Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...45464748495051...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 4 měsíce  
Péťo,
fandím Vám, já jsem pravý opak, spíše takový doprovodný rodinný typ. Moje dcera má také podobně jako Vy veliké ambice.Deset let byla na mateřské ( tři děti), k posledu se to výrazně odrazilo na její psychice. Až teď může uplatňovat v zaměstnání své organizační i jiné schopnosti, jezdí hodně po poradách, dala hodně věcí do pořádku, někteří lidé ji uznávají, jiní závidí, těch je ale málo, umí si je získat. Má manžela, který teď zastává post jednatele celé této společnosti, oba se umí velice dobře doplňovat, samozřejmě, že to není vůbec jednoduché o nějaké nudě se ale hovořit nedá, teď k nim často dojíždím, chci jim pomoct a oni jsou oba rádi.
No, co jsem tím chtěla říct: I když začátky nebyly jednoduché, dcera ve svých 37 letech má uspokojivé zaměstnání, které se ještě stále vyvíjí, ale má také rodinu - hnízdo,zázemí,kde není sama.
Vy jste teď na slušné úrovni, proto byste svůj osobnostní růst nemusela mnoho měnit, kdybyste se rozhodla zažít rodinný život, kde není vůbec nuda, jak se zdá .
Přeji Péťo, hodně úspěchů ve vašich mimořádných schopnostech, hodně nových krásných věcí, pak asi alkohol, který toto vše někomu ničí, nebude ani potřeba
Květa
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 08/24
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Jestliže je Peťka alkoholička, alkohol ji bude vždy nejmilejší ze všeho na světě.Víc, a víc, až ji ovládne úplně.
Liba

dobry den, ja taky z rodiny alkoholiku a alkoholicka a
uz to sama nejak nezvladam, rada se k vam pridam a budu chodit cerpat silu, jste skveli, petra
petrata

Petruš, tady sice nabereš chuť k abstinenci, ale dělej sama se sebou, dokud máš trochu sil.Najednou Tě alkohol ovládne a je pozdě.Zajdi na AA!Tam najdeš dobrý lidi, poznáš , jak na to!
Liba

ahoj ja uz na AA byla a je to opravdu neco, alkoholik alkoholikovi nejlip rozumi, ja ted potrebuju asi jen cist a vedet ze je mozne se z toho dostat, a vim ze mam problem a
makam na tom, vzdy se to dari a ztratim pozornost a dam si
neco a uz se vezu, chtela bych byt jako jini, ale ne mam alkohol geny, u nas pili vsichni chlapi a mamka taky mela
alkohol obdobu, ze ktereho jsem i dostala paradoxne ja a
ted to sama musim resit, ten pocit, ze mi vladne a sefuje nejaka
voda, to je pro mne hrozne, bezmoc nesnasim a vubec, je to tak ponizujici si to priznat, vzdyt jsem tak silna a tak schopna a tak
pysna...., ja vim,proste je to jedina moznost, jak neumrit, neb zacinam chapat, ze je to opravdu smrtelne, budu chodit a psat a
pujdu i k AA, neb uz to nechci nest tenhle alkokriz, p
petrata

ahoj, tak ja mam dnes den D a jdu do toho,prave dnes se nenapiju a jsem si zde vcera cetla cely den a jsem rozhodnuta
svou zavislost jaksi prijmout jako nemoc a zacit sama sebe lecit. Ja je videt z prispevku tak jde to, zit bez piti.
napiste prosim jak jste na tom vy? Chlapi honza a bohous asi dobra ze? A petra a anet? ja jsem takovy ten tichy typ alkoholika, co se stahne do sebe a je hodny, nedelam bordel ani nic, piju vetsinou kdyz se citim pretizena, no on se asi duvod vzdy najde, dlouho jsem si nechtela pripustit ze by se mi neco takoveho mohlo stat a vida. Alkohol vlastne nenavidim,
citim takovou bezmoc a vinu a strach, ze se mi to zase nepodari,fuj...
a hledala jsem i info o ibogainu, nevite nekdo?
Anonymni alkoholiky mam nastudovane, byla jsem tam jednou, kdysii a byla jsem moc prijemne prekvapena, byli mili a vtipni, tenkrat jsem nedokazala nahlas rict, petra alkoholicka, stydela jsem se.
To uz mam za sebou,jsem to, vim to a taky vim, ze potrebuju pomoct, s nekym to probrat a citit tu podporu.
Ja mam jinak navyk hrat si na hrdinku a tvarit se jako mistr sveta, petra ta zvladne vse, nasi pili oba, mamka pak prestala a tatka je stejny tip alkace jako ja, ticha a celozivotni sebedestrukce, moc jsem toho od nich nedostala a
pamatuji si jak jsem si, kdyz jsem se o mamku bala a schovavala noze,protoze ona byla agresivni kdyz pila, rikala ze ja pit nikdy nebudu a vidite jsem taky zavisla.
je to asi i zdedeny mechanismus jak utect pred svetem a problemy, resim to uz dlouho, ale bezuspesne, tak verim ze to tentokrat vyjde,je moc fajn cist pribehy lidi, kteri to zvladli, me se zda nejdulezitejsi prijmout to ze je to navzdy,
ze se to neda lecit, ach jo, tak do toho petro do toho a
kdyby se nekdi pridal budu vazne rada, petra
petrata

ahoj všichni!
tak jsem si to tu během tří dnů pročetla - hezky jako knížku, která má několik hrdinů, nečekané zvraty a neodhadnutelný konec.
dnes je to pátý měsíc, co jsem se nenapila!
je mi pouhých 21 let...
můj otec se upil, když mi bylo 14, ale pil už dávno, co si pamatuji...vzpomínka na opilého otce ležícího na gauči, jak mě nutí jít spát v šest odpoledne...jednou jsem mu dokonce nasypala do flašky s vínem pepř a pak jsem jen poslouchala, jak z toho kašle a prská, ale stejně to vypil..
málem jsem to byla já, kdo ho našel...
paradoxně jsem tenkrát začala pít. začala jsem se ve 14ti letech opíjet a upíjet. sebedestrukce mi vlastní...
Mova
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: Plzeň

ahoj mova,
taky si to tady procitam a dumam nad svym alkoholismem a
alkoholismem mych rodicu a vzpominam a nektere ty veci se vynoruji, jak nasi pili a jak se bili a jak jsem se porad bala a
rikala si ze ja nikdy a jak to nenapadne a pomalu zacalo i v mem zivote sehravat dulezitou roli, a ty vecne pocity viny a
sliby a zase. Nejak jsem si uvedomila a pomohlo mi i to cteni pribehu zde, ze s alkoholem se opravdu neda bojovat, je to nemoc a ja ji proste mam vrozenou a bud na ni umru nebo ji budu respektovat a nebudu pokouset. Tak si drzim palce a budu sem chodit a cist a hlavne nepit, petra
petrata

Tak držím , Peťo, palce, ať Ti odhodlání nepít vydrží. Teď to bude i zkouška přes Vánoce...to snad pijou víc všichni...
Aneta

tak uvidime vsem jsem oznamila a doma nic nemame,
hlavne nepodlehnout stresu, ja jsem ten typ, ze splni vsechny povinosti a az dum spi tak si sedne k vinu a ze konecne klid a
jak zaklopka neni, tak je vystarano, ale nejak fakt zacinam chapat, ze mejdan skoncil a je treba zacit zachazet lip sa se sebou, a az pujde rodina spat, dam si vanu a pujdu tez, neb regenerace dulezita, tak dekuju a ozvu, ty stale ok?
jsem cetla vase zacatky s petou a ty asi stale ok, ze. Napis zda te prepadaly ty chute a iluze, ze jedna a staci? toho jedineho se bojim, ze zacnu mit pocit, ze muzu,ale tyhle pribehy jsou dostatecne alarujici aby si clovek uvedoil, ze zdravi ma jen jedno, tak zatim petra
petrata

Stránka: 1...45464748495051...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter