Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...53545556575859...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 2 měsíce  
Ahoj Libuško, Dobřany jsou kousek, tam by si Movu ale určitě nechali. Nejsem přesvědčená, že tahle léčebna je to "pravé ořechové", byla jsem tam, nechci předávat nějaké špatné reference, ale moje zážitky odsud by vydaly na knihu. A moc optimistická by nebyla.
Holky hodně síly, jdu udělat večeři.
Irena
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: Plzeňsko Narozeniny: 03/04
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

ahoj libo,ja bych nekdy tem rodicum nakopala zadek vazne, tyhle mladatka nechat tak, nevim, tak na ni myslim jak jde s tou krysou a uplne me srdce boli, ach jo, tak verim ze se ozve,ja jsem ok a zacinam chapat ze tu strizlivost vazne pomaha udrzet i ta vzajemna pomoc tady, no dneska bych ten alkohol co nici zivoty uplne nekam vyvezla nebo co, vim ze to nejde, ale ...
petrata

Ahooj Irenko "Falado"jak se cítíš?Koníci ti dávaj sílu vid.Dobřany neznám,ale léčebna jako léčebna,myslím že je to pořád lepší,než se utápět v chlastu.to dobrý sis určitě taky odnesla. ,tak Tě moc zdravím a vítám do"clubu"
ivlik

Ahooj Ivliku . Mám se dobře, deprese mě sice zlobí, ale mám bezva rodinu - manžela a dcery.
Dobřany jsou klasická psych. léčebna, šoupnou Tě na přijímák, když zlobíš, tak injekce, ale to spíš po mailu, kdyby měl někdo zájem. Není to prostě protialkoholní, tam se dlouho čeká a právě na těch jiných pavilonech.
Irena
Senior Boarder
graphgraph

Tak to je psycho teda.Já na Bohnice nedám dopustit,slyšela jsem o Apolináři prý taky dobrý,pak ještě u Hradce Králové je prý taky dobrá léčebna,ale nevím jak se jmenuje.Deprese mizera řádí ted všude zvládnout ji je taky umění.Občas mě taky přepadne,pak si vzpomenu jaká byla před dvěma lety a je mi zas do zpěvu.přejdou uvidíš,zas bude dobře.Za chvíly je tu jaro a i ty depky odejdou se zimou.
ivlik

Je hezká ta Tvá zloba, Petrato,ale není to zase tak moc dávno, co byl alkohol náš miláček!Pro mě nejmilejší, jediný!A Dobřany jsou velká léčebna, na všechny duševní nemoci, možná by tam Movu hospitalizovali, a konečně jí dali do kupy.Její kombinace, čachry, dedukce, co by jí pomohlo, mě děsí.Plus chlast, jasná cesta do pekel.Znám 2 těžce nemocné, kterým tam pomohli moc, a pořád mám v hlavě, že by Mova měla radši léčbu absolvovat v léčebně.Je příliš mladá na to, že zkouší AD, alkohol.....síla, děs.
Liba

no prave, ale zase na druhou stranu byla pul roku nebo kolik cista a pred problemama neuteces, stejne musi makat na sobe,
a nekdo kdo vi vic by ji urcite pomohl vice nez antidepresiva,
ja znam par lidi co je berou jako beznou vec a vsichni jsou takovi plosi, stastni a bez pocitu, je to az desive, jako roboti, ja nevim na cem vsem jsou lidi zavisli, jakoby uz neumeli v klidu zit, nebo co...
a libo alkohol muj milacek nikdy moc nebyl, me to vzdy desilo co dela s lidma i se mnou, i kdyz pravda cervene vino mi chutnalo, ale co jsou i jine veci na svete, ze, no ja se moc nebudu kasat, neb me vykony na strizlivem poli nejsou zatim nikterak
dlouhodobe, ale kracim rovne a s hlavou cistou a je fakt ze jak jsem tu dnes s mova debatovala tak jsem se uplne v duchu modlila at uz se nekdo ze starych harcovniku objevi a ukaze smer, neb nevim fakt kudy kdyz mas v hlave takovou chemii a maglajs, ja moc leky neberu i kdyz jsem od fochu a verim ze i s milackem jsem si to vyjasnila a budu udrzovat smer strizlivo strizlivozapad, toz tak libo vis, tak snad se ta mova ozve..
petrata

Já taky se až bojím všech léků, jedna závislost mě vytrestala až, až.Některé léky se ovšem musí brát, jasně.Vůbec se mě nelíbila ta úvaha, že by ji pomohl Lexaurin, myslím si, že je to silný , návykový prášek, ona moc dobře ví, co je to zač.V absťáku sní vše, je to s kočkou horší, než si sama připouští.Kéž ji dneska nějak pomůžou, a jde se léčit.Moc si totiž nepřipouští, že má problém, možná jen s alkoholem, a doléčuje se práškama, nebo obráceně, hlavně sama si hraje na doktora, což je průšvih.To důležité-přiznat bezmocnost nad alkoholem jí jaksi nejde, ovšem, není sama, i tady na diskuzi.Všimni si, jak jsou dívky tichoučký, když jim je fajn, až jsou v absťáku, v prdeli, prosí o pomoc.Dovolí nám radit, řešit, nervovat se.
Liba

U Hradce Králové, přímo v Nechanicích je protialkoholní léčebna, působí tam psycholog Cyril Martínek, který sehrál klíčovou úlohu u mého syna v době jeho krize.

Irenko, zdravím tě takhle na dálku, to je fajn, že máš rodinný zázemí.

V noci byla Mova pod děsným presem a naději kterou zkládala na další dny, konkrétně na lexaurin jsem ji nechtěla mom.brát i když to nebyla myšlenka ideální, podpořila jsem ji, jelikož jsem v tom viděla mom. záchranu od napítí se, což u ní byla klíčová chvíle. Díky Libuš že jsi to hned napravila.
Doufejme, že ta naše mladá milá hrdinka došla k mom. pravé pomoci a budou jí tyhle chvíle motivovat k vážným dalším krokům pro její celkovou úlevu.
Květa
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 08/24
Poslední úprava: 13/02/2011 22:08 Provedl: Květa.

Libu, tak pokud je to s Movou takhle, tak by asi Dobřany byly v pořádku. Nějak mi uniklo, že má zřejmě problém s léky. Lexaurin, diazepam, xanax i léky na spaní bych si nenechala napsat ani omylem, to je z jedné závislosti do druhé. Znám dost "holek", které si překřížily závislost alkohol x léky.
Irena
Senior Boarder
graphgraph

Stránka: 1...53545556575859...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter