Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...103104105106107108109...134
Dolů
Téma: Společně začít...
Re: Společně začít... Před 2 rok  
Když přijde chuť,u mně většinou na večer,tak je nejlepší jít něco dělat ,kontrolovany pití už nezkousim,to jsem zkoušel milionkrát, vždycky chvilku dobrý, člověk řekne dobrý zvládám to,ale pak se to stejně rozjede,chlast je špatný pán.Takze jedině abstinence a mít radost ze života.Otce jsem nikdy nepoznal,ale vím že se 60 nedožil,uchlastal se.Nejaka genetika v tom být taky musí
Marek
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Jestli jsi nikdy nepoznal otce, už to je smutný a traumatický mi přijde...Jsi dobrej, už 10 dní.

Libuš Přišla jako dáma a odešla jak krá... Já jsem tady ráda za tenhle chat. problém mojí transformace - změny je, že jsem ztratila většinu kamarádů. Pomalu se mi objevují noví, stejně na ně nemám moc času. Radši jsem se svym chlapem, sama, dětma a psem. Lidi kolem mě uplně nechápou tuhle změnu. Za takovýho pařiče na abstinenta. Takovou mě nechtějí. Chtějí mě mít horší, než jsou oni. Protože tohle neznají. Neví jaký to je, být střízlivý. Je to pro ně strašidelný. Myslim si, že jim dělám chaos v myšlenkách, tak mě radši vytlačí a odhodí )))
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Tak dnes 14 dní, musím říct že jsem nadsenej z toho jak se cítím,a rozhodně budu pokračovat v abstinenci,jak jsou na tom ostatní? Přeji všem hezký sluncem zalitý den, bohužel se má zas ochladit,a pršet,ale aspoň nebude sucho
Marek
Junior Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 22/04/2023 06:10 Provedl: Mára .

Zdravím vás:)
Mě se konečně podařilo spojit s adiktologem. Bohužel mají plno, překvapivě:))
Ale slíbili, že se mi ozvou během 14 dnů.
Katka
Junior Boarder
graphgraph

Ahojky, marku, tak to je skvělý. Já taky pokračuju, devátý měsíc. Teď jsem měla dva dny krizi. A včera se přiznam jsem dostala chuť se napít. Dala jsem si jedno nealko a zacvičila a ustála jsem to. Nespí to. Zdály se pak alkoholický sny. Dneska už to je odbrý a cítím se skvěle! CO ostatní?
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 23/04/2023 06:32 Provedl: Suzanne.

Tak 14 dní a večer jsem si dal 4 piva,ale dobrá zpráva je že mi to vůbec nic nedalo, opravdu vůbec nic.Takze pít už rozhodně nebudu,myslel jsem jak mi bude fajn když si dám pivo,a nic.Takze pokracuju od 1 dne s vědomím že mi to nic nedá když si dám pivo,tak proč bych to dělal
Marek
Junior Boarder
graphgraph

Těch zakletých 14 dní...
Můj nemocný mozek, furt si hledá nějaký cesty jak se napít a omluvit si to.
Vždycky se těším až se změní čas a prodlouží dny. Teď ty delší dny znamenají delší chutě.
Katka
Junior Boarder
graphgraph

Přeji krásnou neděli všem!

Katko, Marku, jen tak dál! Důležité je se nějak zabavit a nedát tomu příležitost.

Rachel u Tebe stále jen klobouk dolů Je to tedy velká náhoda, já dnes měla totiž taky alko sen, tak jsem sem hned naklusala jak to šlo. Přitom pořád setrvávám v nemocnici a na pití nemám během dne stále ani myšlenku. Měla jsem v tom snu starý známý zkroušený pocit z dopíjení posledního piva, tak jako to bývá v realitě a trochu mě to vyděsilo. Asi abych neusnula na vavřínech... jak to zvládáš ty?
Tereza
Expert Boarder
graphgraph

Ahoj parto ,
neměla jsem alko sen, ale bažení mě občas přepadne. Snažím se být všímavá ke svému tělu a tak se mi lépe daří to stopnout včas. Všimla jsem si, že neumím emoce. Když byl stres, poslala jsem dovnitř alkohol a byl pokoj. Tedy poslední dobou tak cca do 2 ráno, kdy mě naopak dohnala úzkost z nezpracovaných emocí. Takže v podstatě na nic...
Nealko pivo jsem pár krát zkusila, vybrala jsem to, kde je 0%. Bylo to pro mě moc příjemné a žádné bažení to nevyvolalo. Takové trochu šidítko v okamžiku, kdy jsem si se sebou nevěděla moc rady. Takže test dopadl s výsledkem - nealko mi problém bažení nedělá
Libuš
Gold Boarder
graphgraph

Tak já teď tři piva a piju sedmičku vína,ale proč? Prostě za celý den nic,pohoda a prijde večer,a po celodenní práci odpočinek,ale dám si tři piva a mozek řekne ještě si něco dej,asi musím fakt abstinovat úplně, poraďte, dík
Marek
Junior Boarder
graphgraph

Stránka: 1...103104105106107108109...134
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter