Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...15161718192021...63
Dolů
Téma: Tak, jdeme na to...
**
Re: Tak, jdeme na to... Před 3 rok, 4 měsíce  
Ahoj všichni,tak já se taky nahlásím jak jsem na tom.Od těch Vánoc se držím.Přes den je to fajn,k večeru to bývá horší.Nemůžu říct,že bych byla nějak náladová nebo plačtivá,ale stává se mi,že se mi spustí sliny.Jako doslova.Strašně mi to vadí a pořád něco jim a piju,ale je to k nezastavení.Máte to někdo taky tak?
Jinak já se všem akcím a návštěvám kde je alkohol vyhýbám,necítím se na to.Zítra budeme doma,rozečetla jsem super knížku,tak mám v plánu si ji dočíst a na půlnoc čekat nebudu.Nemám ten přelom roku nějak ráda.
Holky,jsem ráda,že se vám daří.Zítra to zvládneme a Nový rok přivítáme s čistou myslí :
Hope
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Hope, byl jsem na zacatcich abstinovani jako vysavac. Jednak si telo rikalo o chybejici vyzivu za ty roky stradani a druhak se mi vratila chut, takze jsem znovu objevoval ruzne ovoce a jeho chut, nove kombinace jidel, jiny jidelnicek .. To se casem srovna, stejne jako spanek, chut na alkohol.

Co muze pomahat, je psani deniku - jako reflexe sebe sama.
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Zdravim vás tak ako?
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

Ja už som doma z chaty a včera som mala len minerálku takže chatu som zvládla celú pekne triezva a nech to znie akokoľvek blbo som na seba pyšná, ešte pred mesiacom som si to nevedela ani predstaviť že by som si tam neluskla ale dnes môžem povedať že to ide a celkom v pohode....pomohlo mi že som to povedala popredu že tam piť nebudem a tak mi to išlo ľahšie....je to aj vďaka vám myslela som na vás celý čas a vďaka tomuto fóru sa cítim silnejšia
Prajem vám všetko dobré do Nového roku aby ste to zvládli a prajem to aj sebe....
Dúfam že sa ozvete ako ste sa včera mali budem sa ba vás tešiť
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

Ahoj Meggie i všichni ostatní. Tak musím rict, že včera jsem slavila nejen konec roku, ale i 14 dní mé strizlivosti. Nevím, jestli ty dva týdny maji takovou moc, nebo je to jen placebo efekt, ale mě je dnes poprvé psychicky fajn. Ráno Jsrm se vzbudila a byla šťastná. Šla jsem na dlouhou procházku, do bazénu, do sauny... Do zítra jsme na hotelu a já plánuji co všechno podniknu, až se vrátím domů.
Přála bych si, aby to tak už zůstalo. A pro pobavení : servírka se mě ptá, jestli si nedám vinecko (znají nás tady, jezdíme pravidelně), že přece nebudu na vodě a džusu? O Silvestru? Mají mou značku... Tak ji říkám : Nemůžu jsem těhotná. Ona zaražený výraz a lapá po dechu. Tak pokračuju: Dělám si srandu, Jsem alkoholik. Ona záchvat smíchu, já chytla svou vodu a šla jsem. Možná ještě dnes tápe, která z verzí je pravdivá. Krásný a střízlivý rok vám všem.
Pisinka
Junior Boarder
graphgraph

Ahoj Pisinka dobre si to zahrala na tú servírku som sa smiala keď som si to čítala som na nás pyšná
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

Ahoj holky, vse tu poctive ctu a je super, ze to tak dobre zvladate! Historka se servirkou me pobavila :-D ja dnes 22. den bez alkoholu. Na dnesek se mi zdalo o tom, ze jsem si dala pivo a panaka rumu a i v tom snu jsem mela strasne spatny svedomi. Po probuzeni jsem byla hrozne rada, ze se to nestalo doopravdy :-D
Ožralok
Junior Boarder
graphgraph

Ozralok, jeste ze t ineprisel suchy abstak nebo jak tomu rikaji - zda se ti o piti a kdyz se probudis, je ti tak zle jakoby 3 dny v kuse pila alkohol.
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Ožralok to je paráda ze pokračuješ aj ty, moc gratulujem, som strašne šťastná, že sme to všetky zvládli, mám z nás radosť
Michal to vážne sa môže stať?O tom som ešte nepočula...no je pekne naprd že sa tej opice nezbaví ani triezvy človek
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

Meggie, muze. Me se to stalo x krat za tech 5.5 roku. A presne jak pises, to bylo to, co me doslova nasralo - "ty volee, to jako od toho nebudu mit nikdy klid?!" - No asi ne, ostatne ta zavislost je do konce zivota a neexistuje vyleceni, ale jen leceni

Kazdopadne to neni nic, co by bylo natolik caste, aby to negativne ovlivnovalo zivot. Pozitiva nepiti samozrejme prevysuji - s pitim bych byl mozna uz drevenem penalu a mohli by na mem tele na LFK ukazovat negativni vliv alkoholu na telo .
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...15161718192021...63
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter