Zdravím všechny,tak zítra to bude měsíc co nepiju a dokonce ani nekouřím,což sem moc rád,protože je mi fakt skvěle,jak fyzicky tak i psychicky

Zatím mi alkohol ani cigarety nechybí,což doufám zůstane tak i nadále.A zjistil sem,že alkohol mě omezoval i v hraní na baskytaru,jelikož ted´,když nepiju se daleko dřív naučím hrát nové písničky,zlepšil se mi hudební sluch (to bude asi tím,že nejsem utlumený chlastem) a taky se mi celkově o hodně líp hraje ---- nezapomínám a neklepou se mi ruce.Jakou mám radost,když třeba držím lžičku nebo hrnek v pevné ruce.Pro člověka,co nemá problém s chlastem úplně běžná věc

ale já mám z toho fakt radost.Ted´ se nemusím bát najíst se někde v restauraci nebo podobně s tím,že mi příbory budou kmitat v ruce.Já než sem si přiznal,že sem alkáč (kvartální) tak sem si nalhával,že ten třes mám hlavně ze stresu.Taky po jedné zkušenosti s jistotou vím,že opravdu,ale opravdu NEMŮŽU ANI KAPKU!!!
Jelikož ještě ze začátku abstinence - asi 5 dnů co už sem abstinoval,sem si dal 2 malé půlky na přípitek na narozeniny a co se potom dělo v mojem mozku,tak to byl hnus!Po chvilce najednou takový nápor v hlavě,moje vnímání se úplně změnilo,jak bych to popsal,naladilo na takovou extra super náladu a šííílenou chut pít dál,ale byl sem opravdu mermomoci rozhodnutý s pitím skončit,takže sem šel do svého pokoje na počítač si zahrát nějakou hru at´ na ten chlast nemyslím,ale nějak mě to vůbec nebavilo,tak sem si šel zahrát na kytaru,ale nedokázal sem se nějak soustředit ani na tu kytaru.Za chvíli mě začala bolet hlava,blbá nálada,myšlenky na chlast a sušák jako prase.Vypil sem asi 3 litry vody během 3 hodin,než se všechno zase vrátilo do normálu.No musím přiznat,že sem měl během té doby na mále a chyběla troška a šel sem se někde ožrat,jelikož do toho mi potom volal kámoš a vytrvale přemlouval at´ s ním jdu na pivo,ale nešel sem a vyplatilo se

Vím,že jediné moje štěstí bylo,že sem byl zrovna doma,protože kdybych byl někde venku tak bych to natuty nevydržel a skončilo by to zase několika denním tahem jako obvykle.Ale já sem vlastně nakonec rád,že sem si ty dvě půlky dal.Všechno zlé - k něčemu dobré.Ještě více sem si uvědomil a utvrdil v tom,že s chlastem opravdu mám problém a taky,že nemůžu pít ani na chut´,protože to prostě neumím a nikdy umět nebudu
Všem co se snaží přestat pít,držím palce at´ vám to vydrží co nejdéle,jelikož bez chlastu je na světě o něco líp (teda aspon´ pro mě).Tobě taky MOVO držím palce at se ti daří mnohem líp.Je to hnus mít problém s chlastem v takovém mladém věku co?No jo,já sem pil ( radši už píšu v minulém čase )

stabilně od 14 každý víkend pátek i sobota,potom od 18 už i přes týden a nakonec to skončilo v několika denní tahy.Ted mi je 23 roků.A je to divné,když někde na akci nebo někde jinde řekneš ne díky já nepiju,jelikož se většina začne smát a říkat podobné kecy typu neblbni dej si pivo nebo půlku a tím tuplem když v téhle věkové kategorii chlastá snad každý.Teda aspon´ v mojem okolí.Hodně kámošů a kámošek ví,že sem třeba měsíc nepil a potom sem jel bomby v kuse a stejně si každý myslí,že začnu znovu chlastat.Dělají si z toho srandu,jelikož třeba oni to berou z té stránky,že prostě v dnešní době chlastá každý,jenže když začne dělat chlast ze života bordel,tak ruce za včasu radši pryč.Vidím některé známé co ted´ mají kolem 18,19 roků a taky pijou hodně solidně a čím dál tím víc.No jo ti to ted´ nepochopí,proč nechci pít.Taky sem v té době ještě neměl žádné problémy,ale jak je vidět,přišlo to hodně brzo.Ale co,mi to je šumafuk co si o mě kdo myslí,dělám to pro sebe,pro svůj život a ostatní mi můžou políbit.....Jsem rozhodnutý bojovat,střízlivý život za to stojí