Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...44454647484950...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 5 měsíce  
Zdravím. Ono mi moc nic jinýho nezbylo. Buď toho nechat sám, nebo se jít časem léčit.
Honza

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 5 měsíce  
Já toho taky musím nechat..... Jinak skončím blbě.....
Lenka

Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 4 měsíce  
Ahoj lidi, tak já se v tom stále plácám, teď je mi strašně, našla jsem si skvělého přítele, je vysoce postavený, krásný, chytrý, bohatý...za střízliva to bylo všechno pohádka, jenomže bylo teď u nás období vánočních večírků, on je ze stejné firmy jako já a já obrážela večírky po celé republice, Ostrava - Stodolní, pak pražský večírek, kde bylo několik set lidí....no a opět opilost, přebujelé ego, nadrženost...a já ho podvedla a přímo s výkonným ředitelem....a ten si to nenechal pro sebe...a včera mi přítel napsal, že jak se právě dozvěděl, tak že se "kamarádím" s více lidma a to dost intenzivně a že tohle není nic pro něj a že ho to mrzí, ale je konec...........

no a mě je fakt ultra bídně, měla jsem chlapa snů a navždy ho ztratila, kvůli chlastu....teď vůbec nevím, jak mám žít dál, nejhorší je, že člověk zkrátka ví, že si takto fatálně ten život posral sám...fakt se mi chce umřít...pít ne, jsem zase na nějakou dobu na ten chlast tak naštvaná, vím, že bych nic takového za střízliva neudělala ani náhodou...
Péťa

Mockrát jsem na Tebe, Peto, myslela.Musí Ti být hrozně. Ten chlast fakt cvičí s člověkem . Už jsi zkusila nejakou ambulantní léčbu ?
Aneta

Aneto, ano hrozně mi je, od rána jen bulím do polštáře a nenávidím se:(
Léčbu jsem stále nezkusila, vždy se dostanu do normálu a nepiju a pak stačí večírek a jsem zas jako jiný člověk(ale už nepiju sama doma - to mě nebaví, teď ráda chodím do společnosti, ale to se za úspěch považovat nedá že)
Péťa

taky si myslím, že u mě nebude stačit jen léčba alkoholismu, ale i psycholog a možná i sexuolog nebo něco takového, já totiž fakt mám i problém s tím, že myslím i za střízliva asi 90% času na sex, nemůžu se vůbec soustředit, nevím jestli je to nějaká hormonální porucha, nebo jestli je to prostě tím, že psychicky libé pocity prožívám právě při sexu, kdy je na mě obrácená 100% pozornost sex. partnera - vždy vysoce postaveného, staršího, atraktivního...otravuje mi to normální chod života... možná že ten chlast není tou příčinou, ale právě důsledkem toho, že se mnou něco není v pořádku...
Péťa

Začni psychologem / či psychiatrem / a to následující se bude od toho odvíjet.Dneska máš rozjitřené smysly a člověk vidí všechno neřešitelně.Pití doma jsi omezila a jak se Ti vlastně dařilo dlouho úplně abstinovat ? Vím, že jsi se docela držela dlouho !!!Úplně jsem si vybavila ty pocity viny, co jsem po pití mívala...fuj, uplně na mě padl děs !!
Aneta

Zdravím Péťo po delší době,
rozchod s přítelem o kterého jste stála je třeba tou potřebnou motivací pořádně se zamyslet a hnout se z místa, které Vás dostává do nechtěných situací.
Jako mladá jsem také hodně myslela na sex a když jsem se napila bylo to omnoho hezčí, rozumím Vám, už jsem to tady psala. Věřím, že zažijete plnohodnotný vztah se vším co k němu patří s jedním partnerem,kterého si budete vážit i on Vás, asi to bude bez alkoholu, ale to Vám nebude vůbec vadit
A co škola?
Květa
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 08/24

Nejhorší je, že mě představa poklidného života asi nějak nudí, že mě prostě lákají ty večírky, nespoutanost, že se něco děje - tedy nejen večírky, mám ráda i různé porady, meetingy, pracuju v hodně dynamickém a tzv. nadupaném prostředí plném testosteronu a mě to právě láká, např. představa dětí a poklidného života není ani trochu něco co by mě lákalo, potřebuju tak nějak emoce, úspěch, aby se něco dělo...to je docela problém, je mi 31, vím, že chci kariéru, ne děti...ale jsme na fóru alkoholickém, takže tu zmíním taky to, že v té sféře se v managementu pije hodně, ale je jasné že to jde i bez toho, jen si to moc nedokážu představit, jak člověk zapadne jako abstinent

škola v pořádku, jelikož tento rok opakuji jen 4 předměty, které jsem nezvládla loni, tak mám ve škole pohodu, spíš hodně čtu věci na bakalářku i ekonomickou literaturu a knihy o investování - protože mě to zajímá a docela jsem se v tom našla, což je ale zase dobře, možná proto už nepiju sama doma, protože mám koníček, který mě oslovil....jen na těch večírcích to ještě omezit nebo lépe úplně utnout nějak nejde...
Péťa

No, Peto, vim, o cem pises. Ja se zase pohybuju spis v prostredi umeleckem, kde pije snad kazdy. Je to tak zajety rytmus, bohuzel. Kompenzace rychleho, draveho a narocneho zivota.Myslim na Tebe, at se TO alespon trochu srovna....
Aneta

Stránka: 1...44454647484950...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter