Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...19202122232425...63
Dolů
Téma: Tak, jdeme na to...
**
Re: Tak, jdeme na to... Před 3 rok, 4 měsíce  
Ahoj Sandik. Já Ti rozumím. Kolikrát jsem si nezvládla odemknout já, kolikrát jsem ležela na zemi a pak se styděla za odřeniny. Jednou jsem musela vyhledat lékaře, protože jsem se porezala o rozbitou láhev od vína. Odvezla mě sousedka. O to horší všechno tohle je, že jsem žena a máma. O depresích vím taky své. Jenže on ti nepomůže vůbec nikdo, dokud nebudeš chtít. Já abstinuji 16.den.a ty první dva týdny jsem jen plakala, potila se, nespala a toužila se z toho vymanit pomocí vína. Jen jednu skleničku... Jenže já to neumím. Přesně jak je psáno v komentáři přede mnou. Vydržela jsem. A i mě pomáhá psani sem. Strašně mi pomohla slova Meggie, že mi věří. Svého muže už jsem zklamala stokrát...ale cizí holka? Ona mi věří i když ví co se ve mě pere. No tak já to zvládnu, řekla jsem si. A ty to taky zvládneš. Já věřím zas tobě. Najdi psychiatra, AA, kohokoliv, kde se vypovidas. Postupně potkáš nové lidi. Jen si věř a chtěj to. Opravdové. Nezahod ten život či máš před sebou.
Pisinka
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

No to znamená že nemáš "záklopku", to som nemala ani ja...kamoška vedela kedy má dosť, ja nie....a preto my kontrolovane piť nikdy nebudeme vedieť, bohužiaľ je to tak...
Chápem že máš depku a je ti smutno ale to že sa napiješ ti nepomôže a bude ti smutno ešte viac....chlast to vždy len zhorší....pozri, keď budeš pokračovať, zoberieš si šancu nájsť si inú priateĺku a budovať si s nejakou skvelou ženou vzťah a bude ti ľúto že si premárnil roky chlastom....
Skús začať cvičiť ale posilovať alebo niečo také, chodiť medzi ľudí kde sa nepije a ešte budeš aj dobre vyzerať
Ani nevies kedy a kde stretneš niekoho kto stojí zato
Hlavne nehladaj nasilu lásku, ona si nájde teba
Bože aká som velice sentimentálna, prepáč nejak sa mi to rozpísalo
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

Sandik,
"Chtěl bych umět dát si 4 pivka"
"Smysl by mi určitě vrátila nová známost."

To asi nejde dohromady.
Ale tyhle stavy zname asi kazdy. Chtit pit bez nasledku schovane za "piju s mirou"/"kontrolovane piti".

Kdyz si tu proctes ruzne diskuze, zjistis, ze to byva promarneny cas.

Co zkusit cestu:
- vyresit alkohol
- dat si dohromady telo
- dat si dohromady hlavu
- vztahy
- praci
- ty terapie jsou dobre k tomu, aby se clovek zorientoval v tom chaosu, bludnem kruhu - s chlastem to nejde a bez nej take ne

Dalsi zlepseni vcetne noveho vztahu prijdou casem.
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Pisinka ako krásne si o mne napísala ❤❤❤ ďakujeeeeem, si skvelá moc si to vážim naozaj
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

Meggie je to tak dnes jsem šťastná, že jsem se nenapula. Zítra se vracím do práce. Začnou starosti, kolotoč práce, domácnost a vím, že bude hodně lákadel a "důvodů ' se odměnit. Ale vydržím. I díky tobě.
Pisinka
Junior Boarder
graphgraph

Pisinka, vsak se odmen. Ja si kupoval lizatka ).
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Michale, já si koupím knížku. Každý měsíc jednu.
Pisinka
Junior Boarder
graphgraph

Nevím jak moc to zní divně, ale já chci slavit abstinovani prave abstinovanim
Zelvicka95
Fresh Boarder
graphgraph

MichaleB skupinove terapie by byly super.Chodila jsem k terapeutovi a vytazny efekt to nemelo.Chybelo mi dpis povidani s lidmi,kteri prozivaji to co ja.Jako vy,tady
Sandiku,nejsem si jista,zda by te novy vztah z toho dostal.Ja si takhle myslela,ze me pomuze druhe dite,ale bohuzel.Je to jen na nas.
Ale musim se s Vami podelit o neco,co mi dnes neskutecne zvedlo naladu.Byla jsem u tchyne pro deti,ona mela navstevu a pili vino.Nabizeli mi sklenku,alespon ochutnat,tuknout si na novy rok.Ale ja trvala na svem a vytrvale odmitala.Moje prvni vyhrana bitva v tomto roce
Hope
Senior Boarder
graphgraph

Hope, nejakou najdes. Nemusi to byt nutne alko. Vicemene vsichni v zivote resi +- to same a pouzivaji k tomu ruzne katalyzatory, takze bych se nebal ani nejake mix skupiny. Ostatne zkusis, uvidis a kdyz tak budes hledat dal. Nic desneho se stat nemuze .

A jaka byla odmena za zvladnutou situaci?
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...19202122232425...63
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter