Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...30313233343536...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 8 měsíce  
Já jsem včera napsala, že jedu na vinobraní a už jsem byla rozebrána, že nemám motivaci, že chci pít atd. Že se nechci vzdát oslav....to je myšleno i oslav třeba mojí staré babičky, kde nepil mimochodem nikdo.Já nevím, čím jsem pobouřila já Radku, ale já ani v nejmenším nepsala, že se chystám pít. Ani skleničku. Radši si asi příště nechám svoje myělenky pro sebe.Pro mě je hlavní, že nepiju a cítím se dobře.
Aneta

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Vinobraní je fajn, tam člověk nikomu nemusí vysvětlovat proč je v jednom kuse ožralej, i kdyby to bylo už od rána. Jiný rozumný důvod, proč na něj jet, mě ale nenapadá.
Pavel
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž Narozeniny: 11/30

Libko, dobré ráno. Přesně je to tak, jak píšeš. Bilance jsou fakt smutné. Jestliže jsou nějaká sociologická data v tomto ohledu, tak se říká (s úsměvem), že z chlastu se vyvlékne jeden ze sta. Můžu být ta stá, ale nemusím, že ano.
Nemohla bych dělat tu práci, jako Ty, nemohla, ani omylem. Tobě někdy nedocházení slova vysvětlení? Součást dobrovolné léčby by měla být i dobrovolnická práce na uzavřeném oddělení, kde jsou umístěni ti, kteří se propili do demence. Tam není třeba co vysvětlovat. Ale to je náhoda, že se někdo na tom odděleni ocitne, většinou než se tam dostane, tak zemře.
Fakt Tě obdivuju čím dál víc.R
Radka1
Gold Boarder
graphgraph

Pavle BINGO! Lépe bych to neřekla
Radka1
Gold Boarder
graphgraph

Každý máte svou pravdu ? Ale nevím, co udělala paní / nebo slečna / tak hrozného, že jste ji tak rozebrala. Pokud vím, tak abstinuje/tak to alespoň píše / a děti, řidiči a nemocní lidé taky nebudou namol. Tak proč zrovna ona ? A co třeba, až ji někdo pozve na svadbu ? Tam se taky všichni s prominutím ožerou. Je snad na ní, aby nepila, ne ? A co vánoční trhy např. svařák na každé rohu ? Taky nechodit ??
Eva

Milá Evo, v jednom příspěvku se mě slečna/paní zeptala, co mi radíte?, tak jsem poradila. Také napsala, že má chuť si dát alkohol, dále to nechci komentovat.
Jestliže má chuť, nechť "jede" na vinobraní a nevzdává se v životě ničeho.
Je to její chuť, její život, její právo. Já nemohu někomu radit:" Jasně jeďte na vinobraní a uvidíte." To bych si plivla do obličeje. Nemám právo nikoho rozebírat, rozebírala jsem spíš sebe, jak to funguje u mě. Ale moje právo je říci svůj názor. Tím spíš, že tento web je určený pro alkoholiky a já alkoholička jsem.
Sem dávají příspěvky také lidé, kteří s alkoholem mají sakra zkušenosti a vědí co bude následovat, jaká jsou případná rizika určitého chování. Ty rady jsou myšleny velmi dobře a je určitě dobře že se lidé i třebas zlobí za ty pravdy.
Vím o čem je vinobraní.
Radka1
Gold Boarder
graphgraph

Už mě neprobírejte, hlavní je, že nepiju. Bude hezký den, čeká mě celé odpoledne na kole...!!!
Aneta

Radko, já ale nepracuji s alkoholikama, momentálně jsem pomocná kuchařka.Jen sem tam až moc píšu, nebo mně někdo volá, AA, dělám to zadarmo, zatím ráda, a slova, argumenty, mně zatím nedošly,jen jsem někdy unavená z těch lží, keců, výmluv.......
Liba

Všechny Vás moc zdravím. Koukám, jak se to tady během týdne rozjelo. Příspěvky Radky, Líby a Květy jsou opravdu ze života, z vlastní zkušenosti. Mám příspěvek na str. 22, byla jsem na léčení pětkrát. ( OT: Radko byla jsi v Bohnicích na 7 nebo 8 ?)
Mám teprve 11 měsíců čisté abstinence, ale jak píše Radka: něco se zlomilo, uvědomila jsem si, co ztratím a že ještě nechci umřít. Všem,kteří se pokoušejí abstinovat sami doma přeji hodně síly, ale máte to opravdu těžké, myslím, že psycholog může pomoci.
Jinak v 10 večer na českém rozhlase 2 dávají moc pěknou četbu na pokračování o alkoholičce a její cestě do léčebny, je to přesný, tuhle léčebnu jsem zažila na vlastní kůži ( často se směju, jak to znám, co bude následovat ).
Tak klidný a střízlivý víkend, já svištím do traktoru, musím svozit poslední balíky sena a přehnat koníky na novou pastvinu.
Irena
Senior Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: Plzeňsko Narozeniny: 03/04

Krásný den, Ireno.
Byla jsem dvakrát na 8 a jednou na 7. Proč, je něco nového? Slyšela jsem, že je Dvořák vážně marod, úplně se bojím ptát, jak na tom je.
Gratuluju k 11."narozeninám". Je to zpočátku těžká cesta, ale čím je delší abstinence, tím, snáz to člověk zvládá a lépe se dýchá, viď. A Ty píšeš teprve. Jen Ty sama určo víš, co úsilí a odříkání to znovuzrození stojí. Jo, v deset si rádio naladím. Díky za typ.
Radka1
Gold Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 04/09/2010 15:03 Provedl: Radka.

Stránka: 1...30313233343536...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter