Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...48495051525354...134
Dolů
Téma: Společně začít...
Re: Společně začít... Před 2 rok, 3 měsíce  
Ahojte,
já jsem z toho kola stihla přesednout do dodávky, to jsem neřídila, sbalit do kempu a jet na výlet. Stůl nevim kam zmizel, v lodi díra. Svýho chlapa sem vydírala, že když nepujde se mnou na lod, tak že je konec vztahu JO, sranda se mnou byla vždy, byla jsem vítaný pařmen na každé párty. Ráno depka jak trám a všichni kolem mi říkali, neblbni, vždyt to byla paráda, sranda, atd... NEVER MORE

Btw k tomu tématu, zda to je vidět nebo ne. Myslim že to je uplně jedno, důlžeitý je ten moment, že si lžete a něco tajíte. Nežijete upřímně, tudíž žijete sami se sebou ve lži. A jestli jste mladý krásný nebo stará hnusný. No on ten chlast se všem do toho ksichtu vepíše. Změní výraz. Můžeš být sebehezčí, ale je to časem prostě vidět. . Potom je ten obličej tzv vyžilý, i když hezký. Nic nevyzařuje. Jeden z důvodů nechlastat. ))) HOdně sil vám a hodně lásky!
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Poslední úprava: 24/01/2023 05:20 Provedl: Suzanne.
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Btw jeden příběh. Mám kamarádku, uplně úžasná bytost. Chlastá. A je naprosto přesvědčená, že to nikdo neví. Ví to všichni. Baví se o tom za jejíma zádama. Už jí lidi nevěří, myslí si že je mimo. My se snažili s tim něco dělat už několikrát, ale marně. Takže tak...jen vidíte, jak lže a vymlouvá se, je to uplně trapný..Ale ona si vážně myslí, že jí to lidi žerou. MOžná uplně cizí... Dřív byla pro každou srandu, akci. Mimochodem 8 let uplně abstinovala, protože věděla že s tim má problém. Ale ted chlastá a je tak vidět, jak člověk nemůže normálně žít. dovleče se do tý práce, tam to odbyde, možná se někde tajně napije, jde domu a vyleje se. Nemá absolutně nápady, elán, chut, nechodí ven, necivičí. Už je to prostě pokročilý stádium. A nic s tim neudělam. Je mi z toho smutno.
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Když už jsem se tu poránu rozkecala, tak ještě přidam Mě až zpětně dochází, jak moc alkoholik lže. Jedna z dalších standartních lží je, jak alkohol neškodí, nejlépe je ještě zdravej. Jedno dvě pivka nemůže uškodit, a to třetí? To už se nějak nepočítá. Vymkne se to? TO se stává. Pak si dám půl dne volno a ono se to srovná. ten mozek začne tak podvádět. A člověk si na sto procent zničí zdraví. A nejlepší je, když vám pak dotyčný tvrdí, že to má dědičný, no to bych se posr.... Další důvod nepít.
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Dobré ráno všem,

Rachel díky za postřehy. Je to velmi přínosné uvědomit si, jak závislý mozek dokáže měnit realitu.
Nejspíš samozřejmě všichni vědí, že jsem ožrala a lhát si do kapsy je hovadina.
Minulý týden jsem byla po 20 letech v posilovně. Vůbec mi nedošlo, jak dlouhá doba uplynula od toho, kdy jsem tam byla naposledy. I když jsem byla dost aktivní stále, plno věcí jsem opravdu opustila. Jako ta Tvoje kolegyně. Dnes nejdu, byl náročný den, po cestě koupit 2 pivka a šup domů a to nemluvím o tom, když jsem si domů koupila flašku. Kdybych neměla pejska, tak by ze mě byla asi dávno úplná, vyžilá troska.

Minulost nezměním, ale dnes nebudu pít
Libuš
Gold Boarder
graphgraph

Rachel dekuju za tve prispevky. Jsem rada za kazdeho prispivajiciho clena, takovou slinu prispivat muzes chytit casteji
Libus a jake to bylo v posilovne? Ja jdu dnes, chodim tedy pravidelne, ale po cviveni zavitam do lidlu pro lahev..dnes necham penezenku doma...pro jistotu.
Myslim, ze jsi se tady zminovalo o Adicare? Uz jsi tam byla? Ja uz jim psala a vedli by se mnou lecbu zavislosti online.. jen teda vstupni pohovor 1500 a pak pocitam co terapie 900 jestli se nemylim..pokud to pomuze, rada ty penize dam..ale bojim se, aby to spis nebyly vyhozene penize.
Neni tady o teto klinice nejake vlakno?? Nevite nekdo? Diky za reakce.
Denisa
Senior Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 24/01/2023 11:12 Provedl: Sarka.

Šárko, já o nich nic nevím a nikdo na můj dotaz nereagoval. Nakonec jsem našla jinou kliniku. Je také soukromá, hodina 1500Kc. Já toho nelituji, z dlouhodobého hlediska to bude určitě ziskové:-)
Můžeš to aspoň zkusit, třeba zjistíš to samé, anebo alespoň skrtnes další možnou cestu, protože u Tebe nikam nepovede.
Posilovna byla fajn, endorfiny vyplaveny
Libuš
Gold Boarder
graphgraph

Ahoj holky,
tak co? Dáme další večer bez alka? Já jo
Libuš
Gold Boarder
graphgraph

Ahojte..ja taky dnes cista zrovna jsem docvicila, prijedu domu..sprcha a gauc. Jsem KO. Blbe v noci spim, snad se to brzy srovna. Dnes chut byla kolem pate, ale prekonano. Krasny vecer vsem.
Denisa
Senior Boarder
graphgraph

Mě se ten spánek srovnal a ted spim jak miminko. Jinak mě napadl další důvod proč abstinuju, asi jsem to už psala, ale je to STRACH. Jak to tak kolem pozoruju, překročíš pomyslnou linii a už se to nedá nikdy dokupy. MOzek se nějak změní. Já jsem se dřív strašně snadno učila, s pitim se to hodně zhoršilo a ted se uvidí, jestli se to vůbec dá dohromady. Jak si to zdravíčko rozbiješ, stojí to hodně sil a práce dát se dokupy. já mam třeba zdravotní problémy, který jsem s pitim přehlížela. Jak přestaneš, vylezou a chtějí pozornost. Musim říct, že se mi zatim úspěšně daří je léčit. Kdybych chlastala dál, vážně onemocnim. Držte se!
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Spánek - když jsem pila, pravidelně jsem se vzbudila ve 2 hod. - potřeba na wc a úzkosti, které mě svíraly třeba do 4hod. Poslouchala jsem mluvené slovo - mám také ráda Duška a Pjéra atd. Podařilo se mi pak usnout, ale ráno jako kdyby mě přejel vlak.
Když jsem přestala pít, bylo to ze začátku ještě horší. Buď jsem spala v kuse třeba 12hod a vzbudila se jako po flámu, anebo jsem se vzbudila kolem 1hod. a z úzkostí a nedostatku vzduchu jsem myslela, že se zblázním. Velmi dobrá cesta, najít úlevu v láhvi. Ale kdepak - vyplatí se vydržet! Po necelém měsíci se vše srovnalo. Usnu třeba ve 22h. a ráno bych mohla skály lámat .
Zdraví - mozek - mluvila jsem téměr plynule 4 jazyky. Teď to motám, nedokážu si vzpomenout na jednotlivá slova atd. Abych se naučila něco nového, to vůbec nehrozí. Postupně se ze mě stával primitiv, co kouká pořád do telefonu, protože mě téměř vše přestalo bavit.
Tělesná schránka - bylo by otázkou času, kdy bych měla nějaký vážný problém. Žádný alkoholik není zdravý jako řepa

Dnes nebudu pít, stojí mi to za to vydržet.
Libuš
Gold Boarder
graphgraph

Stránka: 1...48495051525354...134
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter