Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...39404142434445...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 6 měsíce  
a to miminko opravdu není dobrý nápad....to z pozice babičky radši vymluv, ženská na mateřské potdřebuje především oporu, podporu...si teda myslím(na mateřské jsem nikdy nebyla)
Péťa

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Líbo, Vy máte tak dobré zkušenosti s AA, tak proč Váš mladý nejde tam ?
Eva

On si zatím nechce připustit, že alkoholik je.Že má problém.Jemu by ten antabus zatím stačil, áčka může mít u mně kdykoliv, vlastně má je.A pracovně by normálně nestíhal chodit na skupinu.Nějak tu pořád někdo ryje, necítím upřímnost, co to je?
Liba

Libi, já v tom necítím neupřímnost, ono prostě fakt ty AAčka nejsou pro každého, to už spíš ten antabus, to se ošidit nedá...
Péťa

S mladým je to těžké, jako s každým, kdo si myslí, že tolik!!!zase nepije, ale vím, že alkoholikem je.Právě nyní ještě kope, je naštvaný na všechny,klasika.Musí zajít znovu na jedno!!!, bude se litovat.....znám to moc dobře.Ví, že mu můžu pomoc, odmítá to.Dceři jsem doporučila rozchod, budoucnost bude jen horší.Má je rád, ale chlast má radši.
Liba

Libi,
otázku - proč mladý nejde na AA, pokládáte za neupřímné rytí.

Přitom opakovaně radíte a AA doporučujete, každému tvrdíte, že mu tam určitě pomůžou pak rodinného příslušníka chcete posílat na antabus, k psychiatrum o nichž jste přesvědčená a nä veřejném fóru píšešete, že člověka jen cpou hrstmi léků.

Pokud někdo má špatné zkušenosti s AA, podnikáte proti němu kroky, jiné než kroky aa, nebo to jsou právě ty kroky?
O léčebnách tvrdíte, že se tam stahují kriminální živli, jiné opěvujete.

Nepřijde vám to zvláštní?
Alexis

Alexis, jste nějak mimo!O psychiatrovi jsem nepsala nic, léčebnu jsou nikdy neodsoudila.Naopak, mně v léčebně pomohli moc.Buď jste pomýlená, nebo, že by naschvál?Pomoc v AA má mladý doma, u mně.Na skupiny dojíždět nemá čas, je mimo , v práci.Anatabus mu můžu taky dávat já doma.
Liba

Jistě zvláštní jsou nová jména, útoky, a lži.
Liba

Péťo, omlouvám se, že jsem neodepsala, ale byla jsem hlídat mojí známé dětičky. No, dětičky - tři malé ďáblíky. Stále jsem se musela mít před nimi na pozoru, abych nebyla zmrzačená.
Přesně jak píšete, Hawkinga mám jako bibli, jeho autobiografie je moc pěkně udělaná a navíc nezpochybňuje nějakou vyšší moc a to je mě osobně na něm moc drahé. Pochopitelně to nemůže říci natvrdo, píše mezi tak, aby si každý domyslel, hlavně tak, aby nebyl vyobcován z vědy, ale to, co dokázal, za jakých podmínek, nemá obdoby...
Jinak moje hobby. Malba, stále něco tvořím - když mám ovšem chuť a náladu, když musím něco dělat pod tlakem, jsem z toho dost vykolejená a naštvaná. Jakože přijde kamarádka a povídá - hele potřebuju udělat něco zajímavého tak metr krát metr, ale do týdne.
Venku je strašná zima, jsem promrzlá, asi dám koupel
Radka1
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Libko - klídek. Je toho na tebe hodně, nechtěla bych být na tvém místě ani omylem. A řešit všechno to, co řešíš a pro kolik lidí jsi oporou, to by každý neustál. Já tedy určitě ne. Přeju ti moc, aby to všechno, co tě potkalo nabralo konečně ten správný směr. Aby himlhergotsakraelement mělas alespoň chvíli klid, který si zasloužíš.
Mám tě moc ráda. Však víš.
Radka1
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Stránka: 1...39404142434445...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter