Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 9 měsíce
|
|
A máš ještě, Líbo, někdy na alkohol chuť ??
|
|
Aneta
|
|
|
|
|
Zdravím, Dnes je tu nějak mrtvo. Doufám, nechlastáte!!! 
|
|
Honza
|
|
|
|
|
Jasně, že jo!Nejhorší je, že jsem na něj dostala chuť, když mně bylo naprosto senzačně.Většinou býval moje berlička, zapomenout, usnout-blbej život, kalamity.....Někdy mně pomohl, nemohla jsem třeba únavou usnout, hrozný pocit, ráno do práce fit...No, a nedávno někde na Tv dávali film s Rolling Stones, moje láska x let,zírala jsem jako puberťačka, kouřila, slzela,šťastná a najednou hrozná chuť na pořádnýho panáka.Já to řeším nadávkama, kleju fest, pak se rozesměju, je dobře.Sny, velice živé, mívám taky, patří to k naší nemoci,jen se naučit s tím žít.Na alkohol se nezlobím, chutnal mně, málem mně zabil, ale lila jsem si ho do krku jen já.Jak nepřeju nikomu to dno, tu hrůzu.....nevíš ani jak moc.
|
|
Liba
|
|
|
|
|
Jasně že nechlastáme. Kutíme, válíme se, flákáme, ale nechlastáme. Ne? Aspoň já v pohodě.
B.
|
|
Bohouš
|
|
|
|
|
Ahoj, já taky v pohodě, tak doufám, že se po víkendu ozve i Peťule. Pokud vím, tak měli doma nějakou oslavu.
Líbo, fakt sis za ty roky abstinence nedala nikdy ani lok ?:???
|
|
Aneta
|
|
|
|
|
Ani rumovou pralinku, jednou omylem koňakovou špičku, ten zákusek.Ani Pito, nic.Když konec, tak šmytec, jako s láskou, proč něco zkoušet, umírala jsem, 4,5 % alkoholu v krvi, měla jsem být mrtvá, přežila jsem, najednou mně docvaklo, co jsem za hovado, jak mně ještě budou vnuci potřebovat, hlavně ten postižený,moc jsem se na sebe, na chlast nasrala-slušněji to nejde napsat-,a je to. Nemíním se k pití vracet, žiju hezky, v klidu,děti, vnuci se radují, co víc chtít.Jsem vážně nemocná, bez chlapa, vdova, bez peněz, a to mám chlast i v občance, Skleničková se jmenuju,a nepiju!Stojí to za to!!!!Tak jedem jako s medem.
|
|
Liba
|
|
|
|
|
Ahoj Aneto. Já osobně bych řekl, že Líba neměla ani lok. Ono je to totiž strašně zrádný. Sám jsem to poznal. Přestal jsem pít, třeba na měsíc a pak jsem si řekl že si dám jedno pivko. Dal jsem si ho a šel spát. V pohodě a klídku. No a druhej den jsem si řekl, včera jsi to KONTROLOVAL, dal jsi jen jedno pivko, dej si zase jedno, nebo 2. Dal jsem si 2 a měl ještě chuť. A vždyť je pátek, tak si ještě 2 dám, a pak zkončím. A většinou nezkončil a rozjel několika denní tah, kterej končil příšernou kocovinou a depresemi.
Taky jsem řešil, jestli se do konce života nenapiju ( je mi 25 takže snad to ještě bude dlouhá doba). Například, až budu slavit 50-tku, pokud se jí dožiju. Budu pít? A je to důležitý? Ne. To jen moje závislost vytváří další důvody a problémy, proč se napít. Neposlouchám to, neřeším to, snažím se, aby pro mě chlast přestal existovat
Důležitý je být v pohodě teď. Teď jsem střízlivej, nemám deprese, kocoviny a můj život nabral nový lepší směr. A co bude, to se uvidí. Ale dneska a zítra budu střízlivej. A to si opakuju každej den.
Jinak je to měsíc a 2 dny co jsem se nenapil. A celkově je to už přes sto deset dní, kdy jsem měl jenom ten jeden 3 denní alkoholovej úlet. Škoda, kdybych tenkrát ty 3 dny nepil, mohl jsem už slavit stovku dní bez jediného piva či něčeho jiného.
Ale co, makám na tom od znova. A nezaložil bych tento blog, kterej aspiruje na blog s nejvíce příspěvky. Teda halvně díky Peťe a jejímu pití s kterým valčí. Třeba to někomu pomůže, zbavit se démo. Snad nám všem, co jsme se rozhodli to řešit.
PS: Nejvíc mě dostávaj reklamy na chlast v televizi. Taková lež, kdy ukazují jen tu část, kdy to nepůsobí problémy. Bav se s přáteli, i chlapi mají své dny. Jó já bych jim natočil reklamu, jak to vypadá, když mám svý dny. To by jim klesly tržby, protože nikdo by asi nechtěl být takový hovado jako já.
Tak mnoho sil, je to ale jenom o Vás. Nepřítel je jen tak silný, jak my jsme slabí.
|
|
Honza
|
|
|
|
|
Krásnš jsi to, Honzo , napsal a je fajn, že nepiješ !!!Když čtu Tvoje první příspěvky a ty poslední, tak jsi na sobe tak zapracoval !!! A je to poznat i podle stylu , obsahu a slohu Tvojich prispevku !!! je fakt, ze tvoje forum nas chytlo docela dost, dost se nas v tom naslo !!Taky se držim hesla dneska se nanapiji. Ale je to hrozny , tech lakadel, ted si toho vsimam vic nez driv... ACH Jo !!!! Ale konec vzdychani a NECHLASTEJME !!!!!
|
|
Aneta
|
|
|
|
|
Život je hajzl, viš to?
Nasral mi na hlavu, řekl sníš to!
Já na něj ne, sněz si to sám,
a od těch dob si sním povídám.
|
|
Honza
|
|
|
|
|
Honzo, rodiče asi musí být šťastní, že se Ti ted dobře daří !!!Je jasný, že to musíš dělat především pro sebe, ale utrčitě i pro ně !!! Už jsi to někdy vydržel tak dlouho ??? nebo jakej máš rekord ?
|
|
Aneta
|
|
|
|