Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...24252627282930...63
Dolů
Téma: Tak, jdeme na to...
**
Re: Tak, jdeme na to... Před 3 rok, 4 měsíce  
Sandiku,tak to ráda slyším ,že se ti dařilo Myslím,že vy ti pomohlo udělat si na víkend jasný plán co budeš dělat a dodržet ho.Co třeba nějaký výlet?Sport?
Já dnes vyřídila dost věcí,které jsem tlačila před sebou kvůli tomu,že jsem byla " unavená" nebo jsem na to neměla hlavu.Věnovala jsem se dětem a naplánovala jsem si na každý den nějakou aktivitu mimo domov.Návštěvy u kamarádek,bazén s dětmi atd..
Pisinko,já si Tvé podpory moc vážím a je pro mně velkou motivací.Vážím si podpory Vás všech,protože vy víte o čem to je.Pro Vás každý den střízlivosti není samozřejmostí.
Hope
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Hope, frajer urcite ne. Ja to tak neberu. Jen sdilim zkusenosti.

Pry je osvobozujici si ty neprijemne veci prozit, pripustit a od-pustit(od sebe).

Sandik, to vraceni do minulosti (pandoriny skrinky) muze slouzit k tomu, ze zametene veci pod koberec vytahnes, vyperes a ukldis uhledne zpet vyresene do skrine .

Pisinka, kdo zije hezky zivot? Si to napsala tak, jako by se to tykalo nekoho, kdo to tady necte
Frajerina muze byt si nepridelavat problemy v zivote, a ani nikomu jinemu.

Hope, Sandik, ta podpora muze byt dvousecna. Muze ji take doprovazet opravnena neduvera, ta vyvolavat podezreni, pnuti, hadky. Nepijes, ale toho podezreni tam proste je. Kohn, my vime, ze jste ty sklenicky a pribory nevzal, protoze se nakonec nasly, ale to podezreni tam zustane .

A o podporu, pochvalu se da rici na AA, skupinach, u psychologa, psychiatra, v AT ambulancich ..
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Lidičky tak jsem celou noc rozjímal a přemýšlel a měl úzkost, že jsem ráno místo do práce šel k doktoru. Tělo prostě není zvyklé spát střízlivé. Cíl je jít do práce v pondělí s čistou hlavou. Do té doby se mi snad spánek trochu srovná. AD mám a dost jídla abych nikam nemusel taky.Tak snad to zvládnu a bude mi postupně lépe.
Sandik
Fresh Boarder
graphgraph

Sandik, urcite to zvladnes. Zbytecne bych do toho nezapojoval pochybnost, pochybovani neb zkusenost rika, ze kde je pochybnost, tam se objevi problem a selhani.
Ten spanek na zacatku je des bes, ale rychle se to zlepsi.
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Sandiku,zvladnes,drzim palce
Mne uz se spi skvele.Rozhodne lip naz po alkoholu.Telo se muze venovat odpocinku a nemusi plytvat energii na spalovani alkoholu.Celkem mi pomahal vecer bylinkovy caj,dlouha sprcha a spat v poradne vyvetrane mistnosti.
Hope
Senior Boarder
graphgraph

Ahooj tak sa po 2 dňoch hlásim, všetko v poriadku, dnes mám 40.deň ale to uteká, teda aspoň mne....
Pozdravujem všetkých
Meggie
Gold Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 06/01/2022 14:40 Provedl: Meggie.

Všechna čest Meggie. 40 dní je pro mě mazec. Jsem stále na začátku. Ale od včera vnímám, že mám poprvé čistou mysl neovlivněnou abstinencí a hlavně střízlivou. I spánek je lepší. Sleduji nové filmy a oprášil jsem PC hry a nevím co dříve. Pojedu do OC koupit si kalhoty a nové brýle. To chci v sobotu dopoledne. A v pondělí už se docela těším do práce. Ale vyhráno není. Zítra mě to bude určitě lákat jít večer na pivo.

A jak se daří Vám ostatním? Nějaké plány na víkend?
Sandik
Fresh Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 06/01/2022 16:19 Provedl: Sandik.

Re: Tak, jdeme na to... Před 3 rok, 3 měsíce  
Ahoj Jsem ráda,že jste všichni v pořádku.Já včera ustála první velké bažení.Byl to mazec,ale myslela jsem při tom i na Vás a moc mi to pomohlo.Moc děkuji
Hope
Senior Boarder
graphgraph

Ahoj Sandík, ďakujem, pochvala sa krásne číta, neboj ked som to zvládla ja, čo skoro vôbec nemám pevnú vôľu skoro v ničom tak to zvládneš aj ty
Hope, poznám to, nebudem tu tvrdiť že ma občas nenapadne myšlienka že juuu bolo by super dať si k telke pohár vína ale hned sekundu nato si poviem že moja zlatá ty si si už svoj rybníček dávno vypila a nechaj pohár vína pre tých čo to s ním vedia....viete čo som si všimla?Že bažení (alebo po slovensky asi baženie?...neviem) mi trvá tak cca pol hodinku a potom to prejde....nemám ho každý deň ale občas sa stane a viem že to prejde a je zas dobre....máte to tiež tak podobne?
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

Sandík treba sa odmeniť ja si tiež plánujem kupiť pár nových vecí na oblečenie konečne po dlhej dobe, áno ten pocit čistej hlavy a triezvych myšlienok je na nezaplatenie, tak nech sa nám darí aj naďalej, myslím na vás každý jeden deň
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

Stránka: 1...24252627282930...63
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter