Zdravim vás všechny

.
Jsem ráda,že jsem konečně našla nějake fórum, kde jsme my alkoholici
Piju spoustu let a bude mi 27

. Tento rok jsem ztratila kvůli chlastu a vysazování AD(úzkosti,sociální fobie)práci,přítele a nakonec i pejska o kterého jsem se nezvládala starat a přítel si ho vzal do péče,dokud se sakra neseberu a nezačnu něco dělat(rozchod před dvema měsíci,už
to také nezvládal i když se snažil ve všem pomoci).. A s pitím taky přišly dluhy...Hanba mě fackuje, ale každý svého (ne)štěstí strůjcem.V rodině tuší,ale nikdy jsem se nikomu,ani sama sobě nepřiznala.(Nemáme dobre vztahy)
30.12 jsem si naposledy koupila víno a piva,které jsem ten den vypila a na Silvestra jsem měla jen dvě možnosti..Koupim si ho znovu (protože Silvestr) a bude to "naposled" nebo seberu zbytek odvahy(psychicky jsem na dně jak ne za celý život) a oznámim celé rodine svou situaci(bez alkoholu!). Vybrala jsem si druhou možnost

Nečekala jsem podporu a to že za mě vsechny dluhy ten den zaplatili je hodne velká motivace.
A teď jsem našla Vás, asi osud.
Dlouhe roky jsem pracovala a po praci pila jak duha,abych vyplnila čas, ale až teď si to vybralo tu svou daň a dalo mi to kopačku do prdele(pardon

)
Budu ráda součástí našich lepších zitřků. Tak jdeme na to!! 3.den bez alkoholu