Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...38394041424344...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 11 měsíce  
Péťo jste v pohodě? Jak se Vám daří? Co studium? A vůbec, co studujete..úplně jsem se zapomněla zeptat. Co lidi okolo Vás, neprudí? Co děláte ráda? Co vážná hudba, zajímá Vás? Nebo hudba tak 70.let? Co Joe Cocker?
Radka1
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Libko, přesně tak. Ze začátku se člověku zdá, že existence bez alkoholu je ve společnosti, kde se chlastá i při zcela běžné a bezdůvodné příležitosti, zcela nemožná. Ale není to nic nemožného, jen chovat se běžně a místo alkoholové tekutiny ve sklenici mít tekutinu jinou. To je vše.
Radka1
Gold Boarder
graphgraph

Ráďo, teď jste mě zas dostala....
ad studium: studuju ekonomii, dřív jsem studovala matematiku,. ale nechala jsem to...
hudba:momentáně miluju Lascia ch'io pianga, ale v interpretaci od Kožené nebo od Jarouskyho....
Cocker ano....aby ne, že? vy mě znáte Radko!)
Péťa

no teda matematika - fyzika - úžasný věci. Já jsem dělala obor Hospodářská politika a správa na Masaryčce.
Jaroussky - to je můj miláček, opravdu. Je to fenomén, pojem, má úžasný hlas, charisma. Jeho arie z Vivaldiho když slyším, je mi moc dobře...
Radka1
Gold Boarder
graphgraph

o fyzice jsem nepsala, ale to je mé velké hobby, hlavně astrofyzika, časoprostor a černé díry, Stephen Hawking, kdysi jsem usilovaa o NASA program pro studenty, ale selhala jsem kvůli angličtině

Jaroussky je opravdu fenomén, to máte pravdu, to musí být fakt dar, to se nedá natrénovat, zároveň to chce i odvahu takto zpívat, spousta lidí to asi spíš odsoudí

Radko, co posloucháte Vy? a co vás baví?
Péťa

Rádi, tato je dokonalá
www.youtube.com/watch?v=WX83BSR0mug
Péťa

Jen Tě Peťko zdravím, je to bezva pocit, že někde někdo sedí, píšu si s ním, hned tu zprávu má.Já měla dost těžkou noc, mladý se opil, dcera se synem přišli ke mně spát, asi v 1 hod, nemohla jsem usnout, a chystám se zeťovi říct jasně, že nedovolím, aby můj vnuk vyrůstal v rodině alkoholika.Pije častěji a dost.
Liba

Libi, chápu, ty z pozice alkoholika moc dobře víš, jak je to těžké, jak jsou alkáči nespolehliví a přitom je těžké jim pomoct, když sami nechtějí....s mladým jsi o tom mluvia? jak se on k tomu staví?
Péťa

Jasně, že jsem s ním mluvila, několikrát.Vše přizná, brečí, dceru i vnuka miluje.....kluk je v pubertě,těžce to nese, poznám to na něm, dcera jistě taky, a to chtějí miminko,vtipní????Tak dnes budu zlá, mám mladýho ráda natolik, že mu řeknu tvrdé podmínky, antabus, bude omdlívat studem, hrůzou, nevadí,pak , když to nepomůže, léčebna.Nebo zařídím, že Zdenda nezůstane v rodině.Učí se dobře, nenechám ho zničit.
Liba

asi bych taky omlívala studem, ale je to potřeba!!on se musí stydět, to pomůže..pokud ne, tak ho nějak přesvědčit na léčebnu, vnoučka musíš uchránit:(
Péťa

Stránka: 1...38394041424344...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter