Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...35363738394041...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 7 měsíce  
Chtěla jsem se zeptat Anety: jak jsi zvládla to vinobraní nebo co to bylo za akci tenkrát?
já dnes MUSÍM jet na víkend k rodičům na Burčákové slavnosti, musím tam jet, protože mi máma volala, přiletěli s tátou z Asie kde byly nějakou dobu a chtějí mě vidět, přijede sestřenka s miminkem(bydlí taky v zahraničí) a chtějí mě tam vidět a dalších x příbuzných....všichni chodíme tradičně na ty burčákové slavnosti, všichni popíjí, tak doufám, že to nebude moc velké peklo nepít, jsem naprosto rozhodnutá ani neochutnat, to vím že nemůžu si ani cucnout, jinak v tom frčím znovu a tři týdny abstinence v háji...ale bojím se, že na to budu neustále myslet a vůbec mě to neláká tam jet....
Péťa

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Peťo, přemýšlím, co bych Ti ohledně vinobraní poradilo, jenže mě nic světoborného nenapadá, než to starý známý " otřepaný " prostě neochutnat ani skleničku. Já vím, nic nového pod sluncem, a mám pocit, že máš fakt z toho strach. Kdyby to nebylo na přání rodičů atd. ty okolnosti, co popisuješ, tak bych Ti asi poradila jedno, nejezdi , protože mám pocit, že to tak sama cítíš, že je to velké riziko !!
Já to měla možná jednodušší, protože mi burčák nikdy nechutnal a nepila ho, a toho vína / co mi chutná /, tam teda zas moc nebylo. Spíš všichni popíjeli burčák, no a můj partner pivo / na vinobraní ...!!! /
No, přeju Ti, ať to zvládneš, radou jsem Ti moc nepomohla, tak Ti o to budu víc držet palce,ať to dobře dopadne.
Hlavně, aby Tě nějak Tvoje okolí nepobízelo , zkus nějakou výmluvu, proč nemůžeš.
Drž se a dej vědět !!!!
Aneta

Zdravičko.

A co Petro, říci rodičům pravdu, že máš problém s pitím a že se to snažíš řešit? A pak už by s tebou asi nechtěli jít na burčák párty ale možná by jste si promluvili a tobě by to asai pomohlo víc.

Mě třeba pomohlo, že jsem požádal o pomoc rodiče. Prostě jsem přiznal, že jsem narazil na problém, kterej už mi přerůstá přez hlavu. A zatím nepiju.

Jinak ale hodně štěstí a vůle.
Honza

Nějak to tu utichlo. Doufám že se neopíjíte.

Já mám za 3 dny 3 měsíce bez pivka a čehokoliv jiného. Tak jak se držíte vy?

Honza
Honza

Honzo, je to dobře, že jsi se svěřil rodičům.A jeď, utíká to, mně by nikdy nenapadlo, že budu žít skoro 7 let bez kapky alkoholu, a jde to bezva.
Liba

Tak co, Peťo, jak je ??? Myslela jsem na Tebe , jak jsi to zvládla.!!
Aneta

Ahojky, jsem v pořádku:) přijela jsem od našich včera v noci a pondělí mívám v práci hodně náročné, tak jsem se dostala na net až teď. Bylo to ale náročné, protože všichni kolem mě byli lehce přiopilí, měli takovou tu super náladičku a pohodu a já se jen držela a snažila si nedat taky, tak jsem hodně hlídala sestřenčino miminko, v jeho přítomnosti bych se nenapila, aby ze mě chud´átko cítilo chlast, to bych opravdu nedovolila, takže jsem drandila s kočárkem a už se těšila do práce a na pracovní týden, kdy mám teď spoustu aktivit, já se zkrátka musím neustále něčím zabavovat a nenudit se a neposedávat...
Péťa

teď se nevyjadřuji k problému,ale co by vysokoškolák tam sázíš teda hodně pravopisných chyb
o tématu napíšu později musím se zaregistrovat ahoj Petr
petr

Pracuju mezi samýma vysokoškolákama a tak bych Ti přála vidět, co bohužel dokážou napsat za chyby...hlavně teda Ti mladší. To jen tak na dokreslenou bez mého komentáře.

Peťo, jsi super, určitě máš radost po víkendu.........!!!
Aneta

Petře:)))
já tam nevidím pravopisné, ale syntaktické a dost i morfologické, kterých se nedopušťuji například v pracovní komunikaci, tady ale komunikuji hovorovým stylem, stejně jako mluvím třeba s kamarády:)
co si myslím o lidech, kteří mají potřebu upozorňovat naprosto mimo mísu na syntaktické chyby, to asi nemusím rozepisovat neb je to z mého postoje asi jasně patrné:)

Anetko, děkuji, dobrý pocit z víkendu mám, teď je mi sice docela špatně, protože jsem nějaká unavená a to počasí mi taky moc nedodává, ale vím, že zase bude líp:) (pardon, že nepíšu také a lépe, ale nebudu si hrát na učitelku českého jazyka:)
Péťa

Stránka: 1...35363738394041...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter