Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...17181920212223...63
Dolů
Téma: Tak, jdeme na to...
**
Re: Tak, jdeme na to... Před 3 rok, 4 měsíce  
Hope ďakujem, vliezla som do jamy levovej a zvládla to na Silevstri s knižkou nevidím nič zlé, je to super a keby som doma tak to tak mám aj ja trochu ma mrzí že nemáš z toho taký dobrý pocit že si nepila, neviem prečo to tak máš, ja sa total teším každé ráno keď viem ze som nepila...hmmm...v tomto ti neviem poradiť kedže to tak nemám...

Ahoj Želvička....vitaj medzi nami, je dobre že si si uvedomila problém a začala ho riesiť, ale keď prestaneš piť veľa vecí si uvedomíš a začneš so svojim životom niečo robiť hlavne nečakaj zázraky hneď chce to čas, možno sa priateľ vráti aj psík keď budú vedieť že je z teba iný človek hlavne to nevzdaj...hovorím o psikovi tiež lebo aj tie zvieratká vedia že sme chlastali nie sú blbí...ja mám 2 psíkov a tiež to vedeli preto to píšem, drž sa
Meggie
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Poslední úprava: 02/01/2022 10:53 Provedl: Meggie.
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Inak baby čítali ste niekto knižku od Michaely Duffkovej - Zápisník alkoholičky?
Je to super kniha, vrelo odporúčam, má aj ďalšiu Zápisník abstinentky, tú si idem objednať a prečítať...
Videla som aj kopu rozhovorov s ňou a veľmi sa mi páčila keď bola aj s manželom u Honzy Dedka, raz s nimi robil rozhovor niekde vonku mimo štúdio a raz v štúdiu...
Miška má obľúbený citát ktorý sa páči aj mne: "Ne každý kto bloudí je ztracen"....odvtedy si to pamätám ako to povedala
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

Meggie,ja mivala dobre pocity v minulosti,kdyz jsem par dni abstinovala.A vzdycky jsem si ty pocity nakonec oslavila lahvi.Pro me jsou tyhle pocity euforie nebezpecne.Mam v sobe divne napětí,ktere mam potrebu utlumit.
Tentokrát je to vlastně poprvé kdy mám takový strach.Asi i proto,že jsem si dala poslední šanci.Pokud se i tentokrát zklamu,tak půjdu do léčebny.A tam se mi samozřejmě nechce.Být tak dlouho bez dětí si neumím představit.
Míša Duffková je skvělá.Už jsem koukala i na její centrum Alkos.Ten denní stacionář se mi moc líbí.Jenže já to mám do Prahy 200km.
Přemýšlím zatím,jestli by nebylo dobrý navštěvovat AA.
Želvičko,vítej.Dobře,že jsi to řekla,budeš to mít jednodušší.Držím palce
Hope
Senior Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 02/01/2022 12:08 Provedl: Ihopeso.

Musím znovu nasadit AD a najít si práci... Jsem ze Zlínska a tady samé fabriky .. Jinak ano spadl ze mě určitý kámen, ale ve skutečnosti jsem přišla i o veškeré přátelé, takže jsem na tento boj opravdu sama ( s Vama )
Holky poraďte, k jakým činnostem jste se dokopaly během abstinence a co vás kromě práce zamestna a bavi? S tím vším jsem v bodě prokrastinace,demotivace vlastně většinu života bez koníčku,neumím se nadchnout a vydržet..
Zelvicka95
Fresh Boarder
graphgraph

Aha tak už som to pochopila Hope prečo to tak máš, bojíš sa toho je to pochopiteľné, tak zas lepšie trochu sa báť než byť oplašená a potom do toho padnúť
Ano Miška je skvelá a to ako to všetkom otvorene bez okolkov hovorí klobúk dole, ja by som to asi nevedela...
Denný stacionár je podľa mňa super a škoda že toho nie je viac, ja ani neviem či my tu máme niečo také na Slovensku a ak áno určite je tiež X km ďaleko...ale zistím si to...
Ja by som možno tiež zašla na AA uvidím
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

Ožralok, Rachel, Erika ako sa máte?Dajte vedieť....inak by ma zaujímalo ako sa má Týna čo toto vlákno založila....
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

Také by mně zajímalo jak jsou na tom ostatní.
Želvičko,já to mám podobné.Taky se neumím nadchnout.Sport je pro mně spíš za trest.Ale spolehlivě mi zabírají knížky.U toho fakt vypnu.
Hope
Senior Boarder
graphgraph

Ja mám tiez knižky, milujem Dominika Dána a Chrisa Cartera...ja mám tiez cvičenie za trest ale čo ma fakt bavilo bolo Jumping (skákanie na trampolíne), mám ju dokonca aj doma ale neviem sa do toho dokopať...
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

Ten jumping mě napadl jako první právě a nebo běh na páse, ale když jsem zkoušela někdy v minulých letech cvičit s vlastní vahou tak se nedostavily endorfiny ale normálně jsem se emočně sesypala a brečela proto jsem se k tomu nevracela..
Zelvicka95
Fresh Boarder
graphgraph

Možno teraz to bude iné...nevyskúšaš, nevieš
Ja sa asi dám na tú trampošku aj keď to už rozprávam strááášne dlho...snáď ma osvieti
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

Stránka: 1...17181920212223...63
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter