Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1234567
Dolů
Téma: Centrum Laxus - mé zkušenosti a názory
Re: Centrum Laxus - mé zkušenosti a názory Před 15 rok, 11 měsíce  
Já to chápu Hani se zemětřesením nemužeš nic udělat, ale na tom taxisu je šance,zkrátka nezabejváš se něčím co nejde změnit ,to není uchylka to je naprosto přirozený.Jinak gratuluju k další pozitivní dechovce.
ivlik

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj Ivliku, ráda tě vidím, máš pravdu v tom, co píšeš. Možná jsem neuvedla zrovna vhodný příklad ale ve mě zvířata všeobecně vzbuzují daleko víc soucitu než lidi. Ve čtvrtek jdu na další sezení do Laxusu a budu vracet vyplněný dotazník. Musím tam vypsat, jakých cílů bych chtěla dosáhnout. Kromě alkoholu si lámu hlavu s tím, jak tam vypsat ty svoje duševní pochody, aby mě nedoporučili rovnou na uzavřené oddělení. Když byly děti doma a když jsem pila, tak to byla hlava čistá a nebyl čas. Ale teď mě mozek šrotí na plné obrátky.
hana
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
ICQ#: 261093865 Pohlaví: Žena Narozeniny: 06/17

Zaměř se na sebe na svoje plány a cíle pro sebe, protože pokud budeš v pohodě ty bude i to ostatní.Co tvoje tyldi?
ivlik

Tildy šiju, přes víkend jsem šila 3 pro jednu paní do České Lípy. Já si z hlavy potřebuju dostat blbosti, kterýma se intenzivně zabývám, ve kterých se hnípám a snad si to hnípání vnitřně i užívám. Proč není uklizený chodník od sněhu, proč vnoučata od sousedky ze shora na návštěvě dupou a nenosí bačkory, proč dostanu v práci papír s razítkem nalevo když má být napravo atd. atd. atd. atd. Neumím být nad věcí a chci se naučit být lhostejná. A to si asi jako další bod napíšu do toho dotazníku do Laxusu, že chci umět být k těmhle věcem lhostejná. Umět být nad věcí.
hana
Gold Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 16/02/2010 10:51 Provedl: hana.

Hani, nemyslím si, že máš málo soucitu k lidem. Svědčí o tom Tvoje účast na tomhle foru. Myslím si, že tu nejsi jen proto, že Ti to pomáhá. A umím si Tě taky představit, že kdybychom Tě potkali s děckama v našem městě až budeme vybírat pro Adru, která pomáhá i na Haity, že nám do kasičky taky s úsměvem přispěješ. A zvířátkům taky musí někdo věnovat svou pozornost.
Mos Ti fandím K
Květa

Další dukaz uspěšné léčby,ty si uvědomuješ že se hnípeš v maličkostech,víš o tom a mužeš s tím pracovat/pak že nemáš dost námětu na cíle/pořád se učíme a celej život na sobě pracujem.Je to super když vidíš na sobě jak se měníš to, co ti před rokem dělalo problémy dneska je brnkačka.
ivlik

Ivliku, ty jsi perfektní parťák. Mě tady vyhovuje ta anonymita. Asi bys byla překvapená našim osobním setkáním, já jsem sdílná ve výjmečných případech. Já mám špatné zkušenosti z partnerských vztahů i s některými členy nejbližšího příbuzenstva a lidi prostě moc nemusím. Já miluju samotu. Jsem o sobě přesvědčená, že stojím nohama pevně na zemi a mám racionální uvažování a na druhou stranu se vytáčím a komplikuju si život blbostma. Mám pocit, že se hledám a doufám, že to nebude dlouho trvat.
hana
Gold Boarder
graphgraph

To co se stalo /alkohol,rozvody/mělo svuj smysl,jak jinak by sis sama sebe uvědomila a pracovala s tím.Tys to pochopila a hodláš něco ve svým životě změnit.A to je tvuj cil najít se a žít podle svých představ bez výčitek.Uvědomit si proč tu seš.Je to běh na dlouhou trat,já se taky pořád hledám,ale už to tak nebolí a vím že výsledek bude stát za to!
ivlik

S happy endem počítám od první chvíle, co jsem se pro tento boj rozhodla. Je to takové 100 x nic umořilo osla. Já jsem hodně dobrá v tom, vytvořit si masku té dokonalé ženské, které malé procento závidí a velké procento se...... Ale až teď si uvědomuji, že si tím vlastně ubližuju sama, že to žádná výhra není a že se z toho budu muset ku prospěchu věci nějak elegantně vybruslit. A na bruslích jsem stála naposledy před 18 let, tak to půjde ztuha.
hana
Gold Boarder
graphgraph

Bruslení se nezapomíná,je to jako jízda na kole,párkrát objedeš kolečko.....!
ivlik

Stránka: 1234567
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter