Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...30313233343536...63
Dolů
Téma: Tak, jdeme na to...
**
Re: Tak, jdeme na to... Před 3 rok, 3 měsíce  
Snad chodime do prace a nepijeme ).
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj. Já do práce chodím a krom svých třech děti se teď starám o dvě děti své sestry. Ve středu se psychicky zhroutila. Mám se co otáčet a včera jsem měla tak šílenou chuť pít. Tak strašnou. A pak jsem si řekla : je to jen bouře, drž se kormidla a pluj k cíli. Každá bouře přejde. Díky Michale Ne že by bouře skončila, ale polevuje. Pořád mám chuť. Teď hned si sednout, dát nohy na stůl a pít. Nic neřešit Možná jsem ještě nikdy neměla tak dlouhotrvajici chuť, ale myslím na kormidlo, na Hope, která se taky pere a na Meggie, která mi věří. Díky i všem ostatním. Krásný střízlivý víkend všem.
Pisinka
Junior Boarder
graphgraph

Ahoj Pisinka drž sa ja na teba myslím stále a jasne že ti verím, to zvládneš, hlavne mysli na to že keby si sa napila nič sa nevyrieši, len sa to zhorší...chuť prejde, to len ten hnusný démon skúša koľko vydržíš ale nedaj sa a flusni mu do ksichtu
Páni 5 detí na starosti to je záhul, sestry je mi ľúto, snáď sa dá dokopy....keby si potrebovala morálnu podporu hneď píš sme tu pre teba....aj keď asi nebudeš mať teraz čas ale ak áno ozvi sa....budem na teba myslieť papa
Meggie
Gold Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 14/01/2022 17:17 Provedl: Meggie.

Pisinka, sikovna holka .
Kdyz jsem pil, mel jsem z toho problemy a tak nejak si byl ochoten to pripustit a "chtel" prestat, byl to priserny souboj sam se sebou - povidaji si dve osoby:
1. dej si
2. nedam
1. dej si
2. nedam, dej mi pokoj
1. dej si, zaslouzis to. Byl to tezky tyden.
2. nedam
1. dej si, bude to tezky vikend a co teprve dalsi tyden. Dej si.
2. tahni k certu!
...
a nastaval zkrat a ja drzel pivo u huby a lil to do sebe, jak tyden bez vody.
Tak kruci, co je? Kde delam chybu?
Proc to tak boli, proc je takove utrpeni? Delas si to sam. Ja vim. Jak? Bojujes s tim. To te vycerpava a pak nemas energii na obranu.
Tak jo, prohral jsem ten boj s alkoholem. No a? Tak to pujde bez nej, hm. Kdyz nebojuju, nemam co ztratit. Ono se to da pouzit v jakekoliv zivotni situaci.

Mozna mi v tom pomohlo i 12 kroku AA. Ne ze bych je vsechny nasledoval, ale dlouho jsem jich mel xy zapamatovanych a zabyval se jimi.
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 14/01/2022 21:04 Provedl: michalk.

Pisinko,myslim na tebe.Zvladnes to,jsi silna.Pet deti je tedy zahul,ale urcite je lip zvladnes se strizlivou hlavou.Ja taky prochazim nejakou krizi se kterou bojuju.Jak rika Michal,je to vycerpavajici.Sef mi v patek nalozil kufr vina,ktere mam rozvest v pristim tydnu klientum.Bylo by to tak snadne... ale drzim.Zamestbavam hlavu i ruce.Vcera jsem sjizdela 13. komnaty.Eva Holubova,Michaela Dufkova,Borek Slezacek,Tereza Pergnerova.Silne pribehy lidi,kteri to zvladli.Pomohlo mi to zase o neco vic pochopit tu moji nemocnou hlavu.Preji Vam vsem pohodovy vikend.Ja se rozhodla vzit deti na hory a uzit si trichu te zimni zabavy
Hope
Senior Boarder
graphgraph

Jeste doporucim podcast 13 hrichu rodicovstvi.Velice zajimava temata.
Hope
Senior Boarder
graphgraph

Ahoj Hope. Díky za tip na podcast. Ty 13.komnaty jsem viděla, ale tohle vůbec neznám. Určitě poslechnu. Včera jsem mluvila se sestrou. Zní tak strašně odevzdane. Z posledních pěti dnů si pamatuje jen střípky. Sebralo mě vidět ji takhle a celý večer jsem přemýšlela co to s námi je. Proč já se utapim (snad utapela) v alkoholu a způsobují si hlubší deprese a proč ona skončila tak, že není schopna postarat se o děti, chodit do práce. Pořád mě to vrací do dětství, které nebylo lehké a rikam si, že se na základě toho každá z nás snažíme nějak žít a přežít. Čím dál víc mi vychází, že se musíme vyrovnat s minulostí, abychom mohli kvalitně žít v budoucnu. Takže i já vedu ten boj :
1 napij se
2.nenapiju
1.jen skleničku
2.tahni k čertu
Pisinka
Junior Boarder
graphgraph

Je tam i tema Dospele deti alkoholiku.A je to tedy dost drsny
Hope
Senior Boarder
graphgraph

Ahoj, ja som 13.komnaty videla tiež ale nie je naškodu si to pozrieť znova....a ten podcast som si vypočula, veľmi poučné....
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

No čo moji spolubojovníci, ako ste zvládli víkend?Dajte vedieť, ja dnes 50.deň
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

Stránka: 1...30313233343536...63
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter