Re: Společně začít... Před 2 rok, 7 měsíce
|
|
Kristinko, úzkost je typickým projevem závislosti. Tělo si žádá dávku. Já jsem měla takové úzkosti, že jsem myslela, že se nenadechnu. Postupně to dikybohu slábne.
Šárko, skvělá práce, jen tak dál. 7 je skvělé číslo, je škoda to pokazit????
|
|
Libuš
Gold Boarder
|
|
|
|
|
Už je lepšie, ale dnešná sebareflexia dáva puzzle dokopy.. Tieto úzkosti a ako píšeš, Libuš, chvíle, keď sa človek nevie nadýchnuť, tie som začala mávať už minulý rok.. Takže tu máme prepitý mozog, úzkosť a depresie a sploštenie osobnosti, čo vnímam tak isto, že už to nie som ja, čo bývala, city a schopnosť prežívať situácie vo mne sú akési otupené.. A človek si stále myslí, že má všetko pod kontrolu a všetko je OK, len sem tam stratí pôdu pod nohami..
No dnešok tiež nie je môj deň  dnes ho len prežiť a zajtra sa uvidí..
Šárka, vydrž, bude ti to ľúto a vieš, že potom to je vždy ťažšie
..
|
|
|
|
|
|
|
MichalB, vďaka, že píšeš  teba tiež dlhodobo registrujem na fóre, si super 
|
|
|
|
|
|
|
A takisto vďaka za krásne slová Ondrejovi, človek nasáva všetko, čo by mu mohlo pomôcť pochopiť, prijať a prekonať.
|
|
|
|
|
|
|
Přeji hezké odpoledne všem
Kristýnko, Šárko, držte se! Dnes je celkově takový pochmurný den, já mám naštěstí náladu dobrou a jsem zaneprázdněna přípravou večírku pro klienty, a tak nemám ani moc čas sem na vás nakukovat...ale jedno je jisté - dnes nepijem!
Libuš, budu na Tebe moc myslet.. kdyby bylo nejhůř, tak počkej až to synovec odtancuje a vem nohy na ramena! Všechno je lepší, než se napít.. ale ty to zvládneš
Michale, mám ráda Tvoje příspěvky a Tvůj přístup  ta víra mi vrtá hlavou celý život, jelikož jsem v duchu jedné takové náboženské byla vychovávána a právě ti lidé mi v životě způsobili největší trápení... takže jsem těžce zanevřela. Hledám tedy oporu v přírodě, v sobě a v jiných lidech - dobrých příkladech, jako jsi třeba ty 
|
|
Tereza
Expert Boarder
|
Poslední úprava: 27/01/2023 15:08 Provedl: Terka89.
|
|
|
|
Terezko, v pohodě. Jedu do jiného města a budu řídit. Já se nedám!????????
|
|
Libuš
Gold Boarder
|
|
|
|
|
Super, tak to máš i imunitu!
Zkus si to užít i tak, hezký večer.
|
|
Tereza
Expert Boarder
|
|
|
|
|
Tereza, je to vira v neco. Verim, ze zitra vyjde Slunce. Verim, ze si za penize koupim jidlo. Verim, ze uspeju v ove praci. Verim, ze me uspokoji si koupit nove veci. Verim v nabozenstvi.
Chapu, ze slovo vira ma spatnou karmu  Stejne jako laska a partnesrtvi, to jsme si take ve spolecnosti uz znechutili  .
|
|
MichalB
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Ahojte! to je krása, jak jste se tu rozepsali:) Ráda vás všechny čtu. Já jsem hodně duchovní člověk, s náboženstvím ale nemam nic společnýho. Věřim v hlubší smysl existence. A takový malý zamyšlění. Jakto, že my nemůžeme pít a někdo jiný ano. třeba jsme povolaný k větším úkolům a ne být jenom průměrný ´pijani, nenapadlo vás to někdy někoho? Nevim jak to popsat, ale že my prostě nemáme být průměrní. Máme na sobě víc pracovat a asi dělat
větší dobro. Jen taková myšlenka  )))
Jinak dneska mam den na vyliž p... a po flašce taky nesáhnu ani za nic.
Úzkosti jsem měla strašně strašný, nedá se to popsat, šílenství mi klepalo na dveře. Proto jsem přestala pít. A proto jsem to musela přepíjet. Nikdy, ale opravdu nikdy jsem tomu neutekla. Vše co jsem přepila, jsem odžila. Přejde to, neboj.
Držte se!
|
|
Rachel
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Budila jsem se v noci s tak strašnou úzkostí, že mi bylo jedno co piju, jen at to přestane. A potom v abstinenci se mi to taky vracelo. Ted končim šestý měsíc, občas takový malý záblesk, ale zmizí, už mě to netrápí...
|
|
Rachel
Platinum Boarder
|
|
|
|