Re: Před 14 rok, 9 měsíce
|
|
jo a ještě jsem zapomněla zmínit jednu věc, z dvou zaměstnání mě kvůli chlastu vyhodili, ne přímo že by mě někdo vyhmátnul opilou, ale asi to znáte, člověk je nespolehlivý, spoustu věcí zapomíná, sem tam si udělá den volna...teď jsem v této práci dostala fakt velkou šanci, jsou tam skvělí lidi, jeden z nejmilejších šéfů na světě a já to takhle zahazuju, tak i z toho je mi tak zle, že člověk takhle mrhá dobrýma okolnostma a šancema
ráda bych abych měla tzv. "suchou domácnost" a to samé i v práci, ale mám spolubydlícího, který se rád napije, v lednici vždy něco je, v práci je taky v lednici pořád nějaké víno, těch lákadel je....ale chce to si říct, dnes ne a holt si to takto říkat každý den
|
|
Péťa
|
|
|
|
|
nebo si jít pro ten antabus, to je taky možnost
průšvih také je to, že jako holce po 30ce už by byl čas na rodinu, ale nejdřív musím zatočit s tím chlastem, to je priorita, potom teprve můžu začít budovat vztah a pak teprve rodina, tak z toho jsem taky celá nesvá a nervózní
|
|
Péťa
|
|
|
Re: Re: Před 14 rok, 9 měsíce
|
|
Musíš si, Peťo
, k tomu ještě uvědomit, že se nám to podepisuje i na zdraví. Jsi ještě mladá a játra mají obrovskou schopnost regenerace, ale ono se to střádá a ledviny aj. to odnesou také. Tak se i třeba motivuj tím zdravím, jsi mladá, budeš chtít mít děti...volala jsi té Líbě, probrala to s Tebou, pomohlo Ti to ???
|
|
Aneta
|
|
|
|
|
Anet, to s tím zdravím si taky uvědomuju, hlavně já mám pořád s té dehydratace právě ty záněty močáku, po jedné takové slivovicové akci mi to přelezlo až na ledviny a to byla pořádná bolest a absťák do toho, hrůza.
Líbě jsem ještě nevolala, nějak nejsem moc schopná v tom absťáku komunikovat, paradoxně se mi mnohem lépe teď píše, ale určitě zavolám, asi spíš až mě to bude zase lákat se napít...a taky plánuju nějakého psychiatra, prostě vidím konečně, že sama to nezvládnu a bohužel ústavní péči si nemůžu dovolit časově, ale řešit s někým to budu muset, možná i nějaká antidepresiva začít brát, asi to ze začátku bude hodně krušné a jak jsem pořád sama, tak se prostě moc řeším, takhle to třeba proberu s psychiatrem, nějak mě nasměruje, pořešíme spolu a nebudu mít blbé závěry jako doposud 
|
|
Péťa
|
|
|
|
|
No, určitě to bereš za správný konec, protože my Ti tady můžeme držet palce, podpořit Tě, vyslechnout Te..ale odborník ví, jak Ti pomoct !!!Ani se Ti nedivím, že jsi nikam nevolala, já kdyz se dostavam z abstaku, tam jsem tak roztresena a vykolejena, ze mi dela problem i telefonovat, protoze, ac mam celkem slusnou slovni zasobu, tak v te depce nenachazim slova a mluvim jak omezeny pitomec.My teda doma suchou domacnost nemame, manzel ma pivo, whisku a dokonce jsou tam jeste zbyle dve flasky vina, ale zatim me to nelaka. Ale asi je lepsi níc doma nemit. Zitra se drz, bude Ti treba v praci jeste blbe, ale to prekonas !!!!
|
|
Aneta
|
|
|
|
|
No přesně, já se taky v absťáku vyjadřuju jako pitomec, jsem celá takovou nekoordinovaná, jak pohyby, tak mluva, to třeba když jsem v absťáku, tak nemůžu ani před někým jíst, to jsem byla takhle s kolegyní, přinesli mi jídlo, já do toho třikrát rýpla a hotovo, prostě jsem nevěděla jak chytit vidličku, jak uříznout ten kus flákoty, ještě s tím třesem do toho, to já zvládám jen ležet a čekat až to přejde, něco si proklikávat na netu a hlavně být sama, vypnout si telefon a nikoho nevidět a aby nikdo neviděl mě
jinak Ti moc děkuji Anetko za podporu, i ostatním, on kdo si to neprožil, tak asi úplně nepochopí, i doktoři přes závislosti vnímám líp ty co to zažili na vlastní kůži (hm, teď jsem nejdřív místo kůži napsala kočku, takže ani s mým psaným projevem to není nejrůžovější dnes  )
|
|
Péťa
|
|
|
|
|
Tak se zkus poradne vyspat na zitrek,vzpomen si, jak Ti to abstinování před 14 dny šlo...jak jsme sem pred 14 dny zacaly psat, taky jsem myslela, ze to nepujde, a dneska je mi super . Drž se a dej vědět !!!
|
|
Aneta
|
|
|
|
|
se spaním to vidím bledě, to už znám, že teď budu pár dní rozhozená, ale budu se snažit, šéf by mě měl vidět zítra alespoň nějak základně fit....určitě se ozvu, jak se mi daří, doufám že se tedy dařit bude,hlavně prostě ani kapku, jinak jsem v tom "autobuse" řídícím se do dalšího maléru zpět
a Tobě Anet přeju ať se Ti nadále tak hezky daří, úplně Ti to závidím, v dobrém
|
|
Péťa
|
|
|
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 9 měsíce
|
|
10 den a v pohodě,užívám si každý den bez alkoholu a přítel je moc nadšený.Péto,vše se zlepší,uvidíš!Ted vypadá vše hrozně těžký,ale každý den bude lépe a lépe.Mám to možná jednoduší,protože doma udržujeme suchou domácnost na akce zatím nechodím,kamarádka alkohol nepije,takže lákadel mám mnohem mín.Nejhorší je ležet a nic nedělat,znám to,vždy mě bylo z toho ležení a přemýšlení hůř a hůř.
|
|
Alena
|
|
|
|
|
Mně totiž bylo minule tak zle, srdce mi tak mlatilo, ze jsem fakt mela strach, žumru.Fakt, jak kdyz na me sahla smrt. Mozna i proto se tak drzim, ze me to tak vydesilo. A ja si chci jeste neco uzit !!!!!
|
|
Aneta
|
|
|
|