Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...56575859606162...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 2 měsíce  
ach jo, mova, neslo by to prece jen jinak? fakt potrebujes tyhle sebedestrukce? ja ti nevim? dej vedet .... ja bych ten pulrok fakt takhle nezahazovala..
petratata

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

ale já NECHCI pít, jen nevidim jiný řešení, uvnitř to strašně bolí víte...
Mova
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: Plzeň

mova ja nevim, jsi nemocna asi je to horsi nez se zda, prasky ti ocividne nesedly, ja nevim co s tim, moje kocoviny jsou asi materska skolka v porovnani s tvymi stavy, je treba najit pomoc, najdi ty cisla od ivlik a volej nekam kde vi o co jde,
a mova ty se i rezes? boze muj, co si to delas? na koho jsi tak nasrana? na svet? co nejake karate, box,dostat to ze sebe,
asi fakt potreba nekoho kdo se v tom vyzna, je mi to moc lito ze te to tak boli,nekdy je to mova tak,nekdy ten zivot kurva jedna je nesnesitelny a nekdy zas krasny, a mas ho jeste cely pred sebou, vim ze jsou to takove reci, ale nevim co by ti pomohlo, co by ti pomohlo? mova ty vis?
petrata

mova pláče a neví, celý leta to hledala v chlastu, ale ten teď není a už nebude...
jak se má mova zachránit? jak jí vrátit do života, když uvnitř už dávno rezignovala a umřela...
Mova
Expert Boarder
graphgraph

mova vyplac to at to jde ven, nekdy je to moc smutne co se nam deje anekdy je to k nepreziti, v chlastu to neni,to uz vis, ale muzes to zacit hledat jinde, v lidech, ve svete, v prirode, je co objevovat, je tu i krasne, tohle je jen cast tveho pribehu a
bude lip, uvidis ze jo, ja to vim... a ty to taky mova vis, az z tela odplynou ty chemikalie a das se doporadku, zacnes zas volne dychat, a smat se a bavit a tak, a co to ted vlastne uzivas? at se orientuju?
petrata

děkuju petrato, věř, že tohle je nejhezší/nejuklidňující co jsem dnes slyšela..
máš pravdu náš život je příběh a my se nacházíme v různých etapách...moje minus, že ty moje etapy byly smutný a bolely...ale z druhý strany mě třeba strašně baví škola! možnost se na ní upnout? jenže to bych zase nemohla bejt tak tlumená ad, který mi berou sílu a energii, je to takovej kolotoč...
ale kde hledat ten smysl? kde hledat to dobro, co by mě pohánělo dál, když je tu pořád tolik zla, co mě topí?
pište prosím cokoli, necítím se tak sama a navíc píšete moc hezky a opravdu mi to pomáhá, děkuju, že tu jste!
Mova
Expert Boarder
graphgraph

Mova, dievcatko moje nestastne
mas toho vela za sebou a hlavne toho zleho
potrebujes dobreho psychologa, ktory by ta z toho dostal
myslim, ze alkohol u teba nie je tym najvacsim problemom, ale ked nim budes riesit tie ostatne, tak bude
drz sa dievcatko moje, bojuj
katka

tak jo mova, budu tu dnes s tebou, jsem tu pro tebe, budu odskakovat za svou holcickou, neb je nemocna a jsme spolu doma a regenerujem, tak kde zacnem mova, co to vlastne studujes?
a co krysak dela? a jak to mas s mamou? nemuzes ji zavolat,? ze je ti zle a smutno a ze ji moc potrebujes? co chlapi mova?
jak to ze je neprohanis? a co te jeste bavi? pis pis,
petrata

Mova, dovolila som si povedat ti dievcatko moje aj kvoli tomu, ze si mi pripomenula dost tazke obdobie v zivote mojej dcerky, ktora je asi v tvojom veku
dlhodobe reumaticke bolesti a ine zdravotne problemy ju doviedli do dost tazkych depresii, stavy pri nasadzovani AD boli dost krute, kym sa vyladilo co ma brat, tiez studovala na vysokej....
aby som sa dopracovala k poztitivnemu koncu, postupne mohla AD vylucit, bolesti ma stale, ale kvoli tomu aby mala cistu hlavu na studium, tak je radsej bez nich
zivot ju vycerpava viac ako inych, ale snazi sa, cvici, aby sa udrzala v kondicii a tak
nechcela som ti predsuvat svetly vzor, len skor aby si videla ze je nadej vyjst aj z hodne zlych situacii
ju bolelo telo, teba boli dusicka
ale aj na nu sa najde liek
este som chcela k tvojej maminke
myslim, ze by si jej mala povedat vsetko co sa s tebou deje
len ty vies ako ta to boli, mama moze tusit, ale neboj sa jej to priznat naplno
objimam ta nadialku
katka

Ach ja hlava blazniva
vypisujem tu take litanie a na to hlavne som zabudla
ze dcerke z tych depresii velmi pomohol potkanik
najprv sa on staral o nu, ked v noci nemohla spavat, tak vzdy spal v klietke co najblizsie pri nej a strazil ju
potom bol on chory,dost zle, tak sa on starala ona a pri tom "pozabudla" na svoje problemy
starala sa dobre, dozil sa skoro 3 rokov
a teraz ma uz 2 novych
ten tvoj je aky? akej farby? dumbo?
ako sa vola?
katka

Stránka: 1...56575859606162...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter