Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Sezení pro příbuzné alkoholika
#1151
Sezení pro příbuzné alkoholika Před 13 rok, 10 měsíce  
Dobrý den,

máte prosím osobní zkušenost z nějakého takového sezení? Kde jste se ho účastnili? Můžete prosím popsat, jak to probíhá? Ráda bych nějaké navštívila. okolí Praha, Mělník, Kralupy n/Lab.
Děkuju moc za typy
Verča

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#1153
Re: Sezení pro příbuzné alkoholika Před 13 rok, 10 měsíce  
Ahoj Verčo,
společenství mezi stejně postiženými vám moc schvaluju.Vědomí, že v tom člověk není sám v takové skupince je oázou a velmi užitečnou pomocí, kde se dá překlenout to peklo na zemi, které prožívají téměř všichni takto postižení rodinní příslušníci. Docházela jsem ve Východočeském kraji téměř dva roky do takového milého a užitečného prostředí, kde si nás brala na starost lékařka v oboru. Skupinka byla anonimní, někdo se představil jen jménem a hlavně mohl předložit svůj problém pro který se hledalo řešení. Také se stávalo, že se stal druhý se svým příběhem potřebnou inspirací.Paní doktorka dokázala vystihnout podstatu a podchytit další potřebné postoje k různým situacím, takže se člověk učil a učil jinak hodnotit a reagovat.

Takže Vás čeká nový začátek i když realitu si prožívá na tvrdo každý sám, přece jen ví a je čas od času ( my jsme se scházeli nejdříve každý týden, potom jednou za čtrnáct dní)mezi lidmi se stejnými ranami, které postihly ty nejbližší co v životě má - rodinu.

V Praze můžete zavolat do Dropinu nonstop telefon: 22222 14 31, nebo běžnou linku: 22222 11 24 a informujte se.
Vaše maminka potřebuje zaznamenat Vaši změnu v postojích k ní a jejím potřebám s vědomím, že ji máte stále ráda a proto se tak musíte zachovat. No a, abyste někdy nebyla příliš měkká nebo někdy příliš tvrdá,proto jsou tyto skupinky velmi užitečné, to už asi taky tušíte.
Přeji, dotažení této dobré myšlenky do konce a dejte vědět.
Květa
Platinum Boarder
Příspěvky: 344
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 08/24
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#1160
Re: Sezení pro příbuzné alkoholika Před 13 rok, 10 měsíce  
Veru, v Praze se scházejí Al-anon!Je to pro příbuzné alkoholiků, sezení, rady, pomoc, abys pochopila svého příbuzného, naučila se spousta věcí-tel.:Hela-602621117, Veronika-608313787. V Brně jsou i DDA- Dospělé Děti Alkoholiků-Linda-775927562.Hodně štěstí!
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#9268
Re: Sezení pro příbuzné alkoholika Před 11 rok, 10 měsíce  
Nějak nemůžu najít Radku, sháněla kontakt na Dospělé Děti Alkoholiků, znám nový, je to www.DDA.euweb.cz, tel. č. Helena 602 621 117
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter