Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Stredisko zavislych
Stredisko zavislych Před 12 rok, 11 měsíce  
Zdravim vsechny a vsem zaroven drzim palce pri zvladani nelehkych situaci.I ja jsem v takove. Mam prosbu, nezna nekdo z Vas, ci nema zkusenost se strediskem Magdalena v Mnisku pod Brdy? Cetla jsem o tom, je tam i ambulantni lecba, psychiatr (nikde jsem se vsak nedocetla recenze....). Je to stredisko, kde leci zavislosti - vcetne alkoholu. Dekuji za jakykoli prispevek.............uz to nejak nemuzu vydrzet a potrebuji nejak zacit, nekomu se zcela sverti a konat..........S.
Sabrina

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Stredisko zavislych Před 12 rok, 11 měsíce  
Znám to, jenže, dojíždět...nechceš radši zkusit AA?Podle mně je to lepší, to bych Ti teda doporučila já, nejsem ovšem lékař.
Liba

Dekuji za odpoved............nemam to zase az tak daleko. Chtela bych zkusit tu amb. lecbu a toho psychiatra.......Nikde jsem zadne recenze ci diskuze o tomto nenasla a hlavne jsem o tom nevedela.....pokud mate nejake inf. o tom, jake to tam je, ci zkusenost......, tak mi prosim pisnete. Dekuji za veskere info.

S.
Sabrina

Sabrino.Je jedno od jaké formy očekáváš pomoc.Pro jakou formu ses rozhodla.Je důležité vědět co očekáváš od sebe.Jestli vůbec něco očekáváš.Na tom záleží nejvíc!
Jana Mertosová

sabrino mníšek je na mé trati....zkušenosti nemám, tak sama a s touhle pomocí se s tím bořím....ale možná se můžem domluvit a zajít spolu, já jsem z řevnic, to je pod kopcem....začínám a končím....a tak furt dokola:)...no.....
petrata

Není něco lepšího?AA určitě, jiné ambulantní léčení v Praze, u Apolináře denní stacionář........jak bych to jen slušně vysvětlila?????Nevím.
Liba

Re: Stredisko zavislych Před 12 rok, 10 měsíce  
Sabrinko, ambulantní léčba spočívá v tom, že nejspíš po jaterních testech dostanete antabus, na který se nesmí pít. Tedy dá se přepít, mám to vyzkoušené (třeba cca po 4 dnech od poslední dávky) a zkusit se má všechno ale rozhodně to nelze doporučit, protože nikdy nevíte, jaká reakce bude..Pětkrát ho přepijete, po šestý to s váma sekne, mrtvice, zástava dechu kdoví co ještě..Ale tento strach může někomu pomoci, já ho beru a s boží pomocí se snažím žít normální hezkej život jak pracovní tak osobní bez opilství, které dokáže způsobit nemalé problémy, o zdraví ani nemluvím.
Pokud se pro ambléčbu rozhodnete, rozhodně velice doporučuji skombinovat to i s dalšími.Jako např. anonymní alkoholici (mimochodem je tam hodně super lidí, lékaři, učitelé, šikovní lidé na řemeslo, budete se divit nebo nějakou jinou terapii..Když jste svůj mozek za těch x-let učila žít s alkoholem, také ho musíte x-let naučit žít bez něj.nečekejte že to přijde hned, je to dlouhodobé,bohužel.Hodně důležité je taky, naučit se, když už to nevydržíte a začnete na čas pít, opět to zastavit a ject dál život bez chlastu.To vás naučeji ostatmní lidé, co mají jiné zkušenosti než vy..ROZHODNĚ ALE NESTAČÍ POUZE DR6ET SE A NEP9T.ZÁKLAD JE POZNAT SAM SEBE A DUVOD PROC UTIKAT OD REALITY BEZNEHO DNE.TAKE KDO SI NEVAZI OSTATNICH,NEMUZE SI NIKDY VAZIT SEBE.hezký večer,Petr abstinující alkoholik, člen AA
Petr

Re: Stredisko zavislych Před 12 rok, 9 měsíce  
Holky,já chodím na mítinky do AA 9 měsíců,nikdy jsem se nijak jinak neléčila a nemůžu si to vynachválit.
A taky jsem tam našla plno přátel z celé republiky,nikdo Vám
nebude nic radit,ani nakazovat,stačí jen naslouchat jejich
příběhy,aspoň to zkuste a pak se rozhodnete samy,jak dál.
Radka

Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter