Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...54555657585960...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 2 měsíce  
ty jsi libo vazne skvela zenska, a je mi jasna ze mas citak kdo a jak, to by me vubec nenapadlo s tim lexaurinem, ja jsem asi naiv nebo co, no neva, hlavne ze nepiju a mam se kde o tom pobavit, verim ze se libo jednou sejdem a verim ze se i sama se sebou nebudu nervovat, tak uz dnes staci a jdu si neco cist, pa a brou noc
petrata

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj Květuš
Irena
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: Plzeňsko Narozeniny: 03/04

ták zdárně jsem absolvovala návštěvu psychiatra...
co jsem se dozvěděla nového? alkoholík v pravym slova smyslu nejsem, ale musim se hlídat, zvlášt s mou diagnozou abúzu alkoholu, takže vlastně dělám dobře, že nepiju, protože je největší pravděpodobnost zvrhnutí se /stejnak si myslim, že nikdo nechce jednadvacetiletej holce napsat diagnozu aalkoholika/
mám začít chodit na skupinové terapie, což jsem ráda, protože je to přeci jenom zase nějakej posun dopředu. a taky chci chodit na ty AA...a hlavně
NENAPILA JSEM SE a nenapiju
Mova
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: Plzeň

holky, k vaší debatě o mě, já jsem nikdy na lécích závislá nebyla! právě ad mě zachránila před sebedestrukcí, protože jinak bych pokračovala v pití. lexaurin jsem nikdy neměla. jen rivotril na OBČASNÉ používání při stresových poruchách vyplývajících z mé nemoci, ale použila jsem ho během půl roku asi dvakrát...
to až teď...to až teď, jak se mi zdál ten šílenej sen, tak nemůže normálně dýchad, mám úzkost a nedokážu fungovat, proto jsem si vzala rivotril. nic víc v tom prosím nehledejte ale děkuju, že se o mě staráte....věříte, že mám jenom vás??
Mova
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: Plzeň

mila mova statecna, to rada slysim, citis se dobre? klidneji?
dal ti neco? jaky byl? a mas plan jak dal? co krysa vasilisa?
nebo to je krysak? my mame doma haveti? ale krysu jsem tedy nechovala, pro mne jsi ode dnes divka s krysou, drz se a referuj a objimam do dali, jsi sik, zes to zvladla,
petrata

ach Movo,měla jsem o tebe velký strach,byla jsi zkutečně zoufalá.To je asi Tvůj velký problém,že máš"jenom "nás.Doktor má pravdu,potřebuješ skupinový terapie a hlavně o problému mluvit.Napsala jsem Ti tu v předchozích příspěvcích telefoní čísla,tak si je někam poznamenej,kdyby bylo nejhůř.Spoj se prosím s Libuškou a domluvte se na setkání.Sílu máš jen jí sebrat a vzhůru do toho.Moc nespoléhej na to,že ti doktor řekl,že nejsi alkoholik v pravim slova smyslu,nepokoušej to.Dnes jsi to ustála za to máš velkou pochvalu bud na sebe pyšná.Zvládla jsi to perfektně.ŠIKULA
ivlik

Movinko, VELKÉ OK, jen tak dál, děláte to jen a jen pro sebe. Pro svoje studium,s mamkou časem taky najdtete společnou řeč, v těch skupinkách lecos rozkryjete, tak brou, brou jak říká báječná Petrota.
Květa
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 08/24

Áaano Květuš Nechanice.Slyšela jsem na ně samou chválu a syn je v pohodě?Je spokojenej aspon částečné?Psala jsi tu někde,že ted pracuje kde se hodně hulí,je to pro něj asi zkouška a životní zkušenost.Zkrátka todle vše existuje a musíme to ustát a žít vedle toho/alkohol,drogy atd....../
ivlik

Jo,na hory jezdí za prací už třetím rokem a 8 roků OK, i když tam jedou ve velkým. Jen ještě nepotkal tu s kterou by prožíval dobrý i to horší a o volnu když nesportuje, tak je mnohdy sám.
Květa
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 08/24
Poslední úprava: 13/02/2011 22:13 Provedl: Květa.

Asi by měl zabrousit do jiných vod.Nebo není ještě dostatečně připravenej.Určitě si najde časem Kluci to tak neberou a zvlášt v dnešní době.U maminky je jim fajn,ale to druhé pohlazení taky určitě potřebujou
ivlik

Stránka: 1...54555657585960...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter