Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: test na alkohol
test na alkohol Před 1 den, 1 hodina  
Zajímalo by mě, jestli někdo zkusil zjistit, jak na tom je po požití alkoholu, pomocí nějakých online nástrojů? Třeba zadat údaje a podívat se na přibližný výsledek. Je to vůbec užitečné, nebo je to spíš jen pro zábavu?
frankis
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: test na alkohol Před 1 den, 1 hodina  
Jednou na oslavě se jeden známý začal hádat, že je „rozhodně střízlivý“. Rozhodli jsme se to alespoň přibližně ověřit – a našli jsme Alkohol kalkulacka https://alkomator.cz/. Všichni jsme postupně zadávali své údaje a výsledky byly docela překvapivé. To dokonce trochu změnilo náš pohled na takové věci. Teď je to už taková malá tradice – ověřovat to jen tak pro zábavu.
solya
Senior Boarder
graphgraph
Nyní "ONLINE" uživatelů Zobrazit profil uživatele

Re: test na alkohol Před 1 den, 1 hodina  
Děkuji za tak podrobnou odpověď! Velmi mi to pomohlo lépe pochopit, jak se v podobných situacích orientovat a nespoléhat se pouze na svůj instinkt.
frankis
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter