Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...76777879808182...134
Dolů
Téma: Společně začít...
Re: Společně začít... Před 2 rok, 2 měsíce  
Krásný nový den všem!

Libuško, zrovna jsem se vám sem chystala napsat jakou jsem měla včera krizi a že jsem podobnou zažila už v pátek. Můžu říct, že mě to docela vyčerpalo být pořád v pozoru.
Hlavou jsem si nechávala projít všechny ty věci, co jste tu všichni napsali. I to jak působí stres z práce nebo že i nový vztah může být spouštěč. Jsem za to moc ráda. Přestože jsem to zvládla, mám nějakou poraženeckou náladu.

Tak doufám, že ty jsi to překonávala o dost líp a že se i mně dobrá nálada brzy vrátí.

Chybí mi tu Šárka.
Tereza
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Dobré ráno všem,

Terezko,
naše řady prořídly, to se ale dalo čekat.
Démon je tvrdý protivník a nevzdá se lehce, ale to my také ne, i když to mnohdy není vůbec jednoduché. Já jsem pevně odhodlána držet vlajku dál

Už nechci zalévat svoje neg. emoce alkoholem. Nic to neřeší, naopak. Tělo mi už úzkostmi a nespavostí dávalo najevo, že před tím stejně neuteču. Přestala jsem pít, úzkosti nemám. Odhaluje se ale smutek a nezpracovaná traumata, kterých v mém životě nebylo opravdu málo. Projdu tím, je čas.

Dnes nebudu pít a nejspíš ani zítra...

Měj se hezky a jedeme dál
Libuš
Gold Boarder
graphgraph

Ahoj všichni, moc vás zdravím. 10.2. jsem opustila brány léčebny. Venku je to jiné, ale držím se. Dál budu pokračovat v psychoterapiich a chodit na AA. Snažím se začlenit zpět do reality, domácnosti, hledám novou práci a tak... Chutě jsou a budou, ale zatím poznám i ty skryté, tak je to fajn. Hodně jsem se v léčbě o sobě dozvěděla, ale pořád mám co řešit. Držte se, je to těžké, ale dáme to. Věřte si!
Veronika
Senior Boarder
graphgraph

Ahoj Veroniko,
tak vítej zpátky v realitě všedních dnů

Je mi jasné, že času máš opravdu málo, ale budu moc ráda, když se sam tam s námi podělíš o zkušenosti/poznatky z léčby a také o tom, jak to venku zvládáš.

Měj se fajn, dnes nepijeme
Libuš
Gold Boarder
graphgraph

Ahoj Libuško,

moc děkuji za Tvá slova. Máš pravdu, to že je nám celkově lépe a máme dobrý spánek je největší odměnou. A ta cesta je občas trochu klikatá... jen přemýšlím, jestli nás to bude takhle přepadat až do konce našich životů nebo se to začně postupem zmírňovat.

Tak či onak, já prostě taky nepiju!

Také vítám Veroniku zpátky v realitě a moc ráda si přečtu Tvoje zážitky.

Držte se všichni!
Tereza
Expert Boarder
graphgraph

Tereza napsal:
Ahoj Libuško,

moc děkuji za Tvá slova. Máš pravdu, to že je nám celkově lépe a máme dobrý spánek je největší odměnou. A ta cesta je občas trochu klikatá... jen přemýšlím, jestli nás to bude takhle přepadat až do konce našich životů nebo se to začně postupem zmírňovat.

Tak či onak, já prostě taky nepiju!

Také vítám Veroniku zpátky v realitě a moc ráda si přečtu Tvoje zážitky.

Držte se všichni!

Na terapii mi říkali, že trvá 3-4 měsíce než si tělo odvykne na přísun rychlého oživení a začne čerpat hormony štěstí z jiných zdrojů. Možná proto jsou i nastavené ty léčebny na tuhle dobu. Teď je prostě fáze přetrpění. Nevím, třeba by nám poradili zkušenější. Je jasné, že ani potom to nebude vždycky diskotéka, ale tak to v životě chodí. Myslím, že tím, že jsme se nepropily až na úplné dno, nedokážeme si představit ty hrůzy, které tam čekají. Já jsem to viděla u svého manžela a věř mi, že to, co se nám děje teď je slabounký odvar toho, co by se nám dělo, kdybychom nepřestaly. Vyplatí se vydržet, věř tomu

Btw. ozval se mi fešák z Vánoc, jestli bych nešla na večeři. A zkouška odhodlání je tady
Libuš
Gold Boarder
graphgraph

Děkuji moc Libuško.

Proberu to pořádně na příští terapii. Tu minulou jsem "promarnila" právě debatou o té mé nové známosti :-D

Tak Ti budu držet palce, ať je druhý pokus s fešákem z Vánoc úspěšnější. Vsadím se, že si to tentokrát vychutnáš úplně jinak informuj mě.

Já začínám mít pocit, že tahle moje aféra nebude mít dlouhého trvání, ale užívám si příjemně stráveného času. A taky - sex je mnohem příjemnější než kocovina a úzkosti :-D
Tereza
Expert Boarder
graphgraph

Jdu v pátek, pak podám hlášení.
Zrovna včera jsem si říkala, jaké by to rande bylo, kdybych nepila. A dnes zavolal. Vesmír je žertýř

Proč máš pocit, že Tvoje známost nebude mít dlouhého trvání? (když se Ti nebude chtít vůbec nereaguj) Mě to jen zajímá, protože já vztahy moc neumím. Nevím, asi z důvodu nějaké svojí vlastní ochrany (z důvodu prožitých traumat) vždy najdu 1000důvodů, proč s někým raději nebýt. Tak mě zajímá, jestli to náhodou nemáš také se mnou podobné jako řadu jiných věcí a třeba si také tak trochu nešlapeš sama po štěstí
Já jsem se pasovala do role, že mě samota baví. Ona mě baví, ale dnes na terapii jsem přišla na to, že všeho moc škodí. A že někdy jsem osamělá a je to asi jeden z důvodů, proč jsem pila.
Libuš
Gold Boarder
graphgraph

Libus, zivot a veci jsou jednodussi nez si my sami (muzeme) myslime. Kdyz neprijmeme sebe, nemame se radi, pak nam nemuzou fungovat ani vztahy.
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Ano, je to jak píše Michal a i ty - dělám si to hodně sama. Ale jak víte snažím se na všem pracovat terapií a ty mé vztahy beru jako takový trénink, cestu a tak nějak doufám, že budu plnohodnotného vztahu někdy schopna.
Pokud by sis o tom chtěla něco přečíst, říká se tomu vztahová vazba - attachment. Jsem vyhýbavý typ. S těmi muži jsem ráda, ale stejně se vždy těším až budu sama a nedaří se mi navázat pravou intimitu. Dobrá zpráva je, že se na tom dá pracovat. Ono, když Tě v dětství nikdo nikdy neobejmul, tak máš pak v dospělosti taky problém lásku přijímat i dávat.
A konkrétně u tohoto muže, abych Ti odpověděla srozumitelně... vyšlo najevo, že doteď chodil výhradně jen s modelkami. Moje sebevědomí je teprve v rozpuku a tato informace mi moc nepřidala. Možná by to jiné ženě lichotilo, ale mě to znejistilo. Také proto možná přišly v posledním týdnu ty chutě.
Tereza
Expert Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 21/02/2023 17:54 Provedl: Terka89.

Stránka: 1...76777879808182...134
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter