čistě hlavy ráno ano, ale o euforii mluvit nemůžu. Dnes mě zase přepadla nálada, že nevím co s ní. Je mi do pláče, rikam si dám si jen skleničku ať je mi líp. Večer jdeme ke známým a já se chci strašně napit. Neudělám to, ale co ta psychika umí. Jak mě ty nálady skáčou. Kdy tohle skončí??? Má to někdo taky tak?
Pisinka
Junior Boarder
graphgraph

Ahoj Pisinka, pozdravujem z chaty zatiaľ všetko v poriadku, mám sa super, dnes som varila 10l vareného vína a dochucovala som to len od oka ale ani ma nenapadlo si dať...potom to okoštovali baby a povedali že je dobré (asi mám dosť praxe) ha ha
Ten jeden pohárik by ti nič nedal a zbytočne by si mala chuť na ďalší takže to ani neriskuj a kašli na to....načo si to kaziť?Pozri keď to zvládam ja tu kde sa kalí uz od obeda a ja to mám na háku tak to zvládneš aj ty, budem na teba myslieť a daj vedieť ako si dopadla, verím ti a mysli na mňa ked ti to pomôže držím palce
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

Stránka: 1...13141516171819...63
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter