Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...16171819202122...63
Dolů
Téma: Tak, jdeme na to...
**
Re: Tak, jdeme na to... Před 3 rok, 4 měsíce  
Fuuu tak dobre vedieť že sa to môže stať, aspoň nebudem potom prekvapená....inak mne sa párkrát stalo že som sa cítila ráno ako keby som deň predtým pila ale bolo to len podobné nie také isté....
Meggie
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Meggie, tak to je to same, ne? )
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj všichni,jsem moc ráda,že jsme to zvládli
Meggie,klobouk dolů.Já si netroufám vyrazit nikam kde se dá očekávat alkohol.Pisinko,servírka fakt pobavila
Já byla podle plánu zalezlá s knížkou a usnula jsem ještě před půlnocí.Ale že bych měla ráno skvělý pocit,to se říct nedá.Mám strach z prvního bažení.Vždycky když delší dobu abstinuju,tak se to dostaví a já najednou sedím se skleničkou v ruce.
Hope
Senior Boarder
graphgraph

Hope, plati, ze ceho se bojis, to se dostavi. Kdyz se budes bat, ze si na naledi zlomis nohu, tak si ji driv nebo pozdeji zlomis - takze bych se nebal bazeni. Spis co s tim, kdyz prijde? Jaky mas plan? Treba nemit u sebe penize. To spolehlive zastavi ten pocatecni zkrat, ktery dokaze bych rychlejsi, nez cloveku dojde, ze dela pitomost.
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

MichaleB zkusím ten deník,děkuji za radu.
Nevím jestli je úplně reálné nemít u sebe peníze,mám rodinu a nákupům se nevyhnu.
Já to bažení vlastně nepoznám.Je to jako by se mi mozek přepl a já najednou nevěděla,že mám problém s pitím.Nevím jak to přesně popsat,ale nedám si ani šanci přemýšlet nad tím,že pít nechci.
Nebo je to takhle normální?
Hope
Senior Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 01/01/2022 22:20 Provedl: Ihopeso.

Hope, no prave v tom okamziku by pomohlo nemit si za co alkohol koupit. Kdyz mas rodinu, tak kartu a penize dej manzelovi a nech si ji dat jen na nakup. V obchode te to snad neprepadne a nebo ti to dojde, nez dojdes k poklade s nakupem. Pripadne chodit na nakup s nekym.
Nevim, zda normalni, ale obtezujici asi ano a reseni to ma .
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

No,právě,že ten obchod je pro mně největší riziko.Když mně přepadne chuť doma,tak je to v pohodě,protože bych musela vzít auto a někam dojet.Ale při tom nákupu prostě přihodím víno do košíku a nepřijde mi,že je to špatně.Teď jak to píšu,tak mi to samotné přijde dost hloupý.Je pravda,že než dojdu ke kase,tak mám dost času si to rozmyslet.
Hope
Senior Boarder
graphgraph

Nebo chod nakupovat s manzelem .
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Zdravim vás všechny .

Jsem ráda,že jsem konečně našla nějake fórum, kde jsme my alkoholici
Piju spoustu let a bude mi 27 . Tento rok jsem ztratila kvůli chlastu a vysazování AD(úzkosti,sociální fobie)práci,přítele a nakonec i pejska o kterého jsem se nezvládala starat a přítel si ho vzal do péče,dokud se sakra neseberu a nezačnu něco dělat(rozchod před dvema měsíci,už
to také nezvládal i když se snažil ve všem pomoci).. A s pitím taky přišly dluhy...Hanba mě fackuje, ale každý svého (ne)štěstí strůjcem.V rodině tuší,ale nikdy jsem se nikomu,ani sama sobě nepřiznala.(Nemáme dobre vztahy)

30.12 jsem si naposledy koupila víno a piva,které jsem ten den vypila a na Silvestra jsem měla jen dvě možnosti..Koupim si ho znovu (protože Silvestr) a bude to "naposled" nebo seberu zbytek odvahy(psychicky jsem na dně jak ne za celý život) a oznámim celé rodine svou situaci(bez alkoholu!). Vybrala jsem si druhou možnost Nečekala jsem podporu a to že za mě vsechny dluhy ten den zaplatili je hodne velká motivace.

A teď jsem našla Vás, asi osud.

Dlouhe roky jsem pracovala a po praci pila jak duha,abych vyplnila čas, ale až teď si to vybralo tu svou daň a dalo mi to kopačku do prdele(pardon )

Budu ráda součástí našich lepších zitřků. Tak jdeme na to!! 3.den bez alkoholu
Zelvicka95
Fresh Boarder
graphgraph

Michal áno máš pravdu ja som si to uvedomila až vtedy ako som to odoslala
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

Stránka: 1...16171819202122...63
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter