Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 2 měsíce
|
|
ne ne ženy, tak jsem to vůbec nemyslela, jen že když jsem brala tamty ad, tak mě z nich sice šíleně bolela hlava, ale byla jsem v pohodě, šťastná, nemusela jsem nic řešit, žila si 
ale teď poslední tejden, jsem na lidi hnusná, říkaj mi to, jsem agresivní zbytečně a mám nezkonalou chuť na alkohol a na opití se...
tak jsem v tejdnu překecala kamarádku, abychom si koupili flašku, protože jsem potřebovala zapomenout na sny, co mě nezkutečným způsobem deptaly tak, že jsem nebyla schopna rozeznat fikci a přítomnost. tím alkoholem jsem si myslela, že se to vyřečí, že ty sny zmizí a měla jsem i pravdu, tak nějak jsem se prostě s tím "vyrovnala"...akorát ve mě zůstal pocti zklamání sebe sama...kamarádka řekla, že to nikomu neřekne, já taky ne...ale pořád to tam je a já jsem teď prostě nabyla klasicky dojmu - proč by to takhle občas nešlo? udělat si občas pauzu od abstinence a jeden večer se takhle pobavit a jet dál?? já vím, píše to sem spousta lidí a zdá se to jako blbost, ale já si vážně myslela, že to dokážu...jenže to by mi nesměli selhat ty ad  po nic se cejtím neskutenš zle, bolí me sůj život, ecistence, vevnitř mě to svírá..a jakej je na tohle lék? co je řešením?
|
|
|
|
|
|
|
mova neblbni, v pondelimaz za doktorem a rekni mu ze ti tyhle prasky nesedly, a kdyz takse radeji vrat k tem starym a nepij ma mila nepij,kombince chlastu a prasku muze udelat poradny mazes, tak ja nevim,aspon pis sem, zavolej libe, urcite mas nekoho kdo ti pomuze prekonat tyhle chvile, je to jenom ted,
chvilka a bude zase dobre, znas i ten strizlivy zivot, jde to...
urcite...a pis joo aspon pis..
|
|
petrata
|
|
|
|
|
Dojít k lékaři, změnit prášky!Možná žádný nepotřebuješ.A ty bláboly, že se napiješ, nikdo se to nedozví, co to je?Nepiješ snad kvůli sobě, ne?Pro své zdraví?Pak si nalháváš, omlouváš se, přistaň na zemi, začni se sebou vážně něco dělat, co léčebna??V Havl.Brodě mají vyjímečně volno!
|
|
Liba
|
|
|
|
|
Movo, taky mě bolel život, existence,je to strašně krutý, že se teď takhle cítíte, mě v takouvou chvíli pomohlo, že jsem se nahlas vybrečela v koupelně, kde mě nemohla slyšet moje tehdy ležící maminka. Trochu se mě ulevilo, život je často boj, buďte hrdina nadále.
|
|
|
|
|
|
|
děkuju vám, moc jste mě podržely, takže to dopadlo tak, že jsem sebelítostí usla, teď mě probudil potkan, protože nebyl v kleci...ale mám dobrej pocit a nemám chuť se vůbec napít! tu flašku prodám už jí nechci vidět!
akorát jsem plná agresivity a nasranostiv vůči všem a všemu, všechno a všichni mě serou - co s tim?:??
počínaje tim potkanem, jak jsem ho nenávistně chytla...je mi ze sebe zle!!!
ale vám děkuju!!
bohužel k doktorovi to mám přes půl republiky, takže mu jen zavolám a možná už zejtra, myslim,že má nějakou tísňovou linku, ale co mu mám říct??
a potřebuju předepsat minimálně lexaurin
DĚKUJU VÁM, ŽE JSTE TU PRO MĚ !!!
|
|
|
|
|
|
|
mova super, flasku vilij at te nelaka a na potkana hodna holka, potkan kamos je, kukni prosim na stranky moniky plocove, v prispevku o patro niz je o tom novem dome emblema, neco mi rika, ze to je ta pani, co ti pomuze vic nez prasky, vic nez chlast, a ukaz ji i ty sve ruce, kote, neb mam pocit ze ty mladatko potrebujes prisnou ruku a kozisek pohladit, juu a nepij a az bude ouvej me, tak cekam tez podporuu, mova? juu a damy znate nekdo pani moniku plocovou, ta se mi teda nejak pozdava, pisi si ji k variantam zachytnym, tak mova ok, jdu tez spat, brou a pa
|
|
petrata
|
|
|
|
|
je to mova prispevek zkusenost v lecbe se jmenuje a je tam na ni odkaz, kukni na to!!!
|
|
petrata
|
|
|
|
|
Mova milá, myslela jsem na Vás fest, agresivita přejde, hlavně že Vás potkan nekousl, přece nejste teď sama, živáčka tam máte. Lexaurin předepíše i obvodní a doktorovi zavolejte a řekněte mu to tak jak to je oni se vyznají. Zlatá, statečná Movi, dobrou
|
|
|
|
|
|
|
Tak pozor!Nemůžeš si sama určit, jaké potřebuješ prášky!Silně návykový Lexaurin jistě není pro Tebe.Nechala bych to odborníkovi, ale řekni mu, že máš problém s pitím!!!!Neoblbuj lékaře i sebe.V Plzni nějaký psychiatr jistě je, ale už se vzpamatuj, naber sílu.Žij.
|
|
Liba
|
|
|
|
|
já vim libo, myslela jsem to tak, že potřebuju něco na uklidnění, protože jinak jsem vyrovnaná a v pohodě, ale občas se bohužel stane, ať už ve snech nebo jakkoli, že se naskytne nějakej problém, nějaká věc, co mě avsolutně rozhodí - a co umí alkoholik - napít se, tak jsem myslela, že kdybych měla nějaký prášky, že bych si dala a ono mě to uklidnilo a nenutilo pít...
jak už jsem psala níže, doktorovi jsem konečně na tvrdo řekla, že mám s alkoholem problém, tak to vzal v potaz a ty nový ad co mi dal, by měly i "krotit" chutě...ale kdo má zkušenosti s ad, tak ví, že jejich nájezd bývá mnohdy pekelný, ale o to je pak člověkovi líp....pan doktor byl tak ochotem,, že mi dal i kontakt na nějakou místní psycholožku, co jezdí do dobřan, s kterou bych si vlastně mohla povídat...
ty nový ad mě prostě uplně změnily...moji blízcí mě nepoznávají, jak jsem na ně hnusná, zlá, ubližuju jim, ale já za to nemůžu, nedělám to schválněje, ani si to neuvědomuju  ... je právě "vtipný" pozorovat, jak takový malý sviňuchy dokážou s člověkem hejbat 
mám návaly agresivity a neustále mám touhu se něčim sjet  ale neudělám to, ani nikoho nezmlátim
ještě jednou vám chci moc poděkovt za včerejšek, že ste tu pro mě byly!!!
|
|
|
|
|
|