Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...13141516171819...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 9 měsíce  
Čau Peťule,
taky by mě zajímalo, jestli v práci poznali, když jsem během dopoledne vypil skoro lahev vodky. Nikdo mi nic neřekl, ale co si doopravdy mysleli, to nevím a ani snad nechci vědět.
Je to hroznej pocit, jet do práce s přesvědčenim, že dneska si nedám a v hloubi duše vědět, že si sám sobě lžu do kapsy a vím moc dobře, že si zase naleju...
Asi je těžký najít motivaci dřív, než se stane opravdu průšvih. A on se stane, statistika nuda je, má však cenné údaje
Já jí zatím našel a tobě přeju to samý.
B.
Bohouš

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Před 14 rok, 9 měsíce  
díky Bohouši, teď musím přežít ten absťák, to je opravdu něco strašného, jak nemůžu jíst, bleju, nemůžu nic dělat, jen to nějak protrpět, je to můj nejhorší absťák ever, protože jsem chlastala týden, se tady všelijak choulím v posteli, každou chvíli v jiném koutku....a psychika strašná,rozhozená, je to takový těžko popsatelný pocit, jsem ale ráda že třeba nehalucinuju, to už bych fakt nezvládla.....no já motivaci měla, můj vztah mého života, chlapa, který mě viděl ožralou na plech, který po mě uklízel zvratky, který se mi snažil pomoct, ale vzdal to...pořád na mě ale myslí a chtěl by mě zpět....včera jsem mu bohužel opět psala opilá nesmysly, tak dlouho už to snáší,asi tři roky a teď už asi nesnese,už se mi neozývá, o to je ten absťák horší
Péťa

Anetko, už si o těch poruchách nečtu, pustím si nějaký film asi, trošku si zaměstnám mozek, škoda že nejsem schopná jít někam do přírody, klepu se jako ratlík
Péťa

Re: Re: Před 14 rok, 9 měsíce  
Péti,úspěšný dnešní den přeji. Krásy přírody si ještě užejete, jen jak to trochu půjde a než-li budete moci ven posílám na vaší nově založenou adresu: ABSTINENCE, dvě písničky. Jedna podporuje rozhodování k dobrým věcem a druhá hladí duši, snad na vás tak budou působit a do začátku trošičku v těchto pro vás nelehkých chvil pomůžou.
Máte fakt výborného šefa. A práce kterou děláte vás naplňuje?
Květa
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 08/24

Péti,
k tomu vašemu příteli, který se neozývá: sama uznáváte, že je to dobře. Určitě, bych mu to i doporučila, kdyby sem psal ohledně svého problému k vůli vašemu pití, jako jsem to doporučila ( nepřímo - otázkami)Sabi z tohoto fóra - z tématu : partnerka alkoholika.
Když vydržíte, uvidíte, všechno se jakoby samo rozpohybuje, i tento vztah máte-li být spolu.
Květa
Platinum Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 02/08/2010 13:46 Provedl: Květa.

Já při svojem posledním absťáku nebyla schopná ani sledovat televizi. nemohla číst, nechápala souvislosti, mně už to minule tak nas..alo, já takovej akční člověk, co se týká divadel, kino, výlety ..a najednou troska v křesle, oči vytřeštěný,nervozita šílená, psi /moji miláčci / mi lezli na nervy. Fakt jsem cítila takový zlom..že takhle se prostě nedá !!!! S tou Tvojí láskou netlač na pilu, teď se dej do kupy sama. Jenomže Ty to všechno víš, jsi inteligentní holka, ale teď tě ovládá ten hnus alk...Každým dnem Ti bude líp !Bez něj !!!!
Aneta

Péti,
odeslaný mail se mi vrátil, takže písničky nedorazily, asi by vám v tuto chvíli moc stejně nepomohly. Vydržte, jste fakt milá a velice inteligentní ,, holka,, bylo by vás velice škoda pro tu chem. látku, která ničí, ničí a ničí. Jak píše Anet: bude lépe, lépe a lépe, ona ví o čem mluví.
Květa
Platinum Boarder
graphgraph

Petro, nechci bej zlej, ale zdá se mi, že doopravdy část tebe, ta co chce chlastat hledá jen výmluvy proč pít - klepu se, přítel mě nechal, v práci to ví .... Doopravdy to neřeš. Věř mi, znám to dobře. Já se třeba na firmním večírku ožral a pochcal před koleginěmi. Jó to byly časy. Nebo ráno na záchytce - když mě přivezli, tak jsem prej byl agresivní dostal jsem pepřákem, potom mě slíkli donaha, odnesli postel a nechali asi 5 hodin v nejhorší kocovině zamřížovanýho ležet na studenejch dlaždičkách - tak jsem na ně řval a oni mě kropili studenou vodou. Jo a chtěli za to 4000,- A to jsem měl být v práci. Přestav si jaký depky jsem z toho měl - jsme docela malý město a kdyby se tohle někdo dozvěděl, to by byla ostuda. Ale nakonec jsem se na to vysral.

Jo jsem alkoholik, nebo těžkej pijan a vyvedl jsem v životě spoustu hovadin a zničil zpoustu vztahů, přátelství atd. Věřím, že ale pokud vydržím nepít tak mě tato minulost v něčem obohatila. Změnila mi pohled na svět. Dopadl jsem na dno, poznal osudy podobně postižených lidí a teď už budu jen stoupat. A také se říká, že alkoholici mají geniální smysl pro černý humor. A budu na sebe pyšnej. Stačí jediný. Dát si džus a ne pivo či vínko.

Jak to bylo v tom filmu: I když tančíš s Ďáblem, Ďábla nezměníš, Ďábel změní tebe.

Tak jsem přestal pít. Vydržel jsem to asi 80dní a pak zažil šílený víkend. Teda já si ho nepamatuju, ale rodiče z toho byli dosti v hajzlu. A tak jsem založil toto fórum. Dneska je to přesně měsíc co jsem to rozjel. A ve čtvrek to bude měsíc co nechlastám. A mám v plánu pokračovat. Sidce mě trápí taky holka, má jinýho a já z ní blázním, ale když budu chlastat tak se mnou nebude žádná. Protože to by měla šílený. A jak nechlastám, tak mě v práci chválí a v pátek budu povýšen - vedoucí technologické přípravy - na 25 let a s maturitou docela úspěch.

Jo takže Petro, pokud fakt chceš něco dělat, tak začni. A začni hned. Vylej všechen chlast i třeba ústní vodu - i to jsem vychlastal - to pak byl břichabol a srač.... Spolubilící to pochopí. Jó pár dní ti bude blbě, budou depky, nuda, šílený myšlenky typu mám psychickou poruchu, pití kontroluju, jenom dneska si ještě dám, nebo jenom trošku, aby bylo líp atd.. NE. Nedej si. Snad jsi natolik silná, aby jsi vyržela pár dní nepít. A uvidíš že za týden bude líp, všechno se pomalu začne urovnávat.

Pak se dostaví pocit, že to zvládáš. Koupíš si zase flašku? A nebo ne? Není ti bez ní líp?

A za měsíc, pokud to vydržíš a najdeš si jinou zábavu. Kopíš si flašku? A nebo ne?

Jan Střízlivý, jemě zkouřený
Honza

jemně zkouřený
Honza

Děkuji všem moc za podporu, momentálně nemám na chlast ani pomyšlení, jenom se podívám tady na ten obrázek nahoře na stránce a musím to srolovat trochu dolů, protože se mi při pohledu na alkohol obrací žaludek, zítra už musím do práce a podávat výkony, poslední dobou mívám ale absťáky dvoudenní

Honzo, já se kolikrát divila, jaktože jsem nikdy neskončila na záchytce, ale on se kupodivu vždy našel někdo kdo mě přinesl domů, kdo po mě utíral zvratky a kdo kontroloval jestli dýchám, nejdojemnější ta péče byla od táty, máma na mě byla spíš naštvaná a zklamaná, řekla mu, ať to po mě uklidí, že ona jde spát a on tam běhal s tím kýblem, utíral to z koberce a přinesl si ke mě karimatku a spacák a spal tam a kontroloval jestli dýchám, to samé přítel, měla jsem vždy velké štěstí a péči, jednou bych takové štěstí mít nemusela, to je mi jasné

máš pravdu, že něco ti to i dá, já si třeba s rodiči dřív moc nerozumněla a vždy tvrdila, že je zas tolik ráda nemám, za což se teď stydím, protože jsem pocítila, jak moc milují oni mě a že mám velké štěstí a že jako každý alkoholik své nejbližší ničím a to už opravdu nechci, dnes mi máma volala a ptala se jestli jsem v pořádku, řekla jsem že se mám dobře, sice lež, ale milosrdná

o víkendu bude slavit 50tiny, pít nebudu, ani kapku a nenechám se nikým zvyklat, to rázné ne je potřeba, vždyť takto jsem zase začala minulé pondělí na té firemní akci, snad do půlnoci jsem vydržela odolávat a jeden kolega si dal za úkol, že mě zvyklá, že bude sranda a sice byla, ale po celém týdnu a alkoholovém oparu už to zase taková sranda není, je to opravdu těžké, společnost je tak nastavená, člověk sám je slabý a když už přesvědčí sebe že nebude pít, tak ještě o tom musí přesvědčovat okolí, ten alkohol je všude, jsem si docela jistá, že kdyby nebyl alkohol legální, tak bych ho nikde pokoutně nesháněla

jinak gratuluju všem co se drží a nepijou, budu se inspirovat, že to jde, začínám být už zoufalá, že ač jsem přesvědčená, že pít NECHCI, tak to ještě tolik neznamená:(
Péťa

Stránka: 1...13141516171819...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter