Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...46474849505152...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 4 měsíce  
Tak zjišťuji kolik je podobných lidí, osudů z dětství a tak.. Já taky bojuju, ale zatím marně
Lenka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Peti já abstinovala 6 let a mylně jsem si myslela, že nějaký vinný stříček či malé pivo neublíží. Motám se v tom teď dva roky. Takže já tomu moc nevěřím.
Lenka

dobry vecer, hlasim ze dnes prace stres a jsem ok, a ja tomu lenko verim, ze se to jednou podari, mne bavi to heslo ze prave dnes se nenapiju, ani stricek ani nic, proste je to pro me telo jed, co bude zitra nevim, tak pekne svatky a napiste, ja taky budu, petra
petrata

já jsem již 5 měsíců "čistá"...
ale jediný, co mě drží se nenapít jsou ad...a ten pocit, že je mi s nima daleko líp než s flaškou!
veselý vánoce a hezkej štědrej den bez alkoholu!

letošní vánoce jsou pro mě střízlivé poprvé po hodně dlouhé době, užívám si je!
Mova
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: Plzeň

Držím palce, aby se to povedlo, moc vás obdivuji. Kéž by i můj přítel uznal, že má s pitím problém a chtěl se léčit . Hodně štěstí vám přeji!!!!
Simona

Ono je to daleko snažší, říct si Dnes to vydržím, nenapiju se, je to jeden den, zítra se uvidí!Jde to, a den ke dni, je tu měsíc, rok....Peťko, doufám, že to platí, toho 22.1.Nebo chceš zajít dřív na AA, už o Tobě ví, jsou tam mladí, dobří lidé, když tak zavolej-775914812,ozve se Ti Standa, řekni, že ho pozdravuji, a že bys k nim zašla.Jistě Ti neublíží,určitě se neboj, a toho 22.1 už mně budeš vítat.
Liba

libo, to jsem já Mova, ne Petra, kdo chce v plz na aa
já bych tam právě zašla i dřív, ale mám zkouškové a do cca 20. ledna jsem plně zaneprázdněna, tak mi to asi dřív nevyjde
Mova
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: Plzeň

Jé, ta moje hlava vypitá, pardon.Tak Movo, toho 22.1. vyrazíme, jo.
Liba

s vama je fakt sranda holky, to me rozesmalo, ta hlava vypitaa,
ahooj, ta moje hlava je zas hlavata,tot me rodne prijmeni a vypita snad neee, ja furt tak fajn a bez alka, nejak se mi to v te hlave srovnalo nebo co, vubec nejak nevim proc si tak skodit? A dost mi tedy pomohly i ty pribehy zde, uff co si tak clovek sam na sebe vymysli fuuha, ted ctu tu andreu38 a to je fakt smutek, uplne mne mrazi,
hned bych na aa v plzni sla s vama, ale pro mne daleko,
mova a ja nevim k tem praskum, jak jsem ten farmaceut,jiste ze AD tez meni psychiku a spousti ty endorfiny, a kdyz vysadis nema telo odkud brat, ale lepsi nez se likvidovat alkoholem, to urcite a pokud je doktor dobry bude snizovat nebo ti da jine slabsi a pak stejne se musi to telo naucit je znovu vyrabet samo, endorfiny jedny, asi sport, nebo sex, nebo neco co te bavi,
ja furt si davam vecer horkou vanu se soli a to mne uklidnuje a jim nejake vitaminy a ostroperec, ale ja mam asi i dobrou regeneracni schopnost a telo vzdy reaguje dobre, kdyz se o nej staram. a ten chlast uz fakt ne ne, uz na sebe hodna budu, tak damy mile, prijemneho silvestra, my jdem plavat do big akvaparku a brzy zase nashledanou a at je vam dobre a dikyyy, petra
petrata

Petrato, zasměj se ještě jednou, moje příjmení je Skleničková, mám ten chlast i v občance!!Stačí?Nekecám!Andrejka je na tom zle, ale odmítá cokoliv sama něco dělat,odsuzuje antabus, do léčebny nepůjde....asi si otevře tu schovanou flašku a bude se dál litovat, jak je tlustá.Potřebuje léčebnu, něco, kde bude chráněná před alkoholem, nenapije se, detoxikuje tělo, udělá si pořádek v hlavě.Pak může začít s abstinencí.Někdy mně to její psaní připadá až zmatené, je mně ji líto, jenže nikdo ji nepomůže, to musí jen ona sama.
Liba

Stránka: 1...46474849505152...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter