Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...32333435363738...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 8 měsíce  
Taky moc zdravím, Líbo, ale koukám, že se nám z fora uplně vytratili chlapi ????
Aneta

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Jo, mužský jsou líný psát!A nejsou tak ukecaný.Ale chybí tu mužský názor,oni mají to myšlení trochu jinačí, než my.Vypadá to, jako kdyby v Čechách chlapi nepili, jen ženský!!
Liba

Zdravím. My jsme tady a střízlivě to pozorujem, jak se holky hašteříte kolem vinobraní. Jestli bude pít, nebude atd. Mě osobně je to jedno jestli tam jede. Jen je důležitý, jak se vrátí. Buď střízlivá nebo s výčitkami. Ale to je jen na ní. Ona si musí vybrat jak chce pokračovat.

Nemůžeme přeci ignorovat všechny akce kde se pije. Alkohol tu bude, jen tu není pro nás. Ať si ostatní klidně dají a opijou se. Já je budu střízlivý pozorovat a říkat si: Jo takhle jsi asi vypadal a mnohdy ještě hůř.

Nemám pocit že jsem divnej ve spočelnosti, kde jsou všichni opilí, spíše jsem na sebe pyšnej, že jsem již dlouho nebyl a že se nebudu muset již stydeť za to, co pod vlivem vytvořím. Spíše mi vadí, že mnoho mých přátel neumí trávit jinak volnej čas, než tím, že se ožerou. Je pátek, jdou chlastat, sobota chlastat, není co dělat = chlastat. Dělal jsem to stejně, teď hledám něco víc.

Tak nechlastejte - zítra jsou to 2 měsíce co jsem naprosto střízlivý a za posledních cca 150 dní jsem měl jenom jeden 3 denní tah (to mě mrzí, ale zase bych tady nezaložil to fórum, takže to možná byla pozitivní síla). To už jde, ne?
Honza

Honzo dík. Takhle přesně si to myslím já.Alkohol nám nikdo z cesty neodstraní a je jenom na nás, jak obstojíme.
...momochodem jedeme na motorkách a funguju jako řidič, a to jsem si nikdy nelajzla !! Takže taková menší nevynucená pojistka. Ale dost už bylo vinob....
Aneta

Ahoj všichni,
taky jenom nakukuju a čtu si příspěvky ostatních. Já budu mít příští týden dva měsíce. Žádnej velkej výkon, ale bez dvou měsíců by nebyly 3 měsíce, 4 měsíce... Dokonce už mám taky za sebou akce, kde se hondě pilo. A udržel jsem si čistý štít. Nebylo to ani tak těžký, ostatní si za chvilku zvyknou a neprudí. Zrádný mě přijde můj pocit, že je vlastně všechno v pohodě, že nepít se dá, že to není tak těžké ustát. A když není tak těžké nepít vůbec, o kolik težší může být pít jenom kontrolovaně ne? To přece musím zvládnout taky ne? Právě že asi ne. Tady tuším zradu. Do žádných pokusů jsem se nepouštěl. Ale cukání bylo. Dej si jedno, vždyť máš na to aby jsi to ustál ne? Zatím to držím na nule, protože tuším, že bych to neustál. Ale cukání je. Ne proto, že bych měl neodolatelnou touhu, ale proto, že mám pocit, že už jsem vyhrál a mám to pod kontrolou. Podle všeho, co jsem setu dočetl, je to velkej omyl.
Mějte se.
Bohouš

Žádný alkoholik nesmí pít kontrolovaně, nejde to, zkušenosti s tím jsou, není to možné, bleskově spadne znovu do starých kolejí, a jen je naštvaný, že zahodil ty dny nepití, začíná znovu, prý je to těžší.
Liba

Ahoj všichni.
Jasně Květuš, že si pamatuju holky. Kde diskutujou, jsou tady vůbec? Nestíhám sledovat všechny disuze.
Libuš, máš úplnou pravdu, pít kontrolovaně se nedá. Vlastní zkušenost. Poprvé mi to vydrželo docela dlouho, ale každá další recidiva přišla rychleji a byla horší,na "svých" 4 litrech vína jsem byla po týdnu.
Co Péťa, dlouho se neozvala.
V sobotu jsem tady psala o příjemném dni, ale v neděli jsem při vedení kobyly šlápla do díry na louce a kotník mám jako meloun. No, jeden problém při abstinenci totiž mám,docela jsem přibrala, takže je vlastně štěstí, že jsem si tou váhou kotník nezlomila .
Jinak všem další střízlivé dny a v 10 večer si pusťte Český rozhlas 2, četbu na pokračování,stojí to za poslech. (předešlé díly jsou v archivu).
Irena
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: Plzeňsko Narozeniny: 03/04

Ahoj lidi,
tak jak se daří? Já mám za sebou dva měsíce. Je to super, nevypil jsem ani kapku, ale že bych byl za vodou, to se asi říct nedá. Dneska mě překvapil sen. Něco jsem o tom tady četl, ale popravdě řečeno, moc jsem tomu nevěřil. Ale přišel. Byl jsem s kamarádama (t vom snu) a nechal se ukecat. A byl to požitek, ty první doušky, ten pocit, když to přišlo do hlavy... Neměl jsem ani špatné svědomí (v tom snu), byla to jenom jedna sklenička, tak co...
Byla to podpásovka, ale co se dá dělat. Asi se s tím musí počítat a nějak to přečkat.
Tak se všichni držte a občas něco napište.
Bohouš
Bohouš

Ahoj taky,
Bohouši moc gratuluju, jen tak dál, děláte to pto sebe i ostatním dodáváte chuť začít žít lepší život než-li jen ,, pořád myslet na to jediný,,. Když se mi zdá něco co bych nechtěla dělat, tak jsem hrozně ráda, že to byl jen sen.

Anetko, bezva,děláte to pro sebe a je fajn, že tu píšete, snad to bude motivovat i Péťu.

Honza je taky určitě OK.

Ifko, jak se daří?

Irenko, Hanka i Ivlika se odmlčely, věřím, že jsou holky v pořádku a třeba se někdy ozvou. Taky bych velice ráda věděla o Radimovi, ale je to jen na nich jestli se ukáží, jako na nás všech ostatních. Teď co máš nemocnou nožku to jednoduchý doma nemáte, tolik práce, můžeš ale víc rozjímat. Dostaneš se v tomto stavu na společná setkání, která ti pomáhají? Pa, K.
Květa
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 08/24

Květuško ahoj, já si každý den čtu příspěvky, jsem pořád tady)))s Váma všema a bojuji. Už necinkám s obchodu s lahváčema, tak zatím jsem v pohodě...na ty moje 4 pivka)se snažím tak nějak nemyslet. Stalo se, že tady byla návštěva, uvařila jsem oběd a já mlsně a automaticky chcela dopít nenačatá piva k obědu, co se nevypilo, tak automaticky jsem bilancovala kolik jich zbylo a brala otvírák...najednou jsem si uvědomila, že vlastně už nepiju, tak jsem je nechala, ale zaskočilo mě, jak automaticky jsem si málem nalila.
Krásný slunečný den všem, pá))
Ifka

Stránka: 1...32333435363738...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter