Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...52535455565758...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 2 měsíce  
377103131 je číslo přímo na detox, mohli by Ti poradit, kam se teď akutně obrátit.
Irena
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: Plzeňsko Narozeniny: 03/04
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

tak na nic necekej a volej libu nebo AA nebo smer FN, zvladnes to mova, byly horsi veci, podej zpravu, drzim palec
petrata

jestli ještě můžu otravovat - já jsem nepila, tak nepotřebuju detox, spíš potřebuju pomoc psychiatra, aby mi dal nějaký léky na uklidnění..nemůžu na netu nic najít, neni tu v plzni žádná psychiatrická ambulance a nechci aby se mi tě tam nechali...
muj psychoatr mi to nebere, takže kamkoli přijdu, tak si budou myslet, že jsem akorát smažka co potřebuje klepky! do FN můžu klidně i dojet, ale nevim co tam! AA nevím, jestli mi pomůžou, momentálně se nechci napít, to je až poslední možnost...
Mova
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: Plzeň

ty jo mova ja nevim v nedeli? to mas pravdu, ze to asi nebude tak jednoduche,holky napada vas neco? ja jsem tohle nikdy neresila, ale je pravda ze do lekarny kdyz prisli a chteli nejake tyhle leky nedostali bez papiru nic a nevim jestli ti doktor na pohotovosti neco napise,
petrata

zavolej na ten detox, rekni jim jak jsi na tom a oni asi budou v obraze a minimalne ti poradi co ted, neni co ztratit mova
petrata

milá pani, to jsem ani nečekala, nejradši bych se ale sebrala a šla tam, ale to je prej pro akutní případy...
mám se nějak odreagovat, ale jak? jsem tu sama, nikoho tu nemám, myslela jsem, že kamarádka, ale ona přijede až večer...
ale děkuju, pomohlo mi to!
Mova
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: Plzeň

Já vím, ono se to řekne - odreagovat se, ale když je člověku blbě...
Zkus ještě tohle číslo na Linku důvěry 377 462 312, jsou tam psychologové a mělo by to fungovat 24 hodin denně.
Omlouvám se, že jsem napsala až teď, byla jsem krmit koníky:-).
Irena
Senior Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: Plzeňsko Narozeniny: 03/04

irenko, mova se sbalila a sla na pohotovost, tak snad to dobre dopadne a najde tam nekoho kdo ji nasmeruje, koniky krmit, jee to zni super, tak se mejte, ja mam nemocnou dcerku a jsme doma a tak sem nakukuju cele odpoledne, tolik bolesti a tolik nadeje tady, uff, tak nepijem a jde se dal
petrata

Myslím taky na Movu, nějaká pomoc musí být, u Plzně jsou Dobřany, tam musí být nonstop lékaři, psychiatři.
Liba

mova,jukla jsem až ted,tak urychleně píšu,zavolej centrum krizové intervence:284016666 jsou tam 24hod denně,bohužel nevím jestli v neděli,myslím že jo.nebo t.č.266317404.Jsou to všechno pražská čísla,ale tam vás už nasměrují co a jak dál.Emblema Monika Plocová je číslo775955004.Děvčata a kluci samozdřejmě taky,napište si ta čísla,nikdy nevíte co se může stát i když si myslíte že už jste za vodou,může nastat nepředvídatelná situace,at je máte vždy při ruce,není pak čas ani chut je hledat,zákon schválnosti taky umí svý.Mova nebut sama zavolej tam a hlavně si pak najdi spřízněné duše,nejlépe AA a povídej a povídej.
ivlik

Stránka: 1...52535455565758...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter