Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: sakra asi sem alkoholik
sakra asi sem alkoholik Před 13 rok, 11 měsíce  
ahojte , procitam si diskuzi a stale nabyvam dojmu , ze je zeme alkoholik. Je mi 30 v mladi jsem nikdy moc nepil , hodne sportoval , zaclo to az posledni leta s rodinou, problemy , postizene dite partnerske problemy . Dalo by se rict , ze tak 2x tydne nejakej ten rum , ale pul na pul s kamosem a skoro kazdy den max tak tri pivka . Zatim me to nejak zasadne neomezuje,ale alkohol jsem si zacal trosku schovavat a sem tam si prihnout "mimo poradi"...Mam docela narocne zamestnani a po 12 hodinach stresu proste si za odmenu koupim vinko a zase se na piju.No a mezitim samozrejme ty normalni rodinne prilezitosti , s kamaradama, ale okno jsem mel tak max 10x v zivote . Nastesti mi alkohol nedela zrovna nejlepe a kdyz to prezenu tak dalsi den prozvracim.Ale neco se deje toho si vsimam kdysi sem alkohol kdyz jsem mel dost odmital dnes proste piju dokud se pije . Nemam problem par dnu prestat proste necitim se ohrozeny tak proto piju , ale ted uz se zacinam bat . Vzpominam si jak jsem si to tu cetl pred rokem nebo dvouma a rikal jsi s tim nemam nic spolecneho , ale dnes se zda ze jsem postoupil a mam s tim spolecneho vic nez dost. Naposledy jsem se silene opil v patek celou sobotu mi bylo strasne blbe , samozrejme vycitky rodiny protoze jsme si planovali co budem delat , casu je malo na manzelku i deti . v pondeli jsem si dal ty tri pivka a od te doby nic . Ted je ctvrtek a v sobotu mam zkousky ve skole a rikam si jak se tesim , ze si za "odmenu" zase koupim vino nebo aspon ty piva ... Co myslite ? Kdyz si ctu vase prispevky mam pocit , ze clovek ma problem i kdyz se pravidelne 1x tydne napije ? Ale ja su z moravy tady se proste pije aspon obcas...Mam se snazit prestat uplne uz to nezvladnu ukocirovat ? Je fakt , ze za posledni dva roky se mi stalo 2x , ze me museli dotahnout kamosi nebo jsem nekde prespal to se mi driv nestavalo.Doufam , ze je to jen varovani a ze to stale mam pod jakous takous kontrolou jestli mi to teda nevymluvite. diky
honza

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: sakra asi sem alkoholik Před 13 rok, 10 měsíce  
Honzo, tušíš asi správně,něco se děje.Zkus nějakou dobu nepít vůbec, měsíc, dva, ani kapku, jestliže Tě nebudou trápit chutě, je to jakž takž dobré.Z Moravy jsem i já, a tisíce lidí, přesto už nepijí!Tvá rodina Tě moc potřebuje, jsi pořád v práci, nebo opilý, s kocovinou,měj je víc rád, přimlouvám se za ně.
Liba

sakra asi sem alkoholik

Tak u mě to + - začalo stejně,
ale už je to to cca. 6 let zpět.
A dnes, 100% ALKOHOLIK,
denně min. lahev vodky, někdy dvě, jak si nedám,
tak se nejsem schopný soustředit,
pak vysadím třeba týden, dám si jedno pivko,
a plác nměsíc, dva , opět lahev za lahví,
PS: už jsem končil snad 100x, naposled dnes,pardon,
až zítra 29.10.11 , protože dnes už mám tak hoďku v těle
0,5 l 37,5% lihoviny,
Tak pokračuj, a skončíš ASI STEJNĚ,
více se rozepisovat se nebudu,
těch osudů tady je,

PS: Je mi 38,a do dvatřiceti, jsem dal tak dvě, tři pivka
do týdne,po sportu,
pak ůraz, problém rodina...........
Josef

Pepo, doufám, že to myslíš vážně!Už nevíš, jaký je život ve střízlivosti.Těch pár dní, co nepiješ, nabíráš sílu na opětovné pití, žiješ jen s alkoholem.Srazí Tě brzy na dno, pak bude zle.
Liba

Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter