Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...63646566676869...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 2 měsíce  
Movo, jsi přeci nemocná, nemůžeš jít ani na AA, ale pro chlast jo?Nějak se začínáš zamotávat do lží!Jdi do školy, najdi si brigádu, vydělej si, zabiješ i čas....nehrab se pořád jen v tom svém neštěstí, a už žij obyčejný život.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

proč bych chodila pro chlast???
do školy chodim, brigádu mám...a snažim se vyhrabat z toho mýho neštěstí, jak ty říkáš.
ale neni to tak lehký, nezkuhrám, jen řikám, že to protě nejde jak lusknutím prstu /bohužel/ a bude to trvat nějakej ten čas..protože se to ve mě hromadilo spoustu let, kdoví, co tam ještě vevnitř najdu...
ale nepiju, to je důležitý, ne?
Mova
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: Plzeň

Movi,je to mooooc důležitý.
ivlik

ale tak nějak nevim co se sebou, už od soboty ležim a přežírám se, ano, už jsem bohužel dostala chuť k jídlu :/ venku je pěkně, ale já jsem přesto tady zavřená, ani do školy se mi nechce, nic se mi nechce a všechno mě bolí...
připadám si jak vyžvejkaná žvejkačka vyplyvnutá na chodník a tim chodníkem je moje postel a tou vyžvejkaností muj ne/život...
jsem už asi pitomá se svýma pseudoproblémama...nebo to nejsou psuedoproblémy? já fakt nevim...ale resumé z toho celýho stavu je to, že mi je mizerně a nejradši bych se co? ale neudělám to! ještě dneska ne!
Mova
Expert Boarder
graphgraph

nastává totiž asi další fáze, fáze ala "zombie", ta už tu taky byla...je to těma lékama, nebo mou nemocí?
akorát chuť na lidský maso fakt nemám...
Mova
Expert Boarder
graphgraph

ták, další večer s obrovskou chutí zvládnutý bez k
kvapky chlastu co bude dnes? takové hezké dopoledne? do diářku jsem si doplnila povinnosti a měla bych začít pracovat na bakalářce
ale v hlavě strašáček mi oznamuje, že došel mi rivotril a že až večer přijdou chutě, budu dost silná jim oporovat?
proč je ten mozek tak složitý zařízení??
já jsem vždycky tak pevně rozodnutá, že to prostě dokážu, ale je to teď děsně těžký!! jaktože předtím nebylo a šlo to "samo"??
Mova
Expert Boarder
graphgraph

Jednoduše, chlast Tě dostává víc a víc.Bude jen hůř.Alkohol dostane každýho, 100%.
Liba

tak ja jen pozdravy a neco radostnejsiho,ja jsem stale v poradku a jasna a strizliva a me ten alkohl zatim nedostava,
jde to nejak samo, jaro uz klepe na dvere,tak mova verim ze to zvladnes a chodis na ty terapie? ja jsem taky cele roky hledala info a mluvila s lidma o zavislostech a tak a teprve ted jsem se tak odhodlala a jde to,u me to byla nebo teda je i vec rozhodnuti, uvedomeni, chteni a prijeti toho,ze i mne se to muze stat a je to, mam ten alkogen a alkoholickou naturu a tak nepiju a je mi vazne dobre, klidneji,radostneji a lepe, cislo na libu a na AA mam a bude li se neco dit tak volam, pomoc je vzdy, jen clovek musi chtit, tak s jarem damy a mova drz se
petrata

Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 1 měsíc  
ahoj ve spolek
tak se pomalu zas dostávám z nějaký psychozy, připadám si, že jsem v nějaké bublině a svět kolem si tak plyne, ale já nejsem jeho součástí...ale to jen tak na okraj, možná i to je důvod, proč jsem sem dlouho nenapsala - prostě jsem vlastně nic neřešila, cca posledních 14 dní, všechno vypustila...
ale není mi tak zle, terapie pomáhají, vážně!
a alkohol? nechlastám
Mova
Expert Boarder
graphgraph

Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 1 měsíc  
Zdarec Movo
jsem ráda, že ti terapie pomáhají a k nechlastání gratuluju
..hodně zdaru dááááál
Ivana

Stránka: 1...63646566676869...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter