Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...34353637383940...63
Dolů
Téma: Tak, jdeme na to...
**
Re: Tak, jdeme na to... Před 3 rok, 3 měsíce  
Hope, to zvladnes!!
Zatinani zubu bylo zvlast vyzivny. Jeste ted nekdy me to popadne.
Taky jsem brecela. Na dovoleny na jizni Morave. Vubec nevim, jak jsem s takovou dovolenou mohla souhlasit. Po pul roce abstinence.
Jeste ted bych tam asi nejela.
Pekny vikend a drz se!!
Erika
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Hope ďakujem za pochvalu, vždy ma takéto slová veľmi potešia a povzbudia ale viem že sa mám stále držať pri zemi lebo pýcha predchádza pád a tak stále na to myslím aby som nespadla som rada že si sa ozvala....
Budem dnes na teba myslieť aby si to zvládla v kľude a s čo najväčšou ľahkosťou a áno tie rána potom keď si človek nedá sú na nezaplatenie
Tak držím moc palce a ozvi sa ako si to zvládla, ja ti verím že to dáš "na pána" ako sa u nás hovorí
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

Holky,dekuju za podporu.Citim se dnes dobre,ale budu se mit na pozoru.Zitra dam vedet.Hezky strizlivy vecer
Hope
Senior Boarder
graphgraph

Hope som v tom s tebou akurát k nám mieri dnes ďalšia návšteva tak sa môžeme na dialku podporovať drž sa
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

Hope, však ty jsi plná naděje (ten nick je vážně supr) a hlavně evidentně odhodlání a síly-věřím, že jsi to zvádla!
Na tvoji otázku ohledně genetických předpokladů: neměním nic, to nelze změnit, spíš se snažím mírnit zlo a chyby, které jsem pochytil a naopak využít dobré zkušenosti. Neberu to ani jako rodinnou kletbu, já mám své geny rád, navíc je nezměním i kdybych dělal cokoliv A ten sport (a hudba) mně vlastně otevřel bránu ke chlastání- schopný stydlín se v partě rozjel, získal určité sebevědomí po pár pivkách, úspěchy...paradoxně na to vzpomínám i přes ty kotrmelce strašně dobře
Jinak já pak v týdnu alkohol nic, až dnes (tedy včera jsem si dal), proto jsem shlédnul stránky. Pozoruji, že pokud nemám své pijácké okolí, tak zvládám s alkoholem fungovat naprosto umírněně bez ranních excesů. Paradoxně jsem zavzpomínal, zatoužil, po těch ránech, kdy si dáš po kocovině pivko, hodíš se do pohody, pak další a další...a nebylo mně to proti srsti, holt návyk. A to je blbé. Vím o tom, a až to zas po akci přijde, tak to třeba hodím do kategorie " nechci"...třeba, jo
Zatím vše dobré! Bojujte
Luboš
Fresh Boarder
graphgraph

Krasnou nedeli vsem Hlasim,ze jsem to zvladla na " pana" jak psala Meggie.Dekuju,ze jste na mne mysleli.Byla jsem jedina kdo nepil( krom ridicu) a musim rict,ze jsem si pripadala az skoro vyjimecne.Dokonce jsem zvladla odmitat piti s tim,ze mi nedela dobre a opravdu si nemohu dat ani jednu sklenicku.Dnes jsem na sebe po dlouhe dobe opravdu pysna
Meggie,co ty? Jaka byla navsteva?
Hope
Senior Boarder
graphgraph

Lubosi,diky,ze jsi napsal a dekuju za podporu
Jsem rada,ze ti to s pitim funguje dle tvych predstav a prani.Zvlastni,ze jsi zatouzil po rannim pivku.To pro mne treba byvala ta nejhorsi rana a nerada na to vzpominam.
At se dari a davej o sobe vedet
Hope
Senior Boarder
graphgraph

Ahoj Hope a všetci Hope si šikula ja som vedela že to dáš "na pána" veľmi sa s tebou teším, dnes ráno aký super pocit že?
Ja som zvládla návštevu úplne super, bola u nás kamoška ktorú som nevidela asi pol roka a nevedela že nepijem a pochválila mi to a povedala mi že som sa s nimi bavila tak dobre že aj zabudla že ja som mala nealko celý večer inak im musí byť pekne zle dneska lebo sa toho vypilo celkom dosť a ja som fresh, varím obed a je mi super
A inak mi bolo povedané že vyzerám v tvári oveľa lepšie ako predtým tak aj to ma veľmi potešilo že nie som opuchnutá z toho chlastu
Hope, aj ty to máš tak že zrazu vidíš niektorých ľudí "inak" ako predtým?Pre mna je to také zvláštne keď vidím ako sa večer vyvíja aj situácia aj nálada u tých čo pijú a človek má taký iný pohlad na vec alebo ako by som to povedala....vieš čo tým myslím?
Meggie
Gold Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 23/01/2022 10:20 Provedl: Meggie.

Meggie,jsem rada,ze jsi si uzila skvely vecer ???? A verim,ze ty pochvaly jsou opravnene.Ja sama na sobe pozoruju,ze vypadam lepe,dokonce jsem i neco zhubla.
Nevim,jestli vidim nektere lidi jinak,ale videla jsem vcera co s nimi dela alkohol a rikala jsem si,ze ja uz mezi ne nepatrim ( v tom opilem stavu).Jak to vnimas ty?
Hope
Senior Boarder
graphgraph

To je super že vyzeráme lepšie to je ďalšie pozitívum nepitia....
Ja to mam presne tak ako pišes ty len si to lepšie napísala ja som sa nevedela správne vyjadrit, tiež vidím čo robí s ľudmi alkohol ako sa menia nálady, témy rozhovorov, občas menšie výmeny názorov, ja sa teraz cítim ako taký pozorovateľ ostatných nemyslím že v zlom ale sú to pre mňa nové situácie všetko ked to vidím "natriezvo"
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

Stránka: 1...34353637383940...63
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter