Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...83848586878889...134
Dolů
Téma: Společně začít...
Re: Společně začít... Před 2 rok, 2 měsíce  
Erik napsal:
Dobrý večer...po pětidenním maratonu s tvrdým alkoholem jsem dnes skončil...nikdy jsem nepil každý den (pivo ano) ale takové výpadky jako teď jsem mával jednou měsíčně...držte palce je mi brutálně zle noc bude těžká

Držím palce!!!! Celkom mám v pamäti posledný ťah a prvé noci a dni, takže good luck!
Kristína
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Poslední úprava: 03/03/2023 21:17 Provedl: Kristína .
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Robert napsal:
To je od tebe moc hezké a poučné.Je to dobrý nápad dát si cíl a pak zvážit.Predtim jsem nepil jsem v pohodě kluk co má dobrou práci a zázemí.Piji třeba 2x týdne ale opravdu do mrtvá strašně stavy a ostuda.Tri měsíce jsem se držel ale pak jsem šel s kamarádem do restaurace na pokec a on koupil pití a já hrdina jsem si řekl však co pro jednou a už to bylo.Snazim se od kamarádů distancovat ale je mi dost smutno.Ted mám v kalendáři jen pět čárek pět dní co vůbec nepíji tak snad se nezlomim chci se držet a udělám pro to vše.Mam už i psychouse.Dekuji za zájem a hezký víkend

Však koniec koncov na frekvencii a množstve až tak nezáleží, alkohol je dobrý sluha, ale zlý pán.. Tému kamaráti rozoberali dievčatá vyššie, majú to podobne ako ty, ja som nikdy nebola moc extrovert, čiže som sa vo väčšej spoločnosti moc nepohybovala, skôr doma, rodina, deti.. Preto som aj pila doma, potajomky.. Čiže nemám stratiť akých kamarátov, ale ak sa môžem k téme vyjadriť, myslím si, že ak má človek jedného alebo dvoch kamarátov, podotýkam správnych, tí mu bohate stačia do konca života môžeš to brať aj ako pozitívum, urobíš si trošku poriadok
Dobre, psychiater je obrovská pomoc, ideš na to skvele

Takže mi už len ostáva popriať pekný víkend tebe i vám ostatným! Myslím na vás!
Kristína
Expert Boarder
graphgraph

Kristína napsal:

Držím palce!!!! Celkom mám v pamäti posledný ťah a prvé noci a dni, takže good luck!

Děkuji...zatím jsem se neodvážil do postele...ty noci jsou utrpením
Erik
Fresh Boarder
graphgraph

Ahojte, Eriku drž se. První dny si dobře pamatuju. Fuj, ty noci. Kolikrát sem si šla uprostřed noci otevřít pivo, aby se mi na dvě hodiny ulevilo a v nejlepším usnula. Ale stejně mě to všechno doběhlo. A musela jsem to vše potom prožít.

Děkuju všem za příspěvky. Uvědomila jsem si, že to moje starý já musí zcela umřít, s těma kamarádama všema. Nejen to negativní, ale i to pozitivní. Moje minulost musí umřít, aby nade mnou ztratil alkohol moc. Musím tu cestu projít až na konec. Pořád číhá. Ta hra tý hlavy je občas opravdu přesvědčivá. A střízlivost je pro mě něco novýho, nevim co očekávat. Je to neznámé. Alkohol byl známý, přinesl co jsem čekala, i když hrůzu. Tohle je teď takový krok do neznáma každý nový den. Vlastně, je to celkem dobrodružství a to mám ráda Hezký den všem
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Rachel napsal:
Ahojte, Eriku drž se. První dny si dobře pamatuju. Fuj, ty noci.
Děkuji Veroniko...noc nakonec celkem ok...potil jsem se a strašný sny v polospánku...do dvou jsem četl všechny ty příběhy tady a jen víc a víc jsem se utvrdil v tom že s chlastem musím nadobro skoncovat...klasický debilní mozek mi akorát našeptával ať skusíme kontrolované pití
Erik
Fresh Boarder
graphgraph

Erik, ako sa držíš?
Mňa dosť ničila aj úzkosť okrem iného, ale všetko má svoj začiatok a koniec, tak vydrž! Nie si v tom sám!

Rachel, presne tak.. Čaká nás nový život, skúsme to nepos... tentokrát a žiť, nie piť!
Kristína
Expert Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 04/03/2023 22:16 Provedl: Kristína .

Úzkost si velmi dobře vybavuji. Pořád se mnou Kontrolované pití v našem stavu není možné. Jak je bažení, nejde pít kontrolovaně. Možná, ale to čistá spekulace, když si člověk všechno vyčistí a zbaví se traumat, tak mu to půjde....
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Kristína napsal:
A ešte - milujem vaše filozofické alebo psychologické (?) debaty, rozpravy, myšlienky.. Libuš, Rachel, Terezka, Michal B, naozaj, veľmi dobre sa o tom premýšľa a človek sa v tých úvahách vidí, vďaka na strane druhej, trošku ma desí, že môj chorý mozog nevie nič také vyplodiť, snáď sa to napraví nie vždy to tak bolo, bola som hĺbavá, no alkohol sploští osobnosť, emócie, vnímanie..

Kristínko, z Tvých příspěvků nemám vůbec pocit, že bys byla citově plochá. Naopak!
Když jsem četla, co jsi napsala, řekla jsem si bravo. Jsi neskutečná, jak abstinenci zvládáš v tom všem, co jsi popsala. Úplně mě to přivedlo k otázce, jestli bych to na Tvém místě tak bravurně dala? Čestně přiznávám, že nejspíš ne. Ona není úplně frajeřina sedět sám doma na pr...a psát moudra

Zajímalo by mě, co na Tvojí abstinenci říká rodina a kamarádi. Všimli si změny?
Libuš
Gold Boarder
graphgraph

Naprosto souhlasim
Robert
Junior Boarder
graphgraph

Snažím se ale bude to nejistý boj.A tobě držím palce hlavně kvůli dětem.
Robert
Junior Boarder
graphgraph

Stránka: 1...83848586878889...134
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter