Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...33343536373839...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 7 měsíce  
Ještě jsem zapomněla dodat, že piju hodně zázvorový , nebo zelený čaj a dost kafuji, ale to neva a taky začínám hubnout- což je supr, když jsem pila pivo, tak to jsem jaksi nehubla. Musela jsem omezit i recepty na chleba v domácí pekárně, protože mám jeden bezva recept na pivní chleba, ale mám obavy, že by pivo skončilo jinde, než v chlebu, tak ted´ peču chleba s meltou.
Ifka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj Ifko,
jsi perfektní. Z tvého příspěvku září věta: ,, najednou jem si uvědomila, že už nepiju,,. Nevím, zda si uvědomuješ, jak jsi úspěšně zabodovala. I když stará automatika ještě stále funguje, v hlavě máš už také něco dalšího - nového, pěstuj to jako nejvzácnější kytičku, je to tvůj poklad, který ti nikdo nemůže vzít.
Trochu jsem se zasmála, jak píšeš, že už necinkáš v obchodu s lahváčema.
Tady na fóru si někde abstinující ( Irena, Ivlika a Pavel povídali, jak vypadal jejich nejlegračnější den, kdy se ještě honili za alkoholem, škoda, že si nepamatuju, kde to je, to jsem se smála s nimi.
Je děsně bezva číst - vědět, že to jde
Květa
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 08/24

Ahojky všichni .Konečně se můžu zase zapojit.Měli jsme problémy se sinálem a nešel internet ( no,co bych taky chtěla, u nás na "samotě u lesa").Já jsem měla typický alkoholový den dost drsný.Zaprvé jsem hladinkář,takže jsem musela mít pití denně a za druhé jsem ho potřebovala hodně.Vlastně jsem pila v té poslední fázi 24 hodin denně.Problém byl s tím: jak to koupit,jak to dostat domů,kam to schovat.Bydlíme na polosamotě,nejbližší obchod 3 km a ještě se tady všichni znají,takže to všichni věděli ( já si samozřejmě myslela,že jsem hrozně nenápadná).Když jsem obešla oba malé krámky,nezbylo,než si jít pro zásoby do hospody.Když mi vzal manžel klíče od auta,jezdila jsem si na kobyle s baťohem.Nechala jsem ji u krámu,nakoupila si a cestou domů přemýšlela,kam to schovat.Nechávala jsem to třeba v lese,pár metrů od baráku a pak to nemohla najít,nebo jsem měla super schovku za křížkem v zatáčce kam nebylo vidět a bylo to hodně zarostlé,nikdo tudy nechodil.Jednou se mi povedlo schovat si tam 3 dvoulitrovky vína a když jsem si pro ně šla,slyšela jsem hlasy.Trampové si krátili cestu našli to a hulákali :" Ty v..e. to je super zásoba,berem". V tom okamžiku mi bylo na umření.Ale to patří spíš do kategorie komickáých. Ve skutečnosti to bylo hrozné.Hlavně pro moji rodinu,manžela,dcery.Prodělala jsem alkoholovou hepatitidu,z břicha mi tahali 15 litrů vody,úrazy ani nepočítám.Ostuda.A stejně mě to neodradilo.Teď abstinuji krátce (od 5.10.09),ale je mi v tom tak dobře,až se toho někdy bojím.
POZNÁMKA: Ačkoliv tlačítka úprav a emotikonů nejsou zobrazena, je možné text formátovat pomocí přímého zápisu tagů.
Irena

Junior Boarder

Tak to je pouze malá historka z " veselého" alkoholového života.
Irena
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: Plzeňsko Narozeniny: 03/04

No jo, s chlastem byla i sranda.Já, pečlivá hospodyňka! jsem nakládala bowli!Kombinovala ovoce, cpala do lahví, zalévala vodkou, těšila se na slavnostní okamžiky, až přijdou děti dáme si hogo fogo nápoj se šampáněm....Práce celé odpoledne, cucla jsem si vodky, a bylo to!Slina, chuť, tak jsem otevřela první pracně zavřenpu skleničku, do půlnoci jsem vše snědla, spadla jsem a měla bouli na čele.Fuj.
Liba

Ahoj, taky jsem se styděla si kupovat pivo ve vesnici. Jezdím nakupovat všechno do města, ale pivo jsem z města často netahala a to proto, že když jsem si všimla jak z pravidelných 2 kusů dvanáctek přecházím na 4 lahváčky,-skoro denně, tak jsem vždycky ve měste měla takový ten blažený pocit, že teda dost a nekoupím ho a hotovo. Pak jsem přijela domů, zahrádka, v létě bazének, večer grilování, na podzim podzimní utichání a ta krása kolem, a já bych si tak ráda v klidu sedla a k tomu otevřela pivo a byla navrcholu blaženosti...a tak tradá do večerky. Máme tady dva malé obchůdky, tady na vesnici chlastá skoro každý, mimo mého muže a pár starších dam kolem 70tky.Jinak to vidím všude, naproti otevřeno do chodbičky a rozlívá se slivovice, pohoda, děcka blbnou, sousedi pravidelně koštují...To jsem odolala na pozvání, proto tu nemám ani moc kamarádek, vlastně žádnou.Kámošku mám z bývalé práce,ta pije taky, jednou týdně, někdy 2x, ale vodku a je jí 23let.Nedávno jsem s ní byla na kávě,tak jsem jí říkala, jak jsem se rozhodla dát sbohem pravidelné konzumaci piva. Tak říkala, že by ze sebou taky něco měla dělat.Naposledy se prý na zábavě pozvracela přede všema u stolu z chlastu, a to je hezká holka, fajn holka a hrozně se spolu vždycky zasmějeme,hlavně v práci , protože já jsem takový trdlo ze zastydlou pubertou, a jsem pro každou blbost. Taky jsem si všimla, že pokaždé, když hlásí vesnický spam nějakou akci pro děti, at´ je to třeba hasičský den pro děti,nebo jiná akce vysloveně pro děti uspořádaná a PRO DOSPĚLÉ zajištěno občerstvení PIVO---proč to na děstkých akcích je, a ještě se nato vysloveně v místním rozhlase upozornuje?!Hlásí se PIVO TAM BUDE.Přijde mi to zbytečný, a chlast je všude, kam se podíváte.
Květuško děkuji za pochvalu.
Jsem ráda, že jsem tady s Váma ze všema v kontaktu a vážim si toho.
Ifka

Tak a je tu sobota. Proběhli dva pátky a můžu hrdě hříci že se držím. Občas je to na hovínko, ale uvidíme. A co Vy?
Honza

Honzo, vše chce čas, hovínka se ztratí!Alkoholikem jsi se taky nestal hned!Ta trpělivost!!Vydrž!
Liba

Péťo, jak se daří?
Ifka

Taky jsem si už mockrát vzpoměla , co je s Péťou !!!! Tak jestli nás čteš, ozvi se, když se Ti bude chtít !!!
Aneta

Ahojky, dlouho jsem to tu ani nečetla, skončilo mi to zkouškové, tak jsem začala chodit cvičit pilates, po večerech čtu motivační knížky(teď třeba výbornou 7 návyků opravdu efektivních lidí, doporučuju, myslím že jako dělaná pro alkoholiky, kteří potřebují především tu motivaci do života než jen prosté:"dnes si nedám"), teď jsem se zapsala na čtvrtletní kurz herectví...někdo tu kdysi psal, že si potřebuje zaměstnat mozek něčím jiným, u mě to funguje....navíc v práci jsem na říjen dostala pár zodpovědných úkolů jako třeba kompletní organizace divadelního představení pro 400 lidí a setkání managementu několika regionů....ani si nemůžu dovolit byť jen jeden den vypadnout z tempa, navíc mě to všechno moc baví....ano, zabavit se na 100%, to je myslím to, co u mě funguje....zatím je to "jen" 14 dní...ale pro mě je důležité i to, že za těch 14 dní už párkrát chutě byly, všichni kolem mě teď popíjejí a kupují burčák(na ten tedy chuť nemám, toho bych musela vypít moc litrů a z té představy je mi teda fyzicky zle:)), ale je tu ta chuť si koupit svůj litr a půl bílého....ale pokaždé jsem odolala, vybavila si sebe večer v posteli s knížkou nebo pěkným filmem a vybavila si ráno, kdy je člověk krásně odpočatý a plný síly do dalšího zajímavého a přínosného dne...

a jak se držíte vy holky? přícházejí nějaké krize?
Péťa

Stránka: 1...33343536373839...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter