Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...34353637383940...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 7 měsíce  
teď je sice víkend a já jsem celý víkend sama, ani spolubydlící tu není, takže teoreticky volné pole na to se v klidu opít(to zní hrozně, ale je to tak).....ale já nemám chuť, od rána vařím a peču, zkouším nějaké nové recepty(sice jen pro sebe na celý týden, ale i to je taková tvůrčí zábava), odpoledne uklidím a roztřídím šatník, letní věci poputují do sklepa a protřídím co tu mám na podzim, zimu(mám oblečení několik skříní, takže co nenosím odvezu v pondělí do komise do jednoho obchůdku), pak tu mám hromadu časopisů za poslední měsíc(mám předplacenou Elle, Marianne, Marianne bydlení, InStyle), neměla jsem čas to ani prolistovat, tak se na to taky těším...a pak mám stažených pár zajímavých filmů(miluju evropskou kinematografii a trochu nezávislá dílka a mám v tom taky docela resty) a od šéfa jsem dostala knihu Manažerské příběhy, tak si ji chci přečíst(řekl mi, že vidí, že jsem schopná a že mám touhu na sobě pracovat, to mě strašně potěšilo, že si toho na mě všimnul, je to hodně všímavý člověk)

mě třeba takový víkend vyhovuje víc než být někde mezi lidma, teda ne pořád, ale většinou ano, takže v tom mám výhodu, že se sama umím zabavit a netrpím....
Péťa

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

péťo, to je super,jak jsm pochopila, tak 14 dní abstinuješ....skvělý !!!! byla jsi u nějakýho odborníka nebo jsi to zvládla sama ??? každopádně Ti fandím !!!_
Aneta

Anet, ano, 14 dní vzorně abstinuju a zdárně odolávám a odmítám alkohol, včera jsem byla na večeři s kamarádem, bylo to degustační menu a v ceně láhev výborného Merlotu a nedala jsem si ani kapku a poprosila radši o další vodu a jsem moc ráda, už se znám a vím, že jedna sklenka pro můj organismus něco znamená, i když nepokračuju v tom večeru v pití, tak chuť na alkohol posílím a pak je celý týden ta chuť povzbuzená a akorát si to dělám těžší, takže je lepší si nedat ani kapku, dokonce jsem přestala i používat parfémy, kterých jsem měla slušnou sbírku a raději jsem je rozdala, ne snad že bych je chtěla vypít:))ale aby s tím alkoholem raději to tělo nepřišlo do styku v žádné formě(možná je to hloupost, ale pro jistotu)

Za odborníkem jsem nebyla, pokud to ale sama nebudu zvládat, tak tam pošupajdím hned...zatím mi to jde samotné a zůstávám motivovaná....občas sem napíšu jak pokračuju
Péťa

Děkuji za radostnou zprávu, napiš, držím palce.
Liba

Péto, tak to je fajn, mám radost, že se Ti daří.
Všem přeju hezký den ...tak jsem si zasmajlíkovala-čuuus
Ifka

Péťo, já věděla, že to ve Vás je, přeji hodně a častá pohodová rána, gratuluji.
Anet a Ivuš, jste taky skvělé, ale to vy víte
Květa
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 08/24
Poslední úprava: 28/09/2010 09:26 Provedl: Květa.

Zdravím. Tak Peťo hodně sil. Abych řekl pravdu, moc jsem na tebe nesázel. No uvidíme.

Jinak já za pár dní (10) budu mít za sebou 3 měsíce. Je to ale boj. I když teď už je to lepší, ale hlavně když přijdou deprese, tak ta chuť je.
Honza

Peťo, zdravím Vás. To jsem ale moc ráda, že jste v pořádku, stále jsem na Vás myslela. Skoro každý den. Pořád jste nepsala, co bylo naposledy, tak to bylo hodně špatné. Spadl mi kámen ze srdce, nevím proč ale brala jsem ten Váš "skluz" dost osobně. Tak to mě tedy hodně těší, že jste v pohodě. Jupíí
Radka1
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Ráďo, tak to mě mrzí, že jsem vás v myšlenkách tak neblaze pronásledovala...tak já se pro jistotu budu občas ozývat, jak na tom jsem:)
Dneska byla krize, když jsem jela z práce, zítra volno a já opět žádné plány s nikým, potřebuju dočíst knihu a vyžehlit horu prádla a vystavit nějaké aukce na Aukru, takže jsem nic s nikým nenaplánovala....takže jak jsem tak jela domů tramvají, opět kolem několika vinoték, tak mi ten čertík na tom rameni celou cestu seděl a říkal:"Petí, tak zítra volno, dáš si večer, zítra se z toho oklepeš a jedeme dál,ne? Však se podívej, všichni mají zítra volno a nakupují alkohol....", ještě jsem nakupovala jídlo a zase procházela kolem alkoholu....no ale teda ustála jsem to, trvá to jen a pouze tu kritickou chvíli, kdy odcházím z práce a než dojdu domů....pak doma už je to v pohodě, dám si sprchu, čtu si, něco hledám na internetu, něco stahuju, prostě už na ten chlast pak vůbec nemyslím a nepotřebuju ho....takže já mám tady v té cestě z práce domů tu achilovku a musím to vždycky nějak přetrpět tu půlhodinu a snažit se ty myšlenky po tu půlhodku plašit co to dá....
no nic jdu spát, chci vstát brzy....ta střízlivá, vyspalá krásná rána jsou něco skvělého, a to jsem dřív i za střízliva rána nesnášela, teď je vnímám úplně jinak....ono totiž abstinující alkoholik spoustu věcí vnímá jinak než většina lidí, líp, barevněji, dokáže se víc radovat z maličkostí, nemyslíte?

dobrou noc a zítra krásný střízlivý svátek:)
Péťa

Dobrý, střízlivý večer. Tak jak pak se všichni máte? Bohouš se dlouho neozval, atd...
Honza

Stránka: 1...34353637383940...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter