Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 2 měsíce
|
|
už jsem tu, doteď jsem spala, děkuji, že se o mě zajímáte!
krysák děkuje za komplimenty
doktorovi samozřejmě už říkám všechno - o depresích i o alkoholu, prostě jako pohádku od začátku do konce + přidám nějakej ten bonus
dneska mi dorazily kapky rivotrilky, ale zatim nemám chuť si je vzít...
víte, já poslední dny hodně bojovala sama se sebou co a jak vlastně chci, a ano, vím, že vás zklamu a zklamala jsem i sebe, šla jsem včera paít a pila až do rána, ale víte co, mě to vůbec nebavilo, bylo tam sice plno mých dřívějších přátel, ale ti mi akorát oznámili, že jsem přišla o "fakt hustý párty", co tam byly...víte snažila jsem se bavit, ale nešlo mi to, pořád jsem přemýšela nad tím, že tohle vlastně nechci a že nedělám dobře...
proto jsem vyspávala, protože jsem šla spát pozdě...ale já myslim, že jsem to musela udělat, musela jsem se prostě ujistit, že tohle neni život pro mě, že tudy cesta nevede a o nic nepřicházím.
takže jsem se akorát ujistila a zarputila v tom abstinovat a jít se léčit!
v pondělí mi začíná psychoterapie a těším se...
jen...já teď nevim jak se mám cítít, vím, že jsem vás zklamala, zklamala jsem sebe...ale to prostě včera nešlo, bylo ve mě tolik agrese a touhy se napít, že jsem to bohužel nezvládla 
|
|
|
|
|
|
|
tak aspon uz vis kudy ne, ze mova, upadnout neva a je ti dobre? agrese pryc? me jsi nezklamala, delas to pro sebe, ale to vis, nekdy si to clovek holt dyl rovna, ze jo..
|
|
petrata
|
|
|
|
|
zle mi je možná tak na duši, nebo ne zle, ale smutno, nevím, jak se mám teď cítit...
ano přesně, vim kudy ne! už to opravdu vím a nechci to tak! nechci nechci nechci!! cítím se tím svobodnější! asi si tím člověk musí projít, aby věděl co nechce...
beru to za správnej konec? nebo si jen něco nalhávám a sama sebe obelhávám?
|
|
|
|
|
|
|
ja nevim mova jak s tebou, kudy ven, ocividne ti ty chemikalie a alkohol moc nesedi.., asi to budes muset pomalu zacit rozplitat, ale urcite se cesta najde, a radeji uz dnes nepij, jo...
|
|
petrata
|
|
|
|
|
Movo,tak ted už víš co nechceš.Měla bys taky vědět co chceš a jít si za tím i tou necestou. ;)Jseš chytrá holka,zvládneš to.Nikoho jsi nezklamala,je to jen ne Tobě  ,děvče zlatý,drž se!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
ivlik
|
|
|
|
|
Jen nechápu, když se jí na pitce nelíbí, proč tam dřepí?Trošku si z nás dělá srandu?
|
|
Liba
|
|
|
|
|
dobre rano damy,tak kde se nam potuluje zlobive decko mova, to bude ted asi rodeo, ze? nez v pondeli nastoupi...tak verim ze natrefi na moudreho psychiatra, asi ty antidepresiva jen utlumily tu chut na piti a srovnano nic,ja nevim libo mas nejakou zkusenost s timhle? nic proti antidepresivum, ale ony asi motivy chovani neleci, ze? me to prijde trochu o zivot tyhle mixy, alko a prasky,ja nevim tedy? ale zacinam chapat ze ten alkoholicky demon uvnitr nikdy nespi a neni jej treba podcenovat, jak nam to mova pekne ukazuje ...ach jo.. tak dal....pekny den
|
|
petrata
|
|
|
|
|
Dobré ráno a dnes to myslím upřímně 
opravdu jsem si to v hlavě včera srovnala, znova nasadila léky a holt teď se budu muset víc hlídat, než zaberou. Flašku rumu jsem vylila hahahá
Cítím, že mám ve vás podporu, mám podporu v mé mamince, v mojich blízcích přátelích a teď vim, že to opravdu pomáhá...to, že si tu s vám píšu, že jsem musela přiznat veřejně, že jsem "zklamala"...já nerada zklamávám a když už do něčeho jdu, jdu do toho na 100%!!
takže jsem zpět v plné síle, cítím se neohrožena, konečně uklízím, peru, krysáček má novou klec, pošlu našim dárky, co jsem jim nakoupila...prostě cítím se lépe a mám JASNO!!
a to i díky vám, jste skvělé!!!
 eště jedno vrtnutí do soukroma - jak jsem byla chlastat, potkala jsem kluka pěkného milého a včera jsme měli RANDE!!! to bylo tak fajn! šli jsme na kafe a pak k němu a ne, nekoupili jsme si víno, ale vařili čajíčky a bylo to taky moc fajn! je to pro mě nový, takový čistý bez toho alkoholu, myslím tím co se týče vztahů...
libo, proč jsem tam byla? mohla jsem se zvednout a jít domu, ale já se potřebovala opít a furt mi to nešlo...nikdy bych neřekla, že i po půl roce nepití budu mít takovou toleranci...
toho psychiatra vlastně už znám, je to ten, jak jsem u něj byla v pondělí a právě se mi s ním době povídalo, tak jsem chtěla k němu. Bohužel do denního stacionáře nedokážu z důvodu škloních a pracovních povinností docházet, tak budu chodit k němu na skupinové terapie co má dvakrát týdně k večeru, ale platí se - jedno sezení 250,-...maminka řekla, že jestli by mi to mělo pomoct, tak že mi pomůže s placením a já věřim, že mi to pomůže!! protože já to opravdu chci, chci se vyléčit :woohoo
vlastně celej ten průser začal po nasazení nových AD, tamty byly jaksi velmi TLUMÍCÍ, takže já jsem neměla v podstatě na nic chuť - ani na chlast, ani na jídlo, ani na sex...jen na spánek a odpočinek...teď cítím, že se mi mozek z tý letargie probouzí a doufám, že ten provar už je za mnou...
ty ad samozřejmě příčinu neléčí, jen ti v mozku trochu změní chemii, abys nebyla tak v p*deli, ale příčina zůstává...
ivliku, máš pravdu, najít si něco, za čím jít! pro mě je to asi studium, ale abych se mu mohla plně věnocat, potřebuju bejt v pořádku, takže je to jedno z druhým, ale teď na tom konečně se zas něco změní!!
ženy, já mám dnes tak pěkné ráno, cítím, že žiju 
|
|
|
|
|
|
|
Mova, mam z teba radost.
Nech ti to vydrzi aj nadalej.
|
|
katka
|
|
|
|
|
Taky přeji všem pěkný den,hlavně Movi tobě, užij si ten hezký pocit z rozhodnutí pro úzrdavu, fakt užij, jakmile ale naskočí myšlenka něco jako ono to není tak zlý atd... přepni a pamataj co jsi všechno prožila a hlavně kam by vše směřovalo, že by to bylo mnohem horší se dát ,, dokupy,, a chtět z toho ven, je to malý zázrak, že člověk chce a jedná.
Mám radost také 
|
|
|
|
|
|