Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...49505152535455...63
Dolů
Téma: Tak, jdeme na to...
**
Re: Tak, jdeme na to... Před 2 rok, 10 měsíce  
Fu pekne si to na mňa vybalila to sa mi páči ďakujem za tvoju otvorenosť, no myslím že sme na tom tak nejak podobne čo sa týka toho chlastania veru....ja som tiež vedela normálne fungovať na víne, tiež som si lúskala len večer a nie každý deň ale časom sa to preklenulo že od rána do večera vínečko a ak nebolo vínečko aj barsčo iné....vždy keď som si išla lahnúť večer som si prisahala že už si nedám ale ráno som eštelen rozdrapila oči a už som letela do obchodu kúpiť zas niečo, a presne som sa cítila ako ty, že akoby ten chlast kupoval niekto iný a nie ja, veď som si večer hovorila že už to nespravím a ráno boli sľuby zabudnuté a začalo to znova....potom výčitky a večer zase sľuby a tak stále dokola....
Prvé dni boli ťažké, keď som sa rozhodla s tým
niečo spraviť chýbalo mi to a chcela som si o tom s niekým pohovoriť a tak som si našla toto fotum a čítala a čítala a čítala a vlastne som tu našla odpovede na všetky moje otázky a po 3 týždňoch abstinencie som sa odvážila sem napísať....vôbec to neľutujem a som šťastná že som sem napísala....
Inak baženie občas mám to má asi každý, pomáha mi hneď to zajesť a napiť sa veľa nejakej vody alebo kofoly alebo tak podobne....
A hlavne som si stále dokola prehrávala zozačiatku čo som porobila aby som sa dobre hanbila sama pred sebou a už si nedala ale tak začiatky poznáš keď už skúšala abstinovať, ja vlastne takto "naozaj odhodlane" abstinujem prvý krát, je to sedem mesiacov tak snáď to zvládnem, ja verím že áno a verím že aj ty tak abstinencii zdar
Meggie
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Poslední úprava: 20/06/2022 21:07 Provedl: Meggie.
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Normalne fungovat na alkoholu je prece protimluv. Ten kdo pil a nepije urcite vidi rozdil. Jinak v alko kariere to je samozrejme "normalne funguje" a da se tomu verit i dlouhou dobu .
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Ahojte, hlásim se, držim se.)
Čtu vaše příspěvky, Evě a evce držim palce.
je to sranda, jak si člověk myslí, že funguje normálně. možná lidi co mě neznají, když nemluvim a jen udržuju hladinu si toho nevšimnou. Ale ty co mě znají, ví hned. Ne nadarmo se říká, když piješ, ví to i tvůj pes. jiný výraz v tváři, tupost, oteklost, nechponost si nic pamatovat, spočítat, myslet....
Tak na to myslim já, když na mě přijde bažení.
Všem přeji krásný den a držím palce
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj Meggie,

děkuji též za upřímnost.

Jsem tu už zase střízlivá, včera ještě probíhala kocovina (i ta morální), ale ničeho jsem si na spravení necucla.

Tak se probouzím do svého nového života

Pro mě je hrozně důležité mít od vás podporu, nikdo jiný mě nepochopí, všichni si myslí, že si řeknou: "no tak prostě nebudu pít". Kéž by to tak fungovalo

Meggie, klidně ti na sebe dám mail a můžeme si psát neveřejně na mailu, jestli chceš.

Děkuji za pomoc
Evka
Junior Boarder
graphgraph

Ahoj Rachel,

jak dlouho už abstinuješ?

Ano, máš pravdu, asi si člověk naivně myslí, že to na něm ostatní nevidí. Proto tolik ženských pije ráda sama doma...

Hned o víkendu mě čeká první zkouška - oslava na chatě.
Evka
Junior Boarder
graphgraph

Jsem si taky myslela, ze to na me neni videt.
Ale jak tak, strizliva, pozoruju okoli, tak to videt je.
A kazdy si mysli, ze to neni poznat.
Evko, nechci byt za chytraka, ale snad tu hodlas zverejnit emai jen za timto ucelem zalozenej.

Aby jsi pak nemela pocit, ze jsi se tu moooc odkopala.
Erika
Platinum Boarder
graphgraph

Eri, jasně, nedám sem svůj soukromý email.

Ale díky za upozornění
Evka
Junior Boarder
graphgraph

Ahojte všetci, jupiii sa to tu rozbehlo to sa veľmi teším

Rachel ahoooj som rada že sa držíš a že si sa ozvala je to super

No jasne asi som napísala blbosť keď som písala že som normálne fungovala, určite to nebolo normálne, to len mne tak prišlo, z vonkajšieho pohľadu to normálne určite nebolo, myslela som tým že som vedela zvládnuť upratať navariť atd. asi viete čo som mala na mysli netreba to brať doslova

Evka neviem ako sa píše súkromná správa aby sme si vymenili mail a písali si súkromne, musím to tu čeknúť že ako sa to a kde sa to
No inak chata je dobrá príležosť skúsiť si či to dáš, ja som to mala podobne, išli sme na chatu na týždeň cez zimu pred silvestrom a ja som fakt váhala či ísť, myslela som si že to nedám ale dala som to, ja som sa hodila hneď do vody a keď som prišla potom domov normálne som bola v šoku že heeej veď ja som to zvládla, a povedala som si že keď som dala toto tak už zvládnem hocičo, a tak dúfam že to dáš aj ty, dá sa to len treba stále denno denne myslieť na to prečo som to takto chcela a čo ma k tomu viedlo a ten pocit je výborný keď človek zvládne takú kalbu kde ostatní popíjajú a ja nie ale určite by som to neodporúčala každému, no ja som mala pocit že to tak mám urobiť a otestovať sa či to zvládnem
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

Rachel akurat som si čítala svoj 1.príspevok a pamätám si že ty si mala vtedy pol roka za sebou a ja som si hovorila že waaau pol roka to je akè super, kiež by som sa aj ja k tomu dopracovala, a teraz mám 7 mesiacov, ja viem že veľa ľudí tu má zasebou x rokov a ja dúfam že aj k tomu sa dopracujem ale čas sa nedá oklamať ani sa nič nedá predbehnúť a tak si idem tie svoje kročiky pomaličky tak ako všetci ostatní a to nadšenie z nepitia ma vôbec zatial neopustilo, bola som na to upozroňovaná viackrát že bacha na to ale ja neviem mňa to zatiaľ stále drží a podľa mňa je to dobre
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

Meggie, to neni chytani za slovo tebe. Ale prijde mi fajn si pripomenout, ze "fungovat normalne" pri naudzivani alkoholu je sebeklam . Treba si to precte nekdo, kdo si lze do kapsy zrovna jako jsme to delali my, co momentalne nepijeme .
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...49505152535455...63
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter