Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...85868788899091...134
Dolů
Téma: Společně začít...
Re: Společně začít... Před 2 rok, 2 měsíce  
Přeji všem hezky večer!

Klasický pracovní maraton, nemám čas přemýšlet nad pitím, takže za mě super. Na konci týdne si dám pauzu, tak to všechno pročtu a napíšu.

Držte se a opatrujte.
Tereza
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Libus, to nebylo skolacke poucovani Jen jsem reagoval na: "co me ceka za magickym cislem 100" .
Ja mam drinu, pot a slzy u kazdeho sportu neb to je potreba vystelovat na max, ze ano. Stejne jako se kdysi opijet na max
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Abstinenci zdar!

Jak se mají naši nově příchozí Robert a Erik? Doufám, kluci, že to zvládáte a není vám moc blbě.

Rachel - jsi opravdu dobrá. Nám všem ukazuješ, že kde je vůle, tam jde všechno. Pozornost sama sobě/mindfulness mi při abstinenci nejvíc pomáhá. Jsou na to i zajímavé přednášky a meditace na youtube.

Michale - závislý mozek, no. Když sport tak na doraz. Na běžkách tohle nemám, protože mám ráda les, jeho vůni, tak se tam jdu spíš procházet. Sjezdovky - to je jiná, už nemůžu, ale musí mě rvát násilím ze sjezdovky, takže máš pravdu, ostatně jako vždycky

Terezko - super, že Ti práce pomáhá v abstinenci, ale nelátkové závislosti jsou také prevít. Já jsem to tedy měla obráceně - nadměrné množství práce mě přivedlo k alkoholismu (já vím, jsem tím už otravná, ale zrovně o tom čtu). Tak se drž a někdy nám napiš
Libuš
Gold Boarder
graphgraph

Libuš napsal:
Abstinenci zdar!

Jak se mají naši nově příchozí Robert a Erik? Doufám, kluci, že to zvládáte a není vám moc blbě.

Ahoj Libuš
Mně už blbě není fyzicky ale pořád pocity úzkosti a nervy takže pořád makám...práce mi hodně pomáhá...a mozek pořád vymýšlí píč.viny...jako třeba na dovolené přece víno nebo pivo můžeš nebo na svatbě v červnu přece panáka se švárou musíš........odejde jednou tohle pokušení?třeba po roce dvou?nebo už po zbytek života se budu muset sám se sebou prát že prostě chlast neeeeee?
Erik
Fresh Boarder
graphgraph

Erik napsal:
Libuš napsal:
Abstinenci zdar!

Ahoj Libuš
Mně už blbě není fyzicky ale pořád pocity úzkosti a nervy takže pořád makám...práce mi hodně pomáhá...a "mozek pořád vymýšlí píč.viny...jako třeba na dovolené přece víno nebo pivo můžeš nebo na svatbě v červnu přece panáka se švárou musíš"........odejde jednou tohle pokušení?třeba po roce dvou?nebo už po zbytek života se budu muset sám se sebou prát že prostě chlast neeeeee?

Erik,

..."akékoľvek priority si si nastavil, tak aj žiješ/(a piješ)"... EQ×SQ/(emocionálna a sociálna) inteligencia Ťa lynčujú...

"Prehodnoť a ujasni si vlastné zásadné životné postoje a zvoľ si správne paradigmy!!!"...

..."ako sa nastavíš, takým triezvejúcim sa môžeš stať!!!"

Vzory nájdeš, napríklad, aj TU:

www.cs-aa.eu/uzitocne/slogany-aa/
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Ahoj všichni, jsem totálně v čudu. Do tři let abstinence mi chybí měsíc a já to dnes podělala. Jsemna dovolené, mám si užívat a být v klidu. Na místo toho na mě padají úzkosti. Vzala jsem si lexaurin má uklidnění, ale do toho se mi udělalo špatně a zvracela jsem. Byla jsem z toho tak rozložena, že jsem šla a dala si dva panáky na uklidnění. Nechápu to, kde se to ve mě vzalo, teď krom toho, mě bolí žaludek z toho co bude dal. Omlouvám se, muselo to ze mě ven.
Brigita
Junior Boarder
graphgraph

Ahoj Brigito,
Kde jsi na dovoleny?
Dal uz nepij!!! Teda pokud nepokracujes.
Tri roky jsou dlouha doba. Ale furt je to jen cislo.
Jestli se ti ted povede postavit se na nohy, mysleno obrazne, tak tohle je jen zakopnuti.
Drzim palce
Erika
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj Libuš dík za zájem,no bojují jak se dá v kalendáři 11 dní čistěj je to málo ale krůček po krucku.Zle mi není jen jim čím dál víc sladkého a špatně se mi spí.Jinak plánuji každý den ať mě nechytaji roupy.Hlavne se věnují synovi.Byl jsem už i se známýma v hospůdce ale dal si barel docela očistec koukat jak ostatní konzumují alkohol.A co u tebe nového mohu li se zeptat?
Robert
Junior Boarder
graphgraph

Ahoj Roberte,

začátek byl nejtěžší - špatné spaní, bolest hlavy a sladké na tuny.

Teď spím parádně, bolest je pryč a sladké pomalu také - plánuji jídelníček, hodně cvičím a začínám žít jiný život a ten mě baví. Já do sebe nechci lít ten utrejch, když mi to způsobuje šílené úzkosti, smutky atd.

Nebudu říkat, že to je vždy fajn, zrovna včera mi moc nechybělo, abych někam vyběhla - ale to trvá jen chvilku a pak jsem šťastná, že i dál držím prapor střízlivosti.
Libuš
Gold Boarder
graphgraph

Brigita napsal:
Ahoj všichni, jsem totálně v čudu. Do tři let abstinence mi chybí měsíc a já to dnes podělala. Jsemna dovolené, mám si užívat a být v klidu. Na místo toho na mě padají úzkosti. Vzala jsem si lexaurin má uklidnění, ale do toho se mi udělalo špatně a zvracela jsem. Byla jsem z toho tak rozložena, že jsem šla a dala si dva panáky na uklidnění. Nechápu to, kde se to ve mě vzalo, teď krom toho, mě bolí žaludek z toho co bude dal. Omlouvám se, muselo to ze mě ven.

Ahoj Brigito, děkuju za příspěvek, sice bych raději četla, že je Ti fajn, ale i tak je dobře, že jsi to napsala. Je z toho patrné, jaká síla proti nám stojí. Moc Ti přeji, abys to zastavila a dovolenou si užila v klidu.
Libuš
Gold Boarder
graphgraph

Stránka: 1...85868788899091...134
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter