Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...54555657585960...134
Dolů
Téma: Společně začít...
Re: Společně začít... Před 2 rok, 3 měsíce  
Tereza, ukaz nam, jak ti to vrta v hlave .. )
Ja na AA take chodil par mesicu. Buh neni spojovan s nabozenstvim a vyznavanim nabozenstvi. Ale je to spise buh (ne Buh). A jak pisi v i 12 krocich, buh pro nas muze byt cokoliv, cemu jsme schopni verit, mit duveru, odevzdat mu veci, na ktere sami nestacime. Muze to byt duch, buh lesa, hor, nakupniho centra, 9. hvezdne flotily.
Ja nabozenstvi nevyznavam, v zadne konkretni neverim a nepraktikuji. Ale ze je neco, co presahuje nase moznosti chapani a videni, tak o tom nemam pochyb. A da se na "to" obratit a pozadat o pomoc. To delaji lidi uz od dob, co jsou lidi. Boze, dej nam dest, at mame urodu a neumreme v zime hlady. Mozno za to dosadit cokoliv. Takze ano, je to vira. Bez viry nefunguje nic, ani penezni system.
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahojte, jak se vam vsem dari? Ja mam naladu na bodu mrazu, jestli dnes nepojedu po praci rovnou pro lahev, tak prekvapim sama sebe..ach jo. Snad se mate lepe.
Šárka je spravne. Nepouzivam hacky ani carky..vetsinou pisu na telefonu , tak je to jednodussi.
Dnes !SNAD! sedmy den.
Denisa
Senior Boarder
graphgraph

Sarka, dej si par facek.
Ja bych dneska nejradsi nekoho zabil nebo alespon zmrzacil a pro flasku si rozhodne nepujdu.
Stesti neni instantni a jsou to jen zablesky v tom veskerem marastu
Kdyz se nad tim zamyslime, musi nam z rovnice vyjit, ze zivot na Zemi je boj o zivot od narozeni az po smrt. A tyka se vsech a vseho. Je to takovy nekonecny proces, ve kterem se mame neco naucit. Kdyz se to naucime rychle, mene trpime .
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Dnes sa borím s neuveriteľnou úzkosťou, až mi zviera hrudník a prepadá ma strach zo všetkého, zo života.. Takéto stavy som ešte nemala, myslím, že som sa dostala ďaleko cez hranicu, ktorú neslobodno prekročiť..

Vaše príspevky si prečítam neskôr, keď mi bude lepšie, dúfam teda, idem sa pre dávkovať magnezkom a ľubovníkovým čajom

Toľko k dňu číslo dva, snáď je vám lepšie, prajem vám to!
Kristína
Expert Boarder
graphgraph

Vlastne mne už dávno alkohol nerobil radosť, pila som, lebo som musela, lebo som hľadala to uvoľnenie ako kedysi, tú dobrú náladu, a keď som ju nenachádzala po jednej fľaši vína, prišla na rad druhá.. A stále nič..

Čítala som akurát na nete ako dokáže čo i len jeden pohár vína spustiť nevysvetliteľnú úzkosť..

Prosím vás, mal to niekto? Je to prechodné alebo som sa prepila už k trvalým úzkostiam a depresiám?
Kristína
Expert Boarder
graphgraph

Kristina, alkohol je depresant. To je vysvetleni. Ano, uzkosti i depresivni stavy jsem mival. Chtel jsem to zakoncit skokem z okna, ale nejak se to nepovedlo. Asi jsem byl v te dobe srab . Pokud nedoslo k nejake nevratne poruse (nevim presne ceho v mozku/tele), pak se to srovna a tyto stavy pominou.
Ja se nechtel az tolik tyrat a rekl jsem si o antidepresiva na zacatku abstinence. Uzival jsem je asi 3 mesice a hodne mi pomohly.
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Michale..prosim prijed mi nafackovat, treba by se mi konecne rozsvitilo
Pristi tyden mam online vstupni konzultaci s Adicare, tak budu pak informovat.
Denisa
Senior Boarder
graphgraph

Sarka, posli adresu nebo misto casteho vyskytu a ja te proplesknu, samozrejme s laskou a pro tvoje dobro .

Takove to zaklapnuti, sepnuti, pochopeni (jo ahaaa, takhle to je!) je dulezite, pro me bylo. Jinak jsem se porad motal kolem flasky, s flaskou, ode zdi ke zdi a bylo to jen a jen horsi. Cetl kde co, koukal na kde co, spolehal na AT(ambulantni leceni), furt neco nekde hledal a ono ve vysledku stacilo jen prestat pit. Ale cesta k tomu byla trnita. Jestli mi to k necemu bylo, neco dalo? Nevim, jak to porovnat, hodnotit, ale neco mi to dalo urcite, nejake zkusenosti do zivota.
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

No cítim, že mi nefunguje mozog tak ako kedysi, zabúdam a neviem si spomenúť..
Kristína
Expert Boarder
graphgraph

Kristina, nektere veci je lepsi zabudnout
Mas-li se rada, nelej do sebe neco, co ti skodi, zabiji te. Telo i mozek zregeneruje, asi ne na 100%, ale porad lepsi nez skoncit s demenci na voziku v nejakem zapadle LDNce.
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 27/01/2023 12:26 Provedl: michalk.

Stránka: 1...54555657585960...134
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter