Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...49505152535455...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 2 měsíce  
tak co, jít či nejít???
poslední dni jsou tak kravský, dalo by e to přisoudit novým ad, co mi pan doktor napsal, nebo taky tomu snu, co mě totálně zkurvil tak, že jsem musel jít a tu flašku s kamarádkou vypít...hahahihi...byla sranda! ráno probuzení bez bolesti hlavy, ale opět, i při tak malém klopítnutí se rozjel kolotoč lží - nemůžu do práce, nemůžu napsat támhleto a blabla, je mi ze sebe blbě...
pila jsem tajně, pouze s kamarádkou, takže dál se navenek můžu tvářit jak ta největší hvězda, co vlastně nepiju...
ale ubnitř to tak bolí...
pláču když to píšu...
je to pár dní a co já dělám? každej den se sjíždim rivotrilem, abych nemusela myslet na to, co se stalo...jenže ten rivotril ve mě vyvolá ještě větší chuť na všechno...takže tu teď celej den sedím u pc a sonduju, kdo se mnou půjde pít....ale jenom na tenhle víkend!
je to přeci první volnej víkend po půl roce, kdy nic nemusim, tak proč se neuvolnit a nezapařit se se vším všudy...a když nebude s kým?
co na tom, skočím si dolu k větnamcům koupit flašku čehokoli, tu vypiju, pobrečim si, zejtra mi bude šptně a pojede se dál, ne???????????
Mova
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: Plzeň
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Vím,jak se cítíš.Stejně jako ty sama víš,co bys opravdu měla udělat.Co s takovým životem,který ted´znáš?Věř mi Movo,toto ti namlouvá jenom tvé šílenství,které není o životě,ale jen o přežítí a smrti.Co tak chtíz začít hledet v sobě odvahu a touhu po novém opravdovém životě?Je tu pro Tebe,stejně jako pro mně,stejně jako pro všechny,kteří opravdu hledají východisko.Mluví z tebe bolest,strach,zklamání a touha po svobodě a lásce,kterou si zasloužíme všichni.Pokus se na sebe trochu usmát,říct sama sobě,že jsi šikovná a mít se ráda aspon´dnes,tak,že nebudeš do sebe ládovat ani prášky ani chlast.Věřím Ti-mám tě ráda.
Jana Mertosová

Je to těžké, Movo, na AA je Ti trapné zajít, třeba by Ti pomohli, pro flašku jdeš!Už jsi poskok alkoholu, víš to?Vládne TI?Máš svou hrdost, důstojnost?Aspoň kousíček?Vzpamatuj se, zavolej!Kruci, nefňukej a makej na sobě, máš na to!!!!!!!!!!!!
Liba

Movo, dobře víte, že tento víkend rozhoduje o vaší svobodě, kterou držíte zuby nehty. Uvolnění, kterému odoláváte je jen na kratičkou chvíli a co potom? Pojede se dál? Jak dlouho? Jak hodně strmý sráz Vás teď čeká neví nikdo, to by se teprve vidělo. To přece ale nechcete,zavolejte Líbě.
Květa
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 08/24

opět se nezobrazila zpráva kterou jsem napsala....
jak mi teĎ je? je mi pěkně hnusně, sama na celým světě, jen s těma propíchanýma rucema, pořezaným zápěstím a mozkem sjetým rivotril...
jen kdyby ve mě ten sviňák nevyvolával takovou chuť na alkogol...ale já to vim, jak to končí, tohle to osamocený pití, budu breřet, buelt, nenávidět se za svou nictonost a neschopnost...
to neni jako když sem se tudle napila s kamarádkou, abych zahnala hnusnej sen a pobavily sme se hihihoho, fajn to bylo...
ale od tý doby nedokážu bejt ve střízlivim světě, nechci, neumim...
je mi strašně zle, je tu zase to, co mě tak děsně ničí a bolí, je tu to, co mě dycky nutělo pít,a já tomu nemůžu, neumim teď odolat...jsem sama a nikdo tu neni, kdo by mě o objal a řekl, že to je sračka, ať se jdu s ním radši projít..tak tu budu bojovat sama se svojí flaškou a už předem víme kdo je vítěz...ano, tohle...
tohle je důsledek těch nových prášků!
mě bylo s tamtima tak krásně, nepotřebovala jsem pít, necítila jsem se a bylo mi dobře,..
ale svět přece neni jednoduchý.........
Mova
Expert Boarder
graphgraph

myslela jsem si, že to nejhorší je za mnou a tím nejhorším myslím to nejkrásnější období bez alkoholu...
Mova
Expert Boarder
graphgraph

To je fak, jednoduchý to není, necejtit se celý život taky za nic nestojí ani to nejde. I když emoce nadělají člověku v životě hodně paseky, přece je to krásný systém, který v nás funguje. Movo určitě je hodně lidí co Vás mají rádi....
Květa
Platinum Boarder
graphgraph

na ty chvíle se zapomenout nedá, dokázala jste hodně, to jsou bohaté a vzacné zkušenosti, můžete v nich poračovat, jde o to přečkat tuhle hrůzu
Květa
Platinum Boarder
graphgraph

Líba je teď ten správný parťák ne flaška, nenechte se zmílit. Jak Vám bylo krásně, když jste si tady s ní psala a měla namířeno, kde jsou na tom všichni podobně.
Květa
Platinum Boarder
graphgraph

Movo, Ty už jsi rozhodnutá pít dál, jen si namlouváš nesmysly, svádíš to na prášky...čí ruka bere chlast, do kterého krku to leje?Nutí jí někdo??????Víš, že můžeš i umřít?
Liba

Stránka: 1...49505152535455...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter