Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Opilý agresor
#16152
Opilý agresor Před 10 rok, 4 měsíce  
Dobrý den.Před dvěma roky jsem se seznámila s přítelem.Byl úžasný a já si myslela,že jsem konečně našla skvělého chlapa.Choval se pěkně k mým třem klukům,byl jim kamarádem i poradcem...prostě pan NEJ!Jezdil kamionem,a vždycky,když přijel z cesty domů,otevřel si petlahev s pivem a vyprávěl co na cestě zažil.A takhle to dělal každý den,až na vyjímku,když musel zůstat na noc za hranicema.A to bylo jednou tydně přes noc.Jezdil pravidelné trasy,takže byl vlastně každý den na noc doma.Většinou o víkendech s popíjením piva začínal už ráno,přiznávám,moc se mi to nelíbilo,ale tiše jsem to tolerovala.No jo,jenomže se stačil opít a čím víc pil,tím víc byl agresivnější.Stačilo mu jen,abych nesouhlasila,nebo měla trošku jiný názor na určitou věc...co nastalo potom,hotové peklo.Pro vulgární nadávku nešel daleko.Nakonec to vyvrcholilo slovy,že jsem ho jen využila,že z něj všichni děláme blbce a tak dále.Druhý den samozřejmě o ničem nevěděl.A takhle to jde vlastně stále dokola už dva roky.Navíc přišel o práci,protože se opil a dva dny o sobě nedal vědět.Takže bez práce je už půl roku.Moji dva starší synové se odstěhovali,a nejmladšímu je 13 let,a všechno vidí a hlavně slyší .začala jsem si psát do kalendáře dny kdy pije a je to šílený,protože je to 5 dní v týdnu.Odmítá přiznat,že má problém s pitím.Bohužel k opilosti mu dnes stačí jen 2 plechovky piva.Nakonec mi řekne,že pije kvůli mě,že já ho k tomu dohnala.Nesmyslně žárlí,prohlíží mi telefon,kabelku,je schopen volat mi snad desetkrát denně do práce a dožaduje se dlouhých rozhovorů .Je mu 51 let.Nevím co se stalo.Jakoukoli pomoc odmítá.Prý se mám změnit já a pak vše bude ok.Ale já si nejsem vědoma ničeho,proč bych si zasloužila taková slova a takovou agresy.Čekám jen,kdy mě uhodí,zatím se mnou jen třese a tahá za vlasy.Poradíte někdo,prosím?Díky,J.
Jarka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#16154
Re: Opilý agresor Před 10 rok, 4 měsíce  
Co chcete poradit?Pořádek doma si musíte udělat vy sama.A chránit syna také.Víte moc dobře, že situace u vás bude jen horší.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#16526
Re: Opilý agresor Před 10 rok, 3 měsíce  
Ahoj Jarka. Tvoj problém je vážny, preto jak chceš napíš mi pár riadkov na stefan.spiš Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , skúsime to rozobrat. Nemusíš sa ma bát, som dlhodobý abstinent, takéto poradenstvo robím preto, aby som pomohol iným k tomu, čo sa podarilo mne.Je samozrejmé,že nečakám žiadnu morálnu, ani hmotnú satisfakciu.
Štefan
Štefan

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#19834
Re: Opilý agresor Před 9 rok, 9 měsíce  
Ahoj Jarko,když jsem četla Tvůj příspěvek, jako bych četla svůj příběh. Snad jen s tím, že u nás je to ještě pestřejší - nadávky hodně vulgární, neustálé špiclování-s kým mluvím, kolik kdo čeho snědl,co kdo po sobě neuklidil, vyhrožování fyzickým násilím (obávám se, že není daleko den, kdy mne uhodí), když usne opilý a vzbudí se na toaletu, vykoná potřebu kdekoliv v bytě a ráno si to nepamatuje, svádí to na psa, opět nadává a rozčiluje se, je plný zloby a nenávisti a kdybych měla možnost, okamžitě odejdu.Jenže kvůli němu mám hromadu dluhů a bez jeho výplaty bych to neutáhla.Pije denně a já se domů vracím s bolavým žaludkem, co zase bude,bojím se cokoliv říct,udělat, jen abych ho nevyprovokovala.No a samozřejmě je všechno moje vina.Také si nejsem vědoma toho, že bych něco provedla,ale to je jedno, hlavně, že si má na kom vybít vztek a když vidí, jak mne udržuje ve strachu, je spokojený. Nakonec se mne zeptá, co mi je, když vidí, že nemluvím, jsem smutná.Nevím, jestli to je k smíchu nebo k pláči.Pořád přemýšlím, jak z toho ven.Už jsem přemýšlela i o sebevraždě, ale nakonec kvůli dcerám a pejskovi jsem si to rozmyslela. Jen nevím, jak dlouho to takhle půjde dál,strašně se ho bojím a nevím, jak z toho ven.
Jarka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#19839
Re: Opilý agresor Před 9 rok, 9 měsíce  
Jsou různé poradny pro týrané ženy, neváhej, zavolej.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#20146
Re: Opilý agresor Před 9 rok, 9 měsíce  
Takovíto lidé si zaslouží jen vězení a tvrdou práci. Absolutně to odsuzuji.

S pozdravem
Martina z Cojenové.cz
Martina

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#20149
Re: Opilý agresor Před 9 rok, 9 měsíce  
Bohužel jsem to zažila také.No,našla jsem si stejný lék-alkohol.Jinde to jsou prášky na zklidnění,proti úzkosti-ovšem i tam hrozí závislost.Nic z toho,co řeší situaci,naopak je to jen chvilkový útěk od ní.Dluhy nejsou překážkou k odchodu.Jen si v klidu spočítejte,kolik toho měsíčně propije,prokouří,prohýříza měsíc-zatím chodí do práce!ZATÍM je toho ještě schopen.Dlouho mu to nevydrží a z práce ho vyrazí-a budou dluhy A BUDE JEŠTĚ HŮŘ.Myslete sama na sebe,svůj klid,svoji vlastní realizaci života,po kterém touží všichni lidé.JEN TI ROZUMNÍ TO DOKÁŽOU.
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter